icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 mnooo teoreticky.ale treba počkať kym to testik fakt dobre ukaze ✌

butterfly333
30. aug 2016

@mausy21 no som uplne mokrá krčok otvoreny čiže možno ovu pride.

mausy21
30. aug 2016

@butterfly333 juj zlato drzim ti palce...dufam ze o chvilku ti pridee.ja mam dnes rermin podla jonasa splodit chlapca ale neverim tomu..no mozno skusime...ved o u som mala minuly tyzden...hovadina

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty ved jasne beriem inofolic druhe balenie tak mu veeelmi doverujem..a tyvidis nieco natom teste???ci len moja fantazia tak super pracuje😆😆😆😆

butterfly333
30. aug 2016

@mausy21 aj mne na dnes vychadza chlapec no možne je všetko.

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 a kde je testik?

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty som ti ho posiela vyssie aj s grafom ale tak tu je 😆 som fakt zvedava co povies 😆😆

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 prepac uz vidim.no ja som opatrna este vo vyjadreniach..takto skoro to este nemusi byt relevantné

mausy21
30. aug 2016

@butterfly333 takze aj ty dnes???

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 a aka znacka testu je to?

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty jasneee ved v poho len som bola zvedava ci tam vidis nieco..testovat sa chystam v piatok...dufam ze vydrzim

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty rapicler ale taky do prudu mocu len som ho vybrala lebo cez sklicko sa to zle videlo

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 aha..tak potom uz len vydržať..

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty asi tak.dufam ze sa to uz podarilo pomaly 2 roky sa snazime....tento cyklus beriem inofolic

butterfly333
30. aug 2016

@mausy21 ano no dnes ideme na chatu včera bok sex tak uvidíme či to stači.

mausy21
30. aug 2016

@butterfly333 my mozno skusime.zlato mna uz prepada panika pomaly...ze ako to zvladnem ak by to zasa nevyslo......😢😢😢😢

butterfly333
30. aug 2016

@mausy21 no tak sme dali aj teraz sex pre istotu. Ja si z toho nič nerobím ked sa podarí budem velmi rada ak nie tak nie .

mausy21
30. aug 2016

@butterfly333 zavidim ti tvoj pristup

butterfly333
30. aug 2016

@mausy21 vieš snažíme sa 2 roky v juni som potratila. Načo sa budem stresovat každy mesiac. Verím že raz sa to podarí napr tento cyklus už som 20dc a ovu nikde. Čo už v piatok nastupujem do nevej prace zabudnem trocha na toto snaženie a tak.

nika_ka
30. aug 2016

No a teraz prosím babo raď🙊
Bude, bola, nebude? Posledný test je dnes doobeda😊
Ľavý vaječník sa so mnou pekne zahráva. Sex sme mali na 11 DC hneď večer keď sa mi zdalo že test je najtmavší. Tak dúfam, že som nič nepremeškala. Ale aj dnešný sa mi zdá nejaký pofiderný že by mohol ztnavnúť. Neviem baby, testujem OVU prvý krát a som z toho somár😊Bodaj by som bola ten šťastný somár 😃👏🏽

dadka1582
30. aug 2016

Dievcata viete mi poradit?? Mam 11dc a vysiel mi takto ov.test. vcera sme mali s priatelom pohl.styk. myslite si ze je to kvoli tomu? Dakujem za kazdu radu

matilda72
30. aug 2016

@butterfly333 a možno dopadneš ako my nastúpila som do novej práce a šup tehotná 😀 😀 držím palce nech to vyjde ak nie tento mesiac tak na budúci, tým, že zmeníš prostredieť sa to určite podarí aj mne to veľmi pomohlo, akože na bábo som myslela, aj sme sa snažili na ovu a aj podľa Jonáša a vyšlo to. mne nerobilo dobre ked som bola doma a na psych. to nemalo dobrý vplyv, potom som začala chodiť na pohovory, zaúčať sa a potom nová práca a bum // na teste a ani sme to tak rýchlo nečakali. 😵 tak sa teda drž

butterfly333
30. aug 2016

@matilda72 aj ja hovotím chce to zmenu tak verím že sa to časom podarí.

miriamn76
30. aug 2016

@dadka1582 je to pozitivny ovu test bude ovulka☺

kabelle
30. aug 2016

Baby, takze ,na foto ,dva v strede sú z nedele, predposledný je z pondelka a posledný dnešný... dnes som 16 dc a bola som v cár na folikulometriu ( chodím neskôr lebo mávam ovu len s clostilbegytom až na 20-22 dc) podľa mňa bola ovu v nedeľu,tak sme sa aj snažili ,včera nevidalo :( a dnes na foli mi dr povedal že ani jedno vajko sa nevytvorili,cize už bolo fuc, ja si však myslím že ovu prebehla,len sme teda nestihli iui,myslite že by test ukázal ovu bez vajíčka ???

kabelle
30. aug 2016

A ešte foto

mausy21
30. aug 2016

@lauritkatesty chcela som sa este spytat.myslis ze orgazmus moze znemoznit uhniezdenie???

lauritkatesty
30. aug 2016

@mausy21 nemyslim...to uz je velke sci fi 😜😆

ereska
30. aug 2016

@lauritkatesty ahoj moj grafik takto dnes a testik sa mi vidi bledsi ako vcera

ereska
30. aug 2016

@lauritkatesty a graf z minuleho mesiaca to som mala dlhyyyy cyklus