Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby prosím vás mám otázku pri malej som neriešila plodné neplodne dni podarila sa nám 2-3 dni po skončení ms no teraz alebo do budúcna ani neviem po skončení ms som mala 2 týždne výtok taký čistí s trocha niekedy bielou farbou no neviem či zrovna to boli plodné keď som si pred nejakou dobou skúsila test ovu tak bol pozitivny aj deň pred ms
Ahojte žienky poraďte čo a ako keď idem prvý krát testovať to bude asi 14-15DC
@kikuskaschw a inokedy lh testy vyzeraju ako? Skusala si viac dni?
@buckeye skúsila som 4 dni pred ms no a tiež pozitivny nie ako kontrolná čiara ale bola silná aj tak ...preto neviem do budúcna ci sa mám kontrolovať alebo len skúšať zasa ci sa podarí...vo februári som bola na lpsk a aj ukončila pol ročnú liečbu pri ktorej som nemala ms...možno aj s toho to mám nejako rozhadzane
@kikuskaschw to je mozne, ale lh je v tele stale v nejakej hladine, tak ciarky mozes mat, ale pozitvna je len, ked je silnejsia ako kontrolna, ja som pco, mala som lh testy pozitivne 2 tyzdne v kuse, ovu bola, az ked bol prvy negativny🙂
Baby myslíte, že bola ovulka ? Test bol pozitívny na 7 DC, ale podľa teplôt to tak nevyzerá
@salmas daj nejaky tvoj ovulačny graf, ake mávaš teploty.. tvari sa to fakt zvlaštne
@lauritkatesty. No meriam grafy začiatku roka, vo februári som otehu, v aprili potratila a teraz je to moja prvá MS, tak mám a, z toho jeden mi tiež neoznačil ovulku. Toto je ten februarovi
Ahojte, spravila som si zo zvedavosti test 3dc- cize cez menstruaciu a vyslo mi co vidite na fotke🙂 Mam pravidelny 28 dnovy cyklus a akosi neviem tu ovulaciu trafit... Myslite, ze bude hned po menzese? Minuly mesiac som tiez testovala a nezaznamenala som ani raz od 12-16 dc rovnako cervenu ciarku ako testovaciu..
@barborka93 ešte je velmi slabučky mooc mu chyba no testuj každy den
@butterfly333 budem to je jedno kedy tento bol robenybo pol 4
@barborka93 ja tento mesiac takto
@butterfly333 robíš testvaj 2x denne?
@barborka93 ani nie len už ked je ovu uplne blízko ako na 14dc. Inak jeden denne
@barborka93 trosku klesla ale ok dnes 7dpo...juuuj uz by som tedtovala aj ked viem ze nic tam nebude
@barborka93 ahoj ,ovu este nemas 🙂 musi byt silnejsia ako ta kontrolna
@mausy21 kedy mas mat ms?11.8? my nejako spolu tahame uz par mesiacov ako vidim 🙂snad sa raz podari 🙂
@lilianna1988 ahojcek no neviem.teraz som mala o 3 dni skor takze len 26dc ale podla lutealky by som teraz mala dostat asi 9.8 najneskor toho 11.8..ale teraz som testla hoci som len 8dpo...juj a bojim sa tam ist vobec pozriet..viem ze vobec nic nemusi ukazat..ale ta dnesna teplota ma dostala

@zunajda 😢