icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
1. sep 2016

@senselinka no fasa.august bol celkovo čudný u viacerých kociek.ja som to mala riez zvláštne.asi tie vykyvy pocasia 😉

miriamn76
1. sep 2016

@crazy_girl1 tak mne trva tak normalne 5 dni teraz som ho mala 4 dni a testovat zacinam hned druhy den po skonceni

dadka1582
1. sep 2016

@nika_ka ahoj. Ja len ti chcem ukazat. Takyto uv.test mi vysiel tiez na 11ty den cyklu. Dokonca som si urobila dva a su medzi nimi 4 hodiny rozdiel. Takze niesi jedina co ma na 11den ovulku 🙂 az to bola teda ona. Dnes som si robila zasa testik to je 13 den a uz som mala len / palicku

nika_ka
1. sep 2016

@dadka1582 Ahoj silnejší mi ani nevyšiel, ale podľa špinenia ovulka bola😊len či sme my trafili do nej😄Ukazovala som kamarátke, že isto ešte chýba, tak tá ma ukludnila že ona nikdy nemala 100% pozitívny ukážkový aký má byť a dnes má 2 deti 😊 tak hádam bolo ako bolo 🙏🏾

dadka1582
1. sep 2016

@nika_ka no uvidime. Budeme cakat na mrchu ci pride alebo nie... Ale neviem ci sme sa ozaj trafili pretoze moj vytok to nenaznacoval.... nemala som ho taky priesvitny a silikonovy ako niektore koleginky. Praveze ja som ho mala biely. Tak potajme sa modlim a odratavam dni ked si budem moct spravit test. Pretoze udajne podla kalkulacky som mala mat ovulku v nedelu... tak uvidime.

nika_ka
1. sep 2016

@dadka1582 Tak musíš veriť ze hej! 😊 Ja testujem teraz prvý krát takže bolo by to pekné keby to vyšlo 😊 ja mám od 12DC šteklenie na ľavom vaječníku a sem tam pichne. Ale to môže byť hocičo. Nevnucujem si nasilu.

crazy_girl1
1. sep 2016

@miriamn76 Takže je tým pádom možné, že som ju už prepásla... :( No nič, budúci mesiac skúsim testovať hneď po skončení ms.

dadka1582
1. sep 2016

@nika_ka ja tiez prvy krat 😊😊 tak vidis. No uvidis sama covto je... ja zatial nemam ziadne pocity nic... 😑😑 tak cakam.. ved ked si urobim testik hned dam vediet. 😓😓

nika_ka
1. sep 2016

@dadka1582 Kedy čakáš?

miriamn76
1. sep 2016

@crazy_girl1 skus a uvidis☺

lenochch
1. sep 2016
lenochch
1. sep 2016
lenochch
1. sep 2016

@michaela2107 mozem sa opytat co znamena ten 4test z hora....

crazy_girl1
1. sep 2016

@miriamn76 strácam vieru v tie testy 😀 Je možné, aby som mala klasický cyklus s menštruáciou bez ovulácie? Nie som gynekológ, ale myslím si, že to nie je možné 🙂

butterfly333
1. sep 2016

@crazy_girl1 može byt cyklus aj bez ovu

crazy_girl1
1. sep 2016

@butterfly333 aj v prípade, keď mám menštruáciu? A každý mesiac na deň presne?

miriamn76
1. sep 2016

@crazy_girl1 je to mozne

crazy_girl1
1. sep 2016

@miriamn76 ☹ ☹ ☹

butterfly333
1. sep 2016

@crazy_girl1 žial ano aj vtedy

crazy_girl1
1. sep 2016

@butterfly333 ďakujem za info... som múdrejšia. Asi bude lepšie, ak sa na to testovanie vykašlem.

nata308
1. sep 2016

@crazy_girl1 je to úplne možné. Teraz som bola s jednou doktorkou hystologickou na takom sedení a hovorila že je to práveže časté... krvácanie bez ovulácie. Ono to potom nie je menštruačné krvácanie ale tzv krvácanie zo spadu. Totiž pri ovulke ide o to aby 4 hormóny ktoré sú tam prítomné (estrogen , progesterón, lh-luteinizacny a ešte fsh) dosiahli svoj vrchol. Ovulka prebehne len ak dosiahnu. Môže sa stať že neprídu až po tu "vrcholnú hranicu" , vtedy ovu neprebehne, ale krvácanie áno. Vraj sa to dá aj rozpoznať podľa typu krvácania že aké to bolo....

dadka1582
2. sep 2016

@nika_ka cakam na to kedy si budem moct urobit testik 😊😊

crazy_girl1
2. sep 2016

@nata308 ďakujem za vysvetlenie. Veľmi pomohlo 😊 Ja len dúfam, že nebude taký každý cyklus.

ereska
3. sep 2016

@lauritkatesty ahoj ja dnes takto dufam ze sa to blyyyzi 🙂

lauritkatesty
3. sep 2016

@ereska 😉

esperanzita
3. sep 2016

@nika_ka Vyzerá to tak 🙂

ereska
4. sep 2016

@lauritkatesty dnes isla trocha hore a dost ma rozboleli krize to nemavam som zvedava aky bude test dnes ;)

rula
4. sep 2016
ereska
4. sep 2016

@lauritkatesty ten horny vcerajsi a spodny je dnesny

lauritkatesty
4. sep 2016

@ereska no zatial este slabe takze testovat dalej 😉