icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

esperanzita
7. sep 2016

@clarkova Tak ja nechodím s týmto gynekológovi ale viem že chodia baby počas cyklu aby sa pozrel ako to vyzerá a kedy cca. bude OVU.
A kedy čakáš menštruáciu? Pretože biely hlien je pred menštruáciou je bežný.

kudusko
7. sep 2016

@clarkova drzim.palce aby ti to vyslo treba sexikovat kazdy druhy den a mas to poistene 🙂
@clarkova

clarkova
7. sep 2016

@esperanzita MS cakam cca 23.9.podla mojej appky 😃😅

clarkova
7. sep 2016

@kudusko kazdy druhy den? 😓 myslis ze sa denne nestihaju obnovit plavci? Lebo my denne 👉👌😅🙈

kudusko
7. sep 2016

@clarkova 😀 no mozte ale podla mna staci kazdy druhy ked je vajicko ok tak staci kazdy druhy

ereska
7. sep 2016

Mne jovoril jeden doktor z ciech ze dtaci kazdy treti aby spermie dozreli a aj tak tie co su dnu prexiju 3-5 dni

clarkova
8. sep 2016

Ach žienky... tak velmi si to zelam 🙈 ani si neviete predstavit ako 🙈 ale, vlastne asi viete 😍😍😍

clarkova
9. sep 2016

Vcera ma poobede pobolievalo par minut brusko ako pred MS. Zaroven uz druhy den som si po 👉👌 utierala malinkate hlieniky krvi.. moze to byt prave ovula? Hlien mam ale uz taky belavy, uz sa velmi netaha, skor teda vobec.. ovu testy stale negativne, mozno si ich neviem robit alebo nerozumiem... resp. Dnes som 15DC a od 10.dna som ai robila testy, vzdy tam bol naznak ciarky, ktory silnel a najsil ejsi bol predvcerom. Vcera uz ani druha ciarocka nebola. Tak nerozumiem 🤔🤔🤔😔😔

vilma30
9. sep 2016

Baby, tie ovulacne testy su zrádne. Ja som testovala tento mesiac az 3x denne. Rano o 10 bol negativny, na obed o 14 bol pozitivny a vecer o 19 bol zasa negativny. takze tie co testujete raz denne, tak je mozne, ze vobec nezachytite vrchol a tympadom aj pozitivitu. Predoslý mesiac som aj ja testovala raz denne a nikdy som ho nemala pozitivny.

jajoda
9. sep 2016

Tie testy su ozaj nejake zahadne. testujem kazdy den rovnaku hodinu od MS. Prikladam foto

jajoda
9. sep 2016

Skusala som niektore dni aj rozlisne znacky a jeden ukazal tak a druhy inak

ereska
10. sep 2016

@jajoda zalezi aj od citlivosti testu aj mne ruzove robia silnejsie ciarky ako zelene

crazy_girl1
10. sep 2016

@jajoda práve preto som si kúpila digi test... Paličkové ma úplne sklamali, neprišla som dokopy na nič... Skús aj ty, určite odporúčam Clearblue digi OVU test. No. 1 😉

lauritkatesty
10. sep 2016

@jajoda to su stale negativne testy, musis čakat na normalne silny a pozitivny. skus si sledovat popritom aj hlien, pripadne merat BT , ta potom spätne potvrdi, že ovulacia prebehla. ak maš hormony v poriadku, testy ukazuju ako maju.

ereska
10. sep 2016

@lauritkatesty ahoj ja dnes 23 dc uz to coskoro bude ;) dnes aj rychlo sa ukazala ciarka

ereska
10. sep 2016

@lauritkatesty pozri vcerajsi a dnesny ten bledsi je zo vcera co myslis ???

lauritkatesty
10. sep 2016

@ereska no moze byt, ze uz zajtra bude pozitivny. aj ked pravidlo pri ovu testoch nie je, ze musi postupne tmavnut 🙂 moze to byt aj zo dna na den.

ejuska2586
10. sep 2016

@ereska skus sa testnuk este okolo 7mek. Ka som takto mala poobede a vecer uz bola testovacia tmavsia, ako kontrolna.

ereska
10. sep 2016

@ejuska2586 jej citala som si az teraz a uz som dost pila kosili sme s muzikom skusim doobeda inokedy testujem o 15:30

ereska
11. sep 2016

@lauritkatesty
@ejuska2586 ahojte to je dnesny a porovnanie zo vcerajsim co myslite uuuuz ?

ejuska2586
11. sep 2016

@ereska Kedy si ho robila? O 13tej? Podla mna vecer bude uz testovacia ciarka tmavsia, ako kontrolna. Cize podla mna mozete vecer kludne tutu mutu. Nic tym nepokazis...

ereska
11. sep 2016

o 12:00 vyskusam este vecer 🙂 okolo18:00 19:00 ako mi to vyjde je to na nervy 3 hodky nepit necikat

ereska
11. sep 2016

@ejuska2586 o 12:00 vyskusam este vecer 🙂 okolo18:00 19:00 ako mi to vyjde je to na nervy 3 hodky nepit necikat

lilienkalilina
11. sep 2016

baby,čo vi na to,bude s toho niečo?

kakatulik
11. sep 2016
ejuska2586
11. sep 2016

@ereska to by bolo super, keby si vydrzala...

ejuska2586
11. sep 2016

@ereska inak pozeram, ze tie iste testy pouzivame...

lilienkalilina
11. sep 2016

@kakatulik ale ešte neni pozitivný,alebo ano?kedy sa máme snažiť?

kakatulik
11. sep 2016

@lilienkalilina uz mu Vela nechyba. Mozno bude pozitivny uz dnes,max.zajtra.Ak mas dost testov tak vecer oko 19tej este jeden urob,ale kludne sa aj snazte..... 🙂

zuzannaaa
11. sep 2016

@clarkova aka sa vola ta apka diky