Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@rula ahoj sem prispievala vizera to superhttps://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-2/
Ahojte baby.
Myslela som si ze OVU prebehla na 11.DC, avšak asi nie.
Pred chvíľkou som bola na WC a v nohavičkách priesvitný naťahovací hlien! Jasný ovulačný. Už včera večer ako som šla spať ma neskutočne bolel spodok chrbta ako keď mám dostať menštruáciu. Tak som si hneď na WC spravila test a aha. Nie je ani pozitívny aj napriek tomu že hlien je teda riadny a je ho riadne veľa 😊😃 tak teraz čo? Ideme dnes večer s priateľom na to? Aj napriek testu? Radšej sa riadiť vlastným telom a pocitmi?
@esperanzita testuj dalej, je mozne ze pride. a zajtra mozno bude pozitiv.
@lauritkatesty Po 2 minutách už bol takýto!
Čiže dnes ešte nemáme ťuťumuťu? 😄 Či? Nerada by som to nejako prešvihla.
@esperanzita nepresvihnes.ovulacia je vacainou az so 48 hodin po pozitivnom.este počkať
Včera som sem prikladala OVU test.
Dnes prikladám doobedný OVU.
Včera som mala priesvitný naťahovací hlien pomedzi prsty. Volala som na gynu a lekár mi povedal že to je vrchol OVU.
A dnes test takýto 🤔 tak teraz neviem. Naozaj mi este nevysiel uplne pozitivny test. A ak to bol vrchol tak by mal byt ukazkovy. Dokoncs vcera vecer mi ukazal len jednu ciarku.
@esperanzita to nemusi byt byt vrchol.Kazda to ma inak. JA si skor myslim,ze sa este len blizi.Cize sa mozete uz teraz snazit,povedzme kazdy druhy den.
Uvidis,ze zajtra bude test este silnejsi a az potom pride ovulka. BT asi nemeries,ze?
@esperanzita a este nieco.Skus spravit ovu testik este vecer.Moze byt,ze vrchol bude uz dnes.
@esperanzita ak mozem poradit, neupinaj sa na tie testy tak.. skusajte pravidelne kazdy druhy den... pozri aky som ja mala ovu test.. a na 90% sa podarilo.. ovulku mi potvrdila aj BT, aj teraz sa drzi vysoko, dnes vyskocila este viac ... kebyze sa spolieham na testy tak dodnes testujem a cakam.. riadila som sa svojim telom - hlienik, pocity a krck...a dnes 10DPO slabi dusik na teste 😉
@kakatulik Ďakujem za odpoveď. No BT nemeriam 🙂 takže včera večer sme sa posnažili a dnes asi máme dať pauzu, či? Aby malý plavci stihli poriadne dozrieť 😉 Práveže včera som mala strašne veľký ten hlien. Dnes už nič. Len včera ako som písala, raz, jeden a dnes už nič. Predvčera ma neskutočne cez noc bolel spodok chrbta ako keď mi má prísť menštruácia a na druhý deň hlien a vlhko na rodidlách. Dnes už nič 🙂 Ticho po búrke 😀 😀 😀
@lublub Ďakujem! Tiež mi kamoška vravela že keď chcela otehotnieť tak si nakúpila OVU testy a nikdy jej nevyšiel pozitívny aký ma presne byť! Ten najtmavší ktorý sa len blížil k "pozitívnemu" ona považovala za pozitívny a tak sa im aj zadarilo 🙂 😉 Hneď prvý mesiac.
@esperanzita no sprav ten testik este dnes a aj zajtra a ak uz bude ciarka iba blednut,tak si jednoducho nezachytila vrchol,ale do ovulky ste sa urcite trafili. Dnes by som dala plavcom pokok na regeneraciu a zajtra keby sa dalo rano,ale to je vlastne jedno.
A ak sa nezadari nahodou,tak skus zacat merat BT. Pekne ti potvrdi ovulku... 😀
Kočky, tak ja som sa mrchy predsa len dočkala včera. Takže ideme odznovu. Nevadi. Kupila som si alchemilkovi caj, poctivo ho pijem od vcera, len si do neho musim davat med - neosladeny neviem vypit. Snad to pomoze. Ovu by mala byt na buduci vikend, tak sa budeme snazilkovat znovu. Sledujem si hlien, teplotu aj si robim ovu testy, tak snad z toho nieco bude. Gratulujem vsetkym tehulkam a drzim palce, nech vsetko dotiahnete do stastneho konca. 😉
@kakatulik Neviem, ráno som sa zobudila s pocitom, že to vyšlo 😉 🙂 Ale tak to len taký moj pocit, samozrejme že všetko môže byť inak 🙂
Baby ak to spravne chapem tak od najsilnejšieho testu treba skusat v ten den plus este aspon dva dni po aj ked uz žiadnu čiarku nevidno?? Som z toho asi trochu mimo 😂
@skvarocka ja som na tom rovnako,ale jednoducha logika,sexuj 3dni vkuse a mas 😝 😀
@skvarocka Ja sa tiež tomu nejako nerozumiem 😀 Jedna píše tak, druhá tak, a telo ti nakoniec vraví niečo iné. Podľa mňa testy aj tak nie sú 100% záruka.
@jituska666 no hej niekomu sa to povie. Neviem ako to maju ine baby ale mne chlap vzdy povie ze na silu to nevie robit. A mne to tiez pride take nútene sj ked dieta chceme
Ahojte, mozu byt ovu testy negativne aj ked prebieha ovulacia? Robim pravidelne od skoncenia MS kazde poobedie, uz cca 2 dni mam "akuratny" vytok a vcera ma asi 3 hodky bolelo podbrusko na pravej strane, nechcem si nahovarat ae nemohla to byt ovula? Som 12.DC a cyklus mavam tak cca 28-30 dnovy.. kedy ako 🤔
Ahojte dievcata. Opat sa prihlasujem 🙂 uz mam davno po ovu a mali sme tutumutu presne na ovu.... mam asi tyzden do mrchy a mam krce v bruchu. Robila som si aj test ale ten mi ukazal len jednu ciarku.... na testovanie bolo asi skoro este.... Tak neviem. Myslite si ze by som mohla byt tehu? Nic ine ma neboli len mam pocit nafuknutua a krce...
@clarkova Ahoj, čo je akurátny výtok? 🙂 😉 Ja som mala pred dvomi dňami naťahovaí priesvitný výtok- znak OVU a nikdy som nemala úúúplne jasne pozitívny test. Takže podľa mňa áno. Veľa žien otehotnelo a nezachytili úplne pozitívny test. Tu mi radili keď som mala v ten deň priesvitný výtok že mám dnes počkať a testnúť až na druhý deň doobeda a uvidím aký bude test krásne pozitívny a vieš čo? Keby som sa mala riadiť podľa toho čo mi tu napíšu, tak prd z toho. Mali sme sex v ten večer a na druhý deň na teste doobeda hádaj čo? Namiesto krásneho pozitívneho OVU testu len jedna čiarka 🤐 😠 😖 Takže, riaď sa podľa svojho tela, pocitov. Prinajhoršom ku gynekológovi a ten ti povie o OVU.
@clarkova A k tomu tvojmu cyklu, ja mám tiež cca.30-35 DC a OVU prebehla až na 21 DC 😉 takže to je tiež individuálne. A min. mesiac som mala 13 DC, len žiaľ nebola som doma 😀
@kudusko dnes ma znova pobolieva podbrusko, som strasne nafuknuta a mam straaaasnu chut na sex uz druhy den 🙈 a take zvratene chutky ze dovi dopo 🙈 ale tomu mojmu to len lichoti nastastie 😂 tak snad sa zadari, nechcem to zakriknut lebo minuly mesiac z toho nakoniec nic nebolo, aj ked mi ms meskala skoro 10 dni... 😭
@esperanzita a ku gyn mozem ist len tak aby mi povedali, kedy bude ovula? Lebo ja mam strach ze ma tam vysmeju, ze sa snazim zatial iba kratko na to, aby som to az takto sledovala 😔
@esperanzita a "akuratny vytok" z taky ako pises, priesvitny natahovaci, rano uz bol taky do biela ale...

@lauritkatesty a staci testovat raz za den ???