icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
30. aug 2016

@ereska tak ten minuly bol pekne ovulačny. tiez ti prišla ovulka az neskor.

jituska666
30. aug 2016

Ahojte, akurát som si urobila ovulacny test a je pozitívny pričom nemám pocit ze by ma bolelo v bruchu alebo niečo iné , ale co poviete? Vyzerá to tak ze dnes bude tutu mutu 🙂

jituska666
30. aug 2016

Chcem sa ešte spýtať, kedže mam dnes pozitívny ovulacny test , môže spôsobiť to pozitívum ze som unavená ako kôň?

dadka1582
30. aug 2016

@miriamn76 takze mam ovulku uz dnes?

miriamn76
30. aug 2016

@dadka1582 12 az 48 hodin po pozitivnom teste by mala byt. Tiez mavam pozitivny ovu test a nejak neviem odsledovat☺ale tulkame sa uz pri prvom pozitivnom teste takze sup na to☺

kakatulik
30. aug 2016

@jituska666 ovulka pride nasledujuce dva dni.

dadka1582
30. aug 2016

Dakujem Vam baby za rady 🙂 velmi str mi pomohli.

crazy_girl1
30. aug 2016

@jituska666 Ahojky, ja testujem práve teraz presne s týmto istým :D Čakám na smajlíka.... 🙂 Držím päste, choďte do toho isto!!! 😀

rula
30. aug 2016

@mausy21 , drzim palce a uz sa nenervuj, uzivaj si do piatku pohodu a posledne letne dni sdetmi 🙂

adkakov
31. aug 2016

Ahojte kocky, ak by ste mali záujem tak predám balíček pre snažilky za 20 eur: je v ňom nasledovné: Inofolic - ešte 17 sáčkov z 20 Kyselina listová - komplet balenie 100 kusov B complex - 90 tabliet zo 100 ovulacné testy - 10 kusov plus jeden grátis z Pepino ovulačných testov a teplomer na meranie bazálnej teploty - úplne nový, ani raz nepoužitý
- ja som si všetko nakúpila a keď som sa rozhodla že idem nato tak už som bola tehotná...tel kontakt 0911343064

dadka1582
31. aug 2016

Ahojte dievcata. Tak vcera som prikladala foto mojho ov.testu. Mala som mat vcera ovulku tak sme sa s partnerom dali na to... Tak uvidime 🙂 Dufam ze sa nam konecne postasti a na testiku si konecne najdem //. Je tu niekto medzi nami komu sa podarilo babo hned na prvy krat cez ovulku?? Ci mam vlastne nadej alebo nie ☹ ☹

nika_ka
31. aug 2016

@dadka1582 Ja som sa tiež tento mesiac rozhodla že kúpim OVU testy a vyskúšam 😊 takže bodaj by nám to vyšlo😃👍🏽

dadka1582
31. aug 2016

@nika_ka budem drzat palceky 🙂 potom daj vediet

mausy21
1. sep 2016

@lauritkatesty ahoj.tak zasa idem za tebou.Vobec nerozumiem tomuto.teda este sa mi to nestalo sby mi takto klesla teplota ze 36.9 pritom som len 23dc.Vzdy sa mi teplota drzi minimalne na 37.1 a az den pred mrchu klesne na 37 a v den mrchy 36.9.myslis ze pride mrcha ked mam 28-29 dc?dakujem za kazdu radu...teda nazor.som zmatena pretoze este vcera ma bolelo brucho na mrchu no teraz nic len velmi citlive prsia mi zostali.dakujeeem moooc tu je graf

rula
1. sep 2016

@mausy21 dobre ranko, nooo, to som zvedava, co sa Ti z grafu vykluje, mozno IP a mozno ms, musis len cakat. drzim Ti palce .cmuk

mausy21
1. sep 2016

@rula dakujem...ale mrcha na 23dc???

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 som povedala ze inofolic asi skrati cyklus ja tiez zrejme dostanem skor a to mavam aj tak kratsi cyklus iba 25

ejuska2586
1. sep 2016

@dadka1582 Ahoj. My sme boli takto tento mesiac a dodnes som dufala. Ale dnes klesla teplota na 36,3, takze mrcha asi predsa v pondelok pride 😢 A pritom sam mala rozne priznaky. Ale mozno som si to len nahovarala, lebo velmi chceme babu.

lauritkatesty
1. sep 2016

@mausy21 no to by bolo skoro na mrchu.ale ten pokles nie je zatial nejaky dramaticky.stale si hore.uvidis co zajtra.krivka moze kludne skakat

senselinka
1. sep 2016

@lauritkatesty moj graf tento cyklus... a mrcha v plnom prude 😀
Este nikdy sa mi nestalo,ze by mi teplota neklesla pred MS, nikdy... nechapem, ale je fakt, ze toto je moj najdivnejsi cyklus "ever" 😕 😀 😝
Este aj dve ovulky mi vyznacilo, co je blbost... ale mrcha prisla nacas, aspon niečo 👍

dadka1582
1. sep 2016

@ejuska2586 Ahoj. Vies co ja tiez kazdy den dufam a netrpezlivvo cakam ci vlastne budem mat nejake priznaky. Napr.pobolievanie v brusku alebo nieco take... ale nikde nic... Uz sa s tym zacinam aj pomali zmierovat ze tento mesiac to zasa nevyslo ☹

crazy_girl1
1. sep 2016

Kočky, ahojte, verím, že mi niektorá z vás poradí. Celý život som si myslela, že mám ovuláciu v strede cyklu, kedy mám citlivejšie prsia, pobolieva ma podbruško atď... Jednoducho, príznaky boli vždy. Teraz, keď sa snažíme o bábätko, kúpila som si ovulačný test Clearblue a zatiaľ NIČ. Testujem sa počas ovulačného týždňa a stále ovu niet. Začínam sa obávať, či ju vôbec mám (antiovulačný cyklus), ale gynekológ mi povedal, že je všetko v poriadku a navyše menzes mám každý mesiac vždy na deň presne 6 dní. Trošku mám hlavu v smútku, neviem teraz, čo to znamená, budem testovať do konca cyklu, možno sa mi ovu posunula... Stretli ste sa s niečím podobným? Ďakujem za radu. 😉

miriamn76
1. sep 2016

@crazy_girl1 kolko dnovy mas cyklus? Nemohla si ju mat skor? Ja mam cyklus 25 a pozitivny ovu test som mala uz 9dc

butterfly333
1. sep 2016

@crazy_girl1 ja mavam vždy ovu na 13 ,14 dc a dnes dom 22dc a ovu bola len teraz asi včera na 21dc cyklus mam 30,31 tak teraz sa mi to pekne posunie neviem prečo. Testy ovu nerobím prvy mesisc. No uvidíš ovu príde.

mausy21
1. sep 2016

@butterfly333 tak bola uz???super

butterfly333
1. sep 2016

@mausy21 no asi tak sa mi to riadne posunie bola som 2den za tebou a vidíš ako som dopadla. No nech hlavne že bola. Zajtra idem prvy krat do prace novej tak sa aj teším.

nika_ka
1. sep 2016

Čo myslíte? Mám pocit že ten 11DC prebehla OVU😊

kakatulik
1. sep 2016

@nika_ka toto je tazko povedat. ten test este nie je pozitivny,aj ked mohl byt par hodin potom.

crazy_girl1
1. sep 2016

@miriamn76 Mám 27 dňový cyklus, v tom teste bolo odporúčané začať testovať od 10 dňa cyklu, menzes mávam 6-7 dní.

crazy_girl1
1. sep 2016

@butterfly333 ďakujem, tak snáď ju ešte len budem mať 🙂 Musím si tým pádom dokúpiť ovu testy, tento mám len na 10 dní.