Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ignorantka tak cca 28-31 dni. Takze od 18teho
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Bola som dnes u mojej lekárky a povedala, že to vyzerá u mňa na PCO. Dosť ma to zaskočilo, keďže si robím aj ovu testy aj meram teplotu a podľa toho mám ovulaciu každý mesiac. Chcem sa vás teda opýtať, ako to je s tými ovu testami a teplotou pri pco? Lebo niekde som čítala, že pri pco je ovulacny test pozitívny vkuse, ja mávam len jeden max dva dni pozitívny a podľa teploty mávam tiež ovulaciu. Tak som teraz z toho úplne zmätená. Prosím poraďte ak máte nejaké info k tomu.
@saskia212 no pokial ti to aj teplota potvrdi, nie je dovod as obavat.. neznamena to ze pri pco neovouljes vôbec. ale moze sa niekedy vyskytnut aj anovulačny,
ahojte zienky, chcela by som znovu otehotniet,tak som si kupila digitalne ovulacne testy,vcera som prvy dala a bol negativny. citam tu o nejakej teplote,ktoru si meriate. chcem sa spytat ako sa to robi,a viac info okolo toho. a ako vycitim ze mam ovulaciu? pocitim nejake bolesti v bruchu ci?
@lauritkatesty Ďakujem za odpoveď, toto je príklad môjho grafu, ak by si sa mohla na neho pozrieť. Približne všetky sú takéto.
Baby a co znamena ked mam uz 2 den pozitivny ovu test? kedy bude ovulacia?? vdaka
@saskia212 tak to je jasne ovulačny.
@lauritkatesty Ďakujem. Takže nebudem stresovat 😊
@ereska ja pouzivam one step tie zelene a som spokojna. Tu ich predava @lauritkatesty. Podla teploty bola ovulka 25.,cize ovu test by mal byt teoreticky pozitivny niekedy pred tym.
@ereska kuk do môjho shopu 🙂
@korytnacka1981 vidis a na teba som zabudla
@kakatulik muah 🙂
@kakatulik
@korytnacka1981 a nebude pre mna lepsie tie citlivejsie ruxove ??
@ereska ovu 26 dc
@lauritkatesty prosím ťa jebsanca že sa zadarilo ak som na 16Dc(mín.tyzden vo štvrtok) mala pozitívny ovu test večer sme sa po snažili 😀a na ďalší deň som test nerobila boli sme odcestovany ale bolelo ma v podbrušku a v sobotu večer som mala už test slabucku ale sme sa tiež snazili.
A včera na 23DC som testla test čo mi ostal posledný a biely ako sneh asi je skoro testovať.kramy mi majú prísť o tyzden
Ahojte babule. Chcem sa nieco opytat. Prvy mesiac co som vyskusala ovulacne testy mi na 8 a 9 den cyklu ukazal pozitivny. Minuly tyzden som tam mala iba ducha a skusala som dnes rano a mala som ho takto. Viem ze to je negativne len tomu dako nerozumiem 😊( telatko) som tri dni pred mrchou nemal by byt bieli alebo je mozne mat tam tu druhu ciarku slabu v celom cykle?
@july_pk prosím ťa poradia aj mne vyššie som pisala
@barborka93 ano ked si mala pozitiivny vo štvrtkok. ovulka prebehne do 48 hodin, čize este aj v sobotu to bolo vhodne 😉

ahojte ,myslite ze ten posledny ovulacny test je uz pozitivny ,ci mam testovat este par dni..?dakujem