icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ria294
5. aug 2016

@renimac noo veľmi rada, len 16.8 budem v práci asi do 21h, lebo tie moje baby mi nedajú pokoj 😉 a bývam nejakých 100km od BA 😒

senselinka
5. aug 2016

@renimac
@ria294 ja som sa modlila k sv. Marte za seba a sestru, sestra tehu je, ja nie... tak teraz neviem, ci som ziadala vela a musela sa rozhodnut len pre jednu z nas, alebo moje dieta s Martou nekomunikuje, alebo to bola iba blba nahoda... v kazdom pripade som ovesana kamenmi, robim mozne aj nemozne a dieta najprv vaha, potom pride, odide a naspat nic... co uz, asi mu stacil ten kratky pobyt so mnou 😕

renimac
5. aug 2016

@senselinka moje zlaté. .. Ako ta môžem potešiť? Ja som za tie 3 roky už ovešana fakt kadecim, spávam už aj s tou kartou cisárovny, a dnes mi muž povedal, že dúfa, že z neho po nociach nevyhanam satana. 😄 ou

ria294
5. aug 2016

@senselinka no veď to, že urobíme aj nemožné, len aby sa nám to podarilo.....neviem, prečo si musíme my na všetko dlhšie počkať a vydreť si to, keď iné to majú skoro hneď, ale pre niečo to asi bude, aby sme sa vzájomne podporili, spoznali a boli o to silnejšie 😉 a neboj moja aj sv.Marta sa raz unaví a sadne na nás, teda na naše bruško 😉 a bude to určite skór, ako sa nazdáme 😉

senselinka
5. aug 2016

@renimac ty si zlatko, Matik 😘
Ja som uz dnes v pohode, to len tak vyznelo prilis smutne 😉 Sestre to prajem, to ani zlomok sekundy a zmyslania o tehu u nej nevaham alebo neporovnavam, tam ja nemam co riesit, oni si presli peklom. Trpnem, nech nikdy nezazije to, co ja, pred kazdou jej kontrolou mam nervy, cakam na dobre spravy, len nech babatko pekne bojuje a v marci zavita medzi nas zive a zdrave. A ja sa niekde pocas ich spolocnej cesty pridam 😵

kakatulik
5. aug 2016

@renimac no uvidime kedy,lebo jaj mavam 27dnovy cyklus a ovulku na 11DC. Teraz az 15DC,cize uvidime,lebo moja LF byva az 16dnova. Cize teoreticky ut.az stvrtok.

renimac
5. aug 2016

@senselinka urcite sa pridas, bude minimalny rozdiel 😉

renimac
5. aug 2016

@kakatulik kokso, ze LF 16 dni 🙂. Tak Tebe sa ma cas uhniezdit 😉. Drzim moc palce 😉.

kakatulik
5. aug 2016

@renimac no uvidime,lebo ked je ovu az 15DC tak asi taka dlha nebude.😀

renimac
5. aug 2016

@kakatulik mne sa vacsinou LF nemenila, aj ked prisla ovu ovela neskor. Ved uvidis.

skvarocka
5. aug 2016

@ignorantka uvidime co bude😂😂😂

kakatulik
5. aug 2016

@lublub no veru,aj mne sa tento mesiac posunula,ale iba o 4dni.

ignorantka
5. aug 2016

@skvarocka počuj ja mám teraz vecer zase taký istý ako včera naobed 😂... Kuusocek slabší ale silný 😂 Tak neviem 🙂 Ako vravíš uvidime

dejna20
5. aug 2016

Povazovali by str ho za pozitivny?

skvarocka
5. aug 2016

@ignorantka ja som asi vystihla ten jediný plodný den. Tak ro som teda zvedava. Ale budem merať každý den. Predsa ma dnes boleli vajka a po čiarke ani stopy. Ani v druhom. Tebe držím palce🙂

ignorantka
6. aug 2016

@skvarocka aj ja ešte odmeriam cez víkend ale ked to bude uz dnes aj zajtra negatívne tak v pondelok uz asi nema zmysel míňať test 🙂... Joj mám pocit ze kocky sú hodené 😂 Veľmi nám to prajem 🙂... Mne dnes trosku vystúpila uz aj teplota tak asi uz bolo 🙂 Odkiaľ si? 🙂

ignorantka
6. aug 2016

@dejna20 jasne 🙂

kakatulik
6. aug 2016

@dejna20 jasan 🙂

ignorantka
6. aug 2016

@lauritkatesty ahoj prosím ta co si o tomto mojom postupe myslíš? Dnes mi išla teplota z 36,1 na 36,3... Ďakujem krásne poklad 🙂

lauritkatesty
6. aug 2016

@ignorantka maš cely grafik.. mne sa práveže dnešny zda najsilnejši.. či ? podla mna ovu len bude. jednodnovy vystup este emusi nic znamenta.
ake mavas svoje teploty

ignorantka
6. aug 2016

@lauritkatesty ano dnešný je najsilnejší... Ale aj tie predtým sa mi v den robenia zdali dosť 🙂 Neviem meriam len druhý mesiac a minuly nebola ovu

dejna20
6. aug 2016

Hmm a dnes mam podobny test, tak neviem ci bol pozitiv ten horny ( vcera) alebo dnes dole
Ale teda ak bol vcera pozit stacilo coro moro vcera vecer a dnes rano?

butterfly333
6. aug 2016

@dejna20 ten vrchny je pozit

dejna20
6. aug 2016

@butterfly333 takze vcerajsi. Vecer a zajtra uz netreba sexovat? Lebo nebude s kym 😂😂😂

lauritkatesty
6. aug 2016

@ignorantka tak aj podla teploty si zatial pred 😉 urob zajtra okolo jedenástej doobedu aky bude

skvarocka
6. aug 2016

@ignorantka ja uz druhy den bez náznaku čiarky. Takze uz som po. No v ten den tme coto porobili tak uvidim co z toho bude 😂 držím nam paluchy 😜 ja žijem v Sev. Irsku a ty si odkial?

ignorantka
6. aug 2016

@skvarocka vaaaau tak to máš super 🙂🙂🙂 ja žijem v Bratislave 🙂 Ozaj a aké máš dlhé cykly? 🙂

skvarocka
6. aug 2016

@ignorantka neviem ci super ale uz som tu 11rokov takze uz som tu doma. Asi som teraz ako blondy ale co myslíš? Lebo ja som ovi merala len tyzden a 14ty den som mala miernu čiarku 15ty co som poslala foto a 16ty absolútne nic. Takze asi jeden den.

anitka30
7. aug 2016
ignorantka
7. aug 2016

@skvarocka nie ze cely tvoj cyklus koľko trvá, ze kedy očakávaš mrchu 🙂