Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik teraz som mala 3 dni
@jituska666 3dni bola dlzka ms,ale dlzka cyklu sa rata od prveho dna ms,do prveho dna dalsej ms.
@kakatulik haha dobre som blba z toho 😀
tych 26-28dni
@jituska666 ale nie dlšku ms ale cyklu celeho od ms po dalšiu ms
@jituska666 tak ked 26-28 tak od 10dc skus spravit ovu ale až po 11h a nepi nič cca 2hod.
@butterfly333 dik za tip
@jituska666 a ani necikat,lebo aj ked nebuderg pit,tak sa ti nestihnu nazbierat hormony v moci.
@kakatulik takze este raz zhrnutie. cize cca si urobim o 11h test,a ak to spravne chapem tak od tej 9h ani necikat ani pit?
@jituska666 asi tak. Neviem kedy vstavas,ale ja to mam odsledovane tak,ze ked si dam rano kavu a napijem sa,potom idem na WC a aj ked trosicku popijam,tak nemusim ist cikat. Ono zalezi hlavne na tom,ci je moc dostatocne koncentrovany.
@jituska666 mozeš ho robit aj neskor ale po 11h.
@kakatulik vstavam o tej pol 7 ak pracujem,klasika ako kazdy idem cikat,vypijem kavu a tak. tak urobim to tak a som zvedava.
ale nebolo by lepsie hned s rannym mocom urobit test?
@jituska666 nie,lebo by mohol byt falosne pozitivny.
Uz sa to blizi,ale stale je to este negativne. Ciarky musia byt rovnako silne,alebot ta testovacia silnejsa ako kontrolna.
@kakatulik dakujem pekne verim ze zosilnie ;)
@zuzannaaa ale máš tých testov 🙂 🙂 🙂 ešte ta to baví? ja už som sa nato vykašlala.
@butterfly333 ahoj ,, bavi nebavi skusame 🙂

@butterfly333 tentokrat som mala cyklus 3dni