icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

matilda72
5. aug 2016

@ria294 dakujeme 😀 budme sa snažiť, tak to verím, že budete nasledovať a povinne 😀 to vieš moje tehu hormony musela som niečo napísať aj ked možno blbosti ale mna vie teraz veľa veci rozčúliť a aj rýchlo nadchnúť 😵

lauritkatesty
5. aug 2016

@mausy21 este daj tomu sancu do 12 dpo

mausy21
5. aug 2016

@lauritkatesty ved ano ale pohoda tak co uz

bubo27
5. aug 2016

@matilda72 ahoj, gratulujem na zaciatku. Ja mam tiez co to za sebou. Mam jedneho vymodleneho maleho chlapceka bude mat uz 5 rokov 🙂 minuly rok som mala na teste dve ciarky v auguste no zac. septembra sa spustilo krvacanie a uz nic nepomohlo vsetko zo mna vyslo....nemusela som ist na cistenie....na vianoce sme dostali krasny darcek v podobe dvoch ciarok 🙂 tesili sme sa no ale v 9tt nebilo srdiecko tak sme museli opat prezivat smutok a pre mna o to vacsi kedze sommusela ist na cistenie :/
Zrovna vcera som citala o tom pasiku poznam tiez od nas jednu mamicku co ho nosila aj pocas celeho tehu 🙂 aby bolo vsetko ok.
Nedalo mi to a napisala som im vcera email....tak uvidime co bude dalej, taktiez som si vcera vytlacila modlidbu k sv. marte ako pises i ty....naozaj som krestan dost silny snad to tu nebude nikomu vadit, ale verime ze to dame a Pan Boh nas obdari este krasnym darom dietatkom 🙂
drzim ti palce. Presne psychika robi svoje. mne je raz dobre raz zle....ale vzdy je nadej! mam skveleho manzela a krasneho syna....
Oni mi dodavaju vela sil aj rodina 🙂 Kto nezazije nepochopi....
Budem rada ak by sme si mohli i napisat 🙂
Aj my sme po tom druhom potrate boli dost mimo s manzelom a ja ako tak v maji som sa z toho dostala...ale clovek to ma stale uz v sebe....ahoj

ria294
5. aug 2016

@renimac 5dní som dosť krvácala, teraz 6deň ešte špiním, tiež som posledné cykly mala krátke a LF ani nehovorím 8-9. Tak predsa pójdeme do toho spolu 😉 tak potroške budeme skúšať aj to vínko 😉

renimac
5. aug 2016

@ria294 ja krvacam max. 4 dni a potom aj 4 dni spinim. Teraz vyzera, ze dnes uz cisto. LF mam chvalabohu dobru, 12-13 dni, ja mam skoro ovulku. Tak teda, tento mesiac si vzajomne drzime palce aj na nohach 😀.

ria294
5. aug 2016

@matilda72 napísať niečo čo vychádza z vnútra človeka nie sú blbosti 😉 napísala si to čo si cítila a to si človek váži......na každú vec sa treba pozerať aspoň z dvoch strán , a svojím príbehom dávaš tak nádej aj nám všetkým 🙂

ignorantka
5. aug 2016

Tak z dneska, dnes ma rano bolel aj vaječník a podbrusko, ale uz nic teraz...

ria294
5. aug 2016

@renimac tie nechty na nohách som si práve nalakovala 🙂 🙂 lepšie to bude vyzerať, keď si ich budeme držať 😉

bubo27
5. aug 2016

@ria294
@renimac baby drzim palce ! ja veru cakam ci pride alebo nie.....ale uz zacinaju prsa boliet tak asi mrcha pride....aj som vyhadzana ako pubertacka 🙂

ria294
5. aug 2016

@matilda72 a prosím ťa kde si písala o ten pásik sv.dominika? Tiež by som tam skúsila napísať. Ďakujem

renimac
5. aug 2016

@ria294 zlatko, aj ja ho mám doma. Nosím ho pri sebe už 4 mesiace a nič. Ale nič za to nedáš 😉.

ria294
5. aug 2016

@bubo27 no ja čakám , kedy už odíde 😉 a tiež som vyhádzaná, ale na ramenách 😉 ale ja to mám z iného nie z tej mrchy 😉

renimac
5. aug 2016

@bubo27 ďakujeme 🙂 aj my tebe 😉.

ria294
5. aug 2016

@renimac a šak čo som horšia ako ostatné 😉 budem sa aspoň tešiť, že mám to čo aj vy, chcem sa troška opičiť 🙂 🙂 🙂 a čo si mám ešte kúpiť ?

renimac
5. aug 2016

@ria294 nehovoriac o tom, že sa tiež modlim k sv. Marte a už som tých 9 utorkov asi aj presvihla 🙂. A fakt som tomu verila, lebo aj moja mamina je Marta. Podľa mňa je to náhoda a nie zaručená pomoc.

renimac
5. aug 2016

@ria294 kúp si mesačný kameň, aj ten ževraj funguje 😆

bubo27
5. aug 2016

@renimac a tiez si tam len napisala?

renimac
5. aug 2016

@bubo27 Áno. .. poslali mi ho ale asi až po mesiaci.

ria294
5. aug 2016

@renimac kúpim všetko 😉 budem sa tešiť a veriť, veď raz to príde 🙂

ria294
5. aug 2016

@renimac a na akú adresu si to písala ?

renimac
5. aug 2016

@ria294 vieš čo, zadala som si iba do Google Sv. Dominikani, majú stránku. A tam som si našla mail. Odpisali hneď, len poslali to až po mesiaci. Nemala som konkrétny kontakt.

renimac
5. aug 2016
ria294
5. aug 2016

@renimac ďakujem idem napísať 😉 na teba je skrátka spolahnutie 😉 čo piješ kúpim ti flaštičku 🙂 🙂 🙂 🙂

renimac
5. aug 2016

@ria294 jedine že si dáme spolu 😉

ria294
5. aug 2016

@renimac ak niekedy budem mať cestu do BA, tak určite dám vedieť 😉 veĺmi rada sa stretnem 🙂

skvarocka
5. aug 2016

@ignorantka ja neviem ci som zle merala ale nemam náznak žiadnej druhej čiarky. Uplne čiste. Co ro znamena?

renimac
5. aug 2016

@ria294 16.8. plánujeme ďalšie stretko, môžeš sa pridať 😉.

skvarocka
5. aug 2016

@skvarocka a vcera obe čiarky silne

ignorantka
5. aug 2016

@skvarocka takže už bolo včera 🙂 stale sa vsak treba snažiť, lebo vajko ešte môže žiť, tuším do 24 hodín 🙂... babo rad ze co ja :D bolo nebolo, bude, je? :D som z toho vol 🙂