Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte ja zatial takto
@ejuska2586 Tak prikladám foto. Posledný je dnešný pred 5 minútami robený 😊🤔 včerajší sa mi zdá jednoznačne že to bol on 😃 aj podľa hlienu😊
@nika_ka No, vyzera to tak. Cize dnes bude ovulka. Tak sup sup snazit sa 😉
@lauritkatesty od 20do 28DC som bola na dovolenke a netestovala som a teplota stupla az 32DC cize ovu musela byt neskor ako 28DC nie???? Nebudem mat asi 4dni predtim , pozit.test byva pred zvysenim teploty max 48hodin nie????
@lululka22 ved 26 dc ti stupla? dole nie su dni cyklu ?
@lululka22 boze uz pozeram, som z tych aplikacii blbec. na fertility su dole dni cyklu a hore datumy. tu je to opačne. takze ano toho 31 mohla prebehnut a 32 dc si uz stupla. a stale si hore aj dnes ? cize testik mohl byt pozitivny 28-29 dc
@kabelle vcera to bolo najpozitivnejsie urcite 🙂
@ignorantka takže dnes by mohla prebehnúť ovu ? Včera sme to samozrejme nepodcenili ;)
@lauritkatesty dakujem teda. Ano teplota hore dnes dokonca az na 37 isla cize drzi sa. Len to ze sa mi tie testy zdaju rovnake ,dokonca aj v den zvysenej co uz mal by bledssi. Preto nikdy netrafam asi ovu a ked sa zvysi teplota uz je neskoro a zas dojde dalsi cyklus.
@kabelle no od pozitívneho vraj 12-48 hodín 🙂... necitis bolesti? 🙂 ... kazdopadne treba nepodcenovat aj pokojne do konca tyzdna :D
@ignorantka cítila som vcera po styku že total bolesť veľmi silnú, dnes je praveze uz dobre
@kabelle tak možno bolo včera 🙂 Držím palce 🙂
@lululka22 musis tie zelene pouzivat.tie su lepsie ✌😂
@lauritkatesty ahoj a tieto ruzove niesu dobre kuk vysieco som davala foto ?
@ereska ja som mala ružove a su uplne v pohode.
@ereska tak ako si sama napisala tazsie sa urči vrchol. ale zalezi aj ako u koho, niekomu vyjde uplne jasne- len su viac citlive, cize ta druha vychadza proste silnejšia viac dni..
@tamisi este trochu
Ereska zelene su top
@lauritkatesty no ja som mala z lekarne tie gs citlivost 20 to mne ani nezachytilo ked bola ovulacia bol asi ako mam ten posledny ruzovy a ovulka potvrdena teplotou
@lauritkatesty vieš mi poradit je možne že by som nemala tento mesiac ovu? Ako sa to prejavuje? Ovu testy nerobím nechcela som ani merat no začala som kedže ovu nikde a teplota stale dole som dnes 20dc a bt zatial 36,6 36,6 36,8 36,8 36,6 36,7
@ereska no ved aj to sa moze stat.ze nevychytis vrchol.preto je dobre.ked clovek meria aj teplotu ma potvrdenie
@butterfly333 no prejavuje sa to tak.ze sa teploty nedrzia hore ale skacu.nie je jasna dvojfazova krivka
@butterfly333 ani dnes nesla dolu???no zvlastne...ale mne sa nezda zeby ti extra skakali teploty ako pri anovulacnom...
@lauritkatesty ahoj .tak ja som dnes vyskocila s teplotou.som zvedava ci aj tento cyklus pojdem na 37.4 ako minule...vcera som rychlo minula test aby som vydrzala aspon do piatka a zda sa mi ze tam nieco je.je mozne uhniezdenie aj na 6dpo???

@nika_ka vyzera, ze zajtra doobeda bude pozitivny... Setrite naboje zatial 😉