icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
25. júl 2016

@angela5 efektivnejsie je snazit sa pred ovulkou,lebo vajicko zije max 24hodin.

angela5
25. júl 2016

@kakatulik pred, pocas, ale aj PO, ja som bola v tom ze pozitivny ovu test automaticky znamena ze ovu nastane do 12 hodin, mylila som sa... takze od tohto cyklu ak sa nezadari ovulaciou snazenie nekonci ale budeme pokracovat este aspon tri styri dni...

kakatulik
25. júl 2016

@angela5 po pozit.ovu teste moze trvat aj 48hodin pokym dojde k ovulke dpotom este 24hodin vajko zije. Cize majefektivnejsi cas su tych72hodin od poz.testu,ale aj pred,lebo spermie v priaznivom prostredi vydrzia aj 4dni pockat na vajko.

zunajda
26. júl 2016

BT aj dnes 36,9 ... keby to už tak chcelo zostať

butterfly333
26. júl 2016

@zunajda ja som dnes merala o hodinu neskor mám asi 0,1 odrátat že?? a ty kedy testuješ??

zunajda
26. júl 2016

@butterfly333 ja by som odratala...dnes som len 10dpo,skúsila som dnes ale nič, ...bola len jedna /

butterfly333
26. júl 2016

@zunajda ok odrátam no uvidím kedy bude ovu no nejak sa mi tie testy nezdaju.

mausy21
26. júl 2016

@butterfly333
@kakatulik no mne dnes zas teplota klesla...tak myslite zeby az teraz bola ovu???ako snazit sme sa snazili ale nejak tomu prestavam rozumiet...kuk graf pozitivny test bol v nedelu

mausy21
26. júl 2016

Čo myslite???

miska_hryzka
26. júl 2016

@zunajda
@kakatulik to mne poradil lekar, ze Duphaston si mam dat az na treti den zvýšených teplôt, potom urobiť test, ked bude pozitívny, tak Duphaston brať ďalej. Nam to s týmto postupom vyšlo 🙂

kakatulik
26. júl 2016

@mausy21 uvidis zajtra.

mausy21
26. júl 2016

@kakatulik no to je jedine nic ine mi nezostava...tak snazilkujeme este dnes aj ked to nie je dobre kazdy den ale cu uz.a ty si ako natom s ovu?uz bola??

kakatulik
26. júl 2016

@mausy21 snad sa blizi,lebo testitj bol uz trosku tmavsi. Uvidim dnes.

zunajda
26. júl 2016

@miska_hryzka dnes si chcem kúpiť ešte iný tehu test a zajtra testnem. 😉

mausy21
26. júl 2016

@kakatulik no super tak hadam uz priide..😆

miska_hryzka
26. júl 2016

@zunajda strašne silno držím palce 🙂

zunajda
26. júl 2016

@miska_hryzka ďakujem! Teraz ma napadlo,že ja som Ti ešte neposlala malú pozornosť...zajtra napravim

lululka22
26. júl 2016

@moncici67 ahoj ako sa dari?? Uz si testovala?? Ja dnes 2DC ☹ zas nic a to som ms cakala teda necakala az cez vikend.este aj LF bola daka kratka. Tento cyklus idem skusit ovu uz skor aby som aj vystihla,lebo sa mi zda ze mi sa nevieme proste trafit do plodneho obdobia. (Lebo ked testujem- test bledy a teplota sup hore ked to ani necakam a uz je neskoro na vsetko). Sa mi cykli postupne skracuju .uvidime teraz by mohla prist ovu na dovolenke tak dufam ze to bude fajn obdobie. 😉

miska_hryzka
26. júl 2016

@zunajda ale co nerob si starosti ja budem rada, ak ti to dobre poslúži 😉

ignorantka
26. júl 2016

Myslite ze prichádza??

moncici67
26. júl 2016

@lululka22 ja som dnes 4dc takze som na tom ako ty.testy som si už objednala takze snad uz sa podarí a hlavne by ma potešilo keby sa ovu dovalila skôr ako na 22dc lebo tieto 33 dnove cykly ma fakt nebavia 😂 od včera mám dva týždne voľna tak sa teším na relax a dufam ze sa zadarí 🙂 a tebe prajem to isté 🙂 sak budem písať keď budem testy robiť 😉

july_pk
26. júl 2016

Baby zostali mi ešte nejaké ovu testy. Ak by ste mali záujem, kľudne píšte. Mám ich cca 20, to by som zratala presne. Ružové, one step.

ereska
26. júl 2016

@mausy21 ahoj na akej stranke si robis graf pozeram xe to mas v slovencine???

lauritkatesty
26. júl 2016

@ignorantka noo ono to vôbec nemusi kontinualne tmavnut 😉 moze zase zosvetliet. Lh sa uvolnuje v takých vlnach.. len testuj a čakaj na pozitiv.
aha aj takto rychlo zo dna na den to moze stupnut. 😉

ignorantka
26. júl 2016

@lauritkatesty vďaka 🙂... Ten 26Dc nie je ešte pozitívny ze? Či ano? Inak v stredu v noci budeme cestovať do Chorvátska tak zo asi nema význam merať BT však? Ale ovu test by som mohla potom spraviť okolo obeda? 🙂

lauritkatesty
26. júl 2016

@ignorantka 26 DC JE POZITIVNY. to osm testovala jeden cyklus, ked mi takto meškala ovulka 🙂
inac ju mavam okolo 12-13 dc

ano okolo obeda rob. BT podla toho či budes rovnako vstavat 🙂

ignorantka
26. júl 2016

@lauritkatesty ďakujem ti veľmi pekne za seba aj ostatne baby ktorým nám to pomáhaš a radíš 🙂... Spať nebudem tak meranie nebude, dúfam ze to nebude práve inkriminovaný čas... Každopádne ideme na dovolenku tak si ju užijeme 😂😂... Vďaka ešte raz 🙂

lauritkatesty
26. júl 2016

@ignorantka tak prajme prijemnu dovolenku 😉

butterfly333
26. júl 2016

Čo povite na moje ovu??

kudusko
26. júl 2016

@butterfly333 super Silvi buď ešte dnes alebo ráno bude mega pozitívny a ja to tak mávam keď je mega pozitívny do 24 hod mám ovu niekedy aj do 12 hod ešte podľa mňa bude silnejsia