Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty
@butterfly333 no takze dnes 10dpo a test cisty ako lalia...takze uz len cakat kamošku mrchu...test takto a graf takto...ach zas nic
Ja viem, že rady od tehuľky, ktorej sa to podarilo hneď asi nie sú ktovie čo ale aj tak by som chcela napísať, pretože všetci sa čudovali, že sa nám zadarilo do 5 mesiacov. ked sme prišli o našu maličkú myslela som, že sa mi zrúti svet ale snažila som sa z toho zlého sna prebrať a trvalo to dva mesiace. muž mi kúpil zajačika a ten možno pomohol, začala som si dávať do kopy imunit. veľmi mi pomohli kvapky z kapucínky väčšiej a môžem povedať od januára som nebola chorá a to vtedy do troch mesiacov 2 antibiotiká. a začala som poctivo jesť kys. listovu. ale aj tak psychika stále myslela na bábo. a tak som raz napísala do rádu sv. dominikánov a požiadala o pásik sv. dominka patróna všetkých žien, ktoré nemôžu otehotnieť alebo nevedia donosiť bábo a pásik, nechodil ale prišiel v deň kedy som sa skoro psych. zrútila, brala som veľmi ťažko tehotenstvo mojej švagrinej. bola to veká bolesť, lebo čakali dievčatko a my sme o jedno prišli. a v ten deň pásik prišiel, brala som to ako znamenie, a začala som sa modliť k sv. marte a po pravde pri jej modlitbe bolo písané to o čo budeš žiadať sa ti splní skôr ako sa domodlíš 9 utorkov a na 3 modlitbu sa to podarilo. či to bolo tým alebo iným myslením, začala som chodiť na pohovory a rôzne zaúčanie nemala som čas myslieť len na tehu. a raz sme si z manželom spravili konečne romantiku a boli sme len my dvaja a možno aj to pomohlo. taktiež som si kúpila náramok na plodnosť ktorý som pocitivo nosila. snažila som sa veľa spať, chodiť von. pila som každý deň pohár červeného vín a samozrejme čaj na plodnosť z alchemilky, možno zabrala modlitba, možno bylinky ale myslím, si že hlavne psychika z kombináciou všetkého. pretože mesiac pred tehu som bola naozaj na tom zle lebo sa mi nedarilo otehotnieť. plakala som bola som nervozna a potom som si povedala a dosť, nebudem život zasväcovať testom a iným .... a bum skoro som padla na riť ked som uvidela // ešte občas tomu nemôžem uveriť že sa to podarilo a tak skoro. No toto bol môj výlev, možno pomôže a možno len pobaví a možno je to mojimi tehu hormonmi. Dievčatá stále sem občas chodím a myslím na vás a verím, že začijete ten krásny pocit byť tehotná a tešiť sa na materstvo, držím vám palce vo svojich modlitbách myslím na vás. a možno my sv. marta splní a všetky čo ste tu budete tehu 😀 😀 želám vám krásny deň.
no ešte aby to nebrali baby ako provokáciu a hlavne tie čo majú naozaj zdravotné poroblémy, hormony, vaječníky a tak ale ako motivácia. moja švagrina sa liečila dva roky nemohla otehotnieť a teraz majú zdravučkú dcérku, ktorá má už krásne dva týžden 😀 tak hlavu hore nádej umiera posledná aj ked to ja veľmi posúdiť nemôže lebo som bola tehu vždy tak rýchlo ale zase viem čo je to bolesť zo straty. takže ešte raz držte sa
@mausy21 neviem či mi šibe ale mne sa nieco na tom teste marí...
@ignorantka ja som tam nevidela nic ale som veeelmi zvedava ked vyschne ci tam nieco nevybehne...pri oboch tehu som to tak mala...a teraz tomu teda moc nedavam...co uz..😊
@kakatulik ja som presne o 1den po zadu 24DC 9DPo 😀 😀
@butterfly333 viem,viem😀😀😀
@kakatulik
@butterfly333 ja nasledujem po vas 😀 ... 6DPO ... ale som az 48 DC ..takyto posun ovu som nikdy nemala.. uvidim sa z toho vykluje 🙂

@mausy21 tak držím palce