Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mausy21 este daj tomu sancu do 12 dpo
@lauritkatesty ved ano ale pohoda tak co uz
@matilda72 ahoj, gratulujem na zaciatku. Ja mam tiez co to za sebou. Mam jedneho vymodleneho maleho chlapceka bude mat uz 5 rokov 🙂 minuly rok som mala na teste dve ciarky v auguste no zac. septembra sa spustilo krvacanie a uz nic nepomohlo vsetko zo mna vyslo....nemusela som ist na cistenie....na vianoce sme dostali krasny darcek v podobe dvoch ciarok 🙂 tesili sme sa no ale v 9tt nebilo srdiecko tak sme museli opat prezivat smutok a pre mna o to vacsi kedze sommusela ist na cistenie :/
Zrovna vcera som citala o tom pasiku poznam tiez od nas jednu mamicku co ho nosila aj pocas celeho tehu 🙂 aby bolo vsetko ok.
Nedalo mi to a napisala som im vcera email....tak uvidime co bude dalej, taktiez som si vcera vytlacila modlidbu k sv. marte ako pises i ty....naozaj som krestan dost silny snad to tu nebude nikomu vadit, ale verime ze to dame a Pan Boh nas obdari este krasnym darom dietatkom 🙂
drzim ti palce. Presne psychika robi svoje. mne je raz dobre raz zle....ale vzdy je nadej! mam skveleho manzela a krasneho syna....
Oni mi dodavaju vela sil aj rodina 🙂 Kto nezazije nepochopi....
Budem rada ak by sme si mohli i napisat 🙂
Aj my sme po tom druhom potrate boli dost mimo s manzelom a ja ako tak v maji som sa z toho dostala...ale clovek to ma stale uz v sebe....ahoj
@ignorantka ja neviem ci som zle merala ale nemam náznak žiadnej druhej čiarky. Uplne čiste. Co ro znamena?
@skvarocka takže už bolo včera 🙂 stale sa vsak treba snažiť, lebo vajko ešte môže žiť, tuším do 24 hodín 🙂... babo rad ze co ja :D bolo nebolo, bude, je? :D som z toho vol 🙂

@ria294 dakujeme 😀 budme sa snažiť, tak to verím, že budete nasledovať a povinne 😀 to vieš moje tehu hormony musela som niečo napísať aj ked možno blbosti ale mna vie teraz veľa veci rozčúliť a aj rýchlo nadchnúť 😵