icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jeny55555
7. aug 2016

ahojte ,myslite ze ten posledny ovulacny test je uz pozitivny ,ci mam testovat este par dni..?dakujem

kakatulik
7. aug 2016

@jeny55555 pozitivnyyyyyy.....mozes testnut este zajtara,ale dnes uz by ste tutumutu nemali prepast.

skvarocka
7. aug 2016

@ignorantka tak cca 28-31 dni. Takze od 18teho

saskia212
8. aug 2016

Ahojte baby, potrebujem poradiť. Bola som dnes u mojej lekárky a povedala, že to vyzerá u mňa na PCO. Dosť ma to zaskočilo, keďže si robím aj ovu testy aj meram teplotu a podľa toho mám ovulaciu každý mesiac. Chcem sa vás teda opýtať, ako to je s tými ovu testami a teplotou pri pco? Lebo niekde som čítala, že pri pco je ovulacny test pozitívny vkuse, ja mávam len jeden max dva dni pozitívny a podľa teploty mávam tiež ovulaciu. Tak som teraz z toho úplne zmätená. Prosím poraďte ak máte nejaké info k tomu.

lauritkatesty
8. aug 2016

@saskia212 no pokial ti to aj teplota potvrdi, nie je dovod as obavat.. neznamena to ze pri pco neovouljes vôbec. ale moze sa niekedy vyskytnut aj anovulačny,

jituska666
8. aug 2016

ahojte zienky, chcela by som znovu otehotniet,tak som si kupila digitalne ovulacne testy,vcera som prvy dala a bol negativny. citam tu o nejakej teplote,ktoru si meriate. chcem sa spytat ako sa to robi,a viac info okolo toho. a ako vycitim ze mam ovulaciu? pocitim nejake bolesti v bruchu ci?

saskia212
8. aug 2016

@lauritkatesty Ďakujem za odpoveď, toto je príklad môjho grafu, ak by si sa mohla na neho pozrieť. Približne všetky sú takéto.

jeny55555
8. aug 2016

Baby a co znamena ked mam uz 2 den pozitivny ovu test? kedy bude ovulacia?? vdaka

kakatulik
8. aug 2016

@jeny55555 ak sa nemylim,od posledného pozitívneho najneskôr do 48hodin 🙂

jeny55555
8. aug 2016

@kakatulik a ten posledny je stale pozitivny?

kakatulik
8. aug 2016

@jeny55555 je,ale pozitivnejsi sa mi zda ten predposledny. 🙂

lauritkatesty
8. aug 2016

@saskia212 tak to je jasne ovulačny.

saskia212
9. aug 2016

@lauritkatesty Ďakujem. Takže nebudem stresovat 😊

ereska
10. aug 2016

Ahojte potrebujem poradit podla grafu ovulka prebehla ale podla ovu testov som ich vsetky povazovala za negativne najsilnejsiu ciarku mi ukazalo na 28 dc ale stale nieje rovnaka no podla bt ovulacia prebehla je mozne ze test mi ukazal len tak slabucko pripajam vam fotky grafu a testu

kakatulik
10. aug 2016

@ereska robila si viac ovu testov,al.iba tento jeden?
Mohlo sd totiz stat,ze si nezajchytila vrchol.

ereska
10. aug 2016

@kakatulik skoro kazdy den jeden okrem dni ked sme neboli doma ale to moze napriklad doobeda ukazat silno a poobede uz tak slabucko?? Ake testy su najlepsie?? Ja som mala GS ovultest

kakatulik
10. aug 2016

@ereska ja pouzivam one step tie zelene a som spokojna. Tu ich predava @lauritkatesty. Podla teploty bola ovulka 25.,cize ovu test by mal byt teoreticky pozitivny niekedy pred tym.

korytnacka1981
10. aug 2016

@ereska kuk do môjho shopu 🙂

kakatulik
10. aug 2016

@korytnacka1981 vidis a na teba som zabudla

korytnacka1981
10. aug 2016

@kakatulik muah 🙂

ereska
10. aug 2016

@kakatulik
@korytnacka1981 a nebude pre mna lepsie tie citlivejsie ruxove ??

lauritkatesty
10. aug 2016

@ereska ovu 26 dc

barborka93
12. aug 2016

@lauritkatesty prosím ťa jebsanca že sa zadarilo ak som na 16Dc(mín.tyzden vo štvrtok) mala pozitívny ovu test večer sme sa po snažili 😀a na ďalší deň som test nerobila boli sme odcestovany ale bolelo ma v podbrušku a v sobotu večer som mala už test slabucku ale sme sa tiež snazili.

barborka93
12. aug 2016

A včera na 23DC som testla test čo mi ostal posledný a biely ako sneh asi je skoro testovať.kramy mi majú prísť o tyzden

miriamn76
12. aug 2016

Ahojte babule. Chcem sa nieco opytat. Prvy mesiac co som vyskusala ovulacne testy mi na 8 a 9 den cyklu ukazal pozitivny. Minuly tyzden som tam mala iba ducha a skusala som dnes rano a mala som ho takto. Viem ze to je negativne len tomu dako nerozumiem 😊( telatko) som tri dni pred mrchou nemal by byt bieli alebo je mozne mat tam tu druhu ciarku slabu v celom cykle?

miriamn76
12. aug 2016

Zabudla som na foto😀bloncka

july_pk
12. aug 2016

@miriamn76 druhá čiarka sa ti môže ukazovať počas celého cyklu... Raz slabšia, raz silnejšia. No iba jeden krát úplne silná, pozit.test.

miriamn76
12. aug 2016

@july_pk dakujem

barborka93
13. aug 2016

@july_pk prosím ťa poradia aj mne vyššie som pisala

lauritkatesty
13. aug 2016

@barborka93 ano ked si mala pozitiivny vo štvrtkok. ovulka prebehne do 48 hodin, čize este aj v sobotu to bolo vhodne 😉