Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@renimac
@ria294 ja som sa modlila k sv. Marte za seba a sestru, sestra tehu je, ja nie... tak teraz neviem, ci som ziadala vela a musela sa rozhodnut len pre jednu z nas, alebo moje dieta s Martou nekomunikuje, alebo to bola iba blba nahoda... v kazdom pripade som ovesana kamenmi, robim mozne aj nemozne a dieta najprv vaha, potom pride, odide a naspat nic... co uz, asi mu stacil ten kratky pobyt so mnou 😕
@senselinka moje zlaté. .. Ako ta môžem potešiť? Ja som za tie 3 roky už ovešana fakt kadecim, spávam už aj s tou kartou cisárovny, a dnes mi muž povedal, že dúfa, že z neho po nociach nevyhanam satana. 😄 ou
@senselinka no veď to, že urobíme aj nemožné, len aby sa nám to podarilo.....neviem, prečo si musíme my na všetko dlhšie počkať a vydreť si to, keď iné to majú skoro hneď, ale pre niečo to asi bude, aby sme sa vzájomne podporili, spoznali a boli o to silnejšie 😉 a neboj moja aj sv.Marta sa raz unaví a sadne na nás, teda na naše bruško 😉 a bude to určite skór, ako sa nazdáme 😉
@renimac ty si zlatko, Matik 😘
Ja som uz dnes v pohode, to len tak vyznelo prilis smutne 😉 Sestre to prajem, to ani zlomok sekundy a zmyslania o tehu u nej nevaham alebo neporovnavam, tam ja nemam co riesit, oni si presli peklom. Trpnem, nech nikdy nezazije to, co ja, pred kazdou jej kontrolou mam nervy, cakam na dobre spravy, len nech babatko pekne bojuje a v marci zavita medzi nas zive a zdrave. A ja sa niekde pocas ich spolocnej cesty pridam 😵
@senselinka urcite sa pridas, bude minimalny rozdiel 😉
@ignorantka uvidime co bude😂😂😂
@skvarocka počuj ja mám teraz vecer zase taký istý ako včera naobed 😂... Kuusocek slabší ale silný 😂 Tak neviem 🙂 Ako vravíš uvidime
@ignorantka ja som asi vystihla ten jediný plodný den. Tak ro som teda zvedava. Ale budem merať každý den. Predsa ma dnes boleli vajka a po čiarke ani stopy. Ani v druhom. Tebe držím palce🙂
@skvarocka aj ja ešte odmeriam cez víkend ale ked to bude uz dnes aj zajtra negatívne tak v pondelok uz asi nema zmysel míňať test 🙂... Joj mám pocit ze kocky sú hodené 😂 Veľmi nám to prajem 🙂... Mne dnes trosku vystúpila uz aj teplota tak asi uz bolo 🙂 Odkiaľ si? 🙂
@dejna20 jasne 🙂
@lauritkatesty ahoj prosím ta co si o tomto mojom postupe myslíš? Dnes mi išla teplota z 36,1 na 36,3... Ďakujem krásne poklad 🙂
@ignorantka maš cely grafik.. mne sa práveže dnešny zda najsilnejši.. či ? podla mna ovu len bude. jednodnovy vystup este emusi nic znamenta.
ake mavas svoje teploty
@lauritkatesty ano dnešný je najsilnejší... Ale aj tie predtým sa mi v den robenia zdali dosť 🙂 Neviem meriam len druhý mesiac a minuly nebola ovu
@dejna20 ten vrchny je pozit
@butterfly333 takze vcerajsi. Vecer a zajtra uz netreba sexovat? Lebo nebude s kym 😂😂😂
@ignorantka tak aj podla teploty si zatial pred 😉 urob zajtra okolo jedenástej doobedu aky bude
@ignorantka ja uz druhy den bez náznaku čiarky. Takze uz som po. No v ten den tme coto porobili tak uvidim co z toho bude 😂 držím nam paluchy 😜 ja žijem v Sev. Irsku a ty si odkial?
@skvarocka vaaaau tak to máš super 🙂🙂🙂 ja žijem v Bratislave 🙂 Ozaj a aké máš dlhé cykly? 🙂
@ignorantka neviem ci super ale uz som tu 11rokov takze uz som tu doma. Asi som teraz ako blondy ale co myslíš? Lebo ja som ovi merala len tyzden a 14ty den som mala miernu čiarku 15ty co som poslala foto a 16ty absolútne nic. Takze asi jeden den.
@skvarocka nie ze cely tvoj cyklus koľko trvá, ze kedy očakávaš mrchu 🙂

@renimac noo veľmi rada, len 16.8 budem v práci asi do 21h, lebo tie moje baby mi nedajú pokoj 😉 a bývam nejakých 100km od BA 😒