Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Este nebola. Ovu ze
Este nebola ovu ze? Ci ?
@lilienkalilina tak potom zajtr... z toho sa nestriela...urcite sa trafite. 🙂
@zuzannaaa ahoj ovu testy si nerob tak zavcasu o 08:00 medzi 10:00-20:00 hodinou by sa mali ja chcem skusit este dnes o 19:00 ak sa nedocikaaam a smadi ma uz ako tavu ako je teplo 🙂
@ejuska2586 no mala som citlivost 20 z lekarne a ukazalo mi slabsiu ciarku ako kontrolna a ovulacia bola tak som si kupila tieto citlivejsie
@zuzannaaa ovu testy by sa mali robit po 11h moja nerob tak skoro možno ovu bola a nezachytila si ju.
@ejuska2586 ahoj posledny je teraz o 19:00 hodine co myslis
@ereska ahoj ja mám podobné,kuk vyššie.tiež neviem ako to je 😒
ja som si robila prvé ovu testy 10.9. ráno a krásne mi ukázalo totálne tmavé dve čiarky
@ereska stale to nie je uplne pozitivne.
@butterfly333 neeee moja vsetky aom nelepila este asi nebola ...
@lilienkalilina Bude, len este nie je. Mozno zajtra...
@ejuska2586
@zuzannaaa uvidim ako zajtra rano bude bt dnes bola este dole 36,2 ak bude dole poobede ked pridem z prace urobim testik ale uz ma to boli posledne dni a hlienik mam uz tyzden 🙂 ale posledne dni ho je moooc
@ereska myslim si, ze kazdu chvilku bude ovu.
@lilienkalilina no vizera ze to budeme mat naraz hihi
Inak moze nejak ovplyvnit uhniezdenie potencionalne oplodneneho vajicka chripka? Cca 4 dni po ovulke som sa zacala citit trosku blbo, teplota 37,5, smrkam, pokasliavam..
Kocky, ktora ma zasobujete srdieckami? Nestiham rozdavat... Ale v kazdom pripade dakujem 😘
@lienkalienocka malo by, ovulácia trvá plodná si 24-48 hod., no z toho len 12 žije vajíčko. Malu antikoncepciu uložte spat a šup na to. Zajtra to už iba poistite 😉😃
@lienkalienocka Koľký deň cyklu si? 🙂
@lienkalienocka toto je pozitivny test,cize ovulka bude do 48 hodin.MOze byt ale uz aj o 12hodin,ale zajtra by ste sa mali akurát trafit.
@ejuska2586
@lauritkatesty ahojte baby testovala som od 9dc do 25 dc . Vcera na 24 den cyklu som robila dva testy tie posledne tmave na obed a vecer dnes ten posledny je uz bledsi baby staci ked sme sa tulkali na 23 dc a ak stihneme dnes to poistit nepremeskali sme to ???? Co myslite??
@lilienkalilina este nie musi byt ta rdruha ciarka tmavsia ako prva alebo aspon rovnako tmava
@crazy_girl1 chlap je uz na nocnej, sama si asi nepomozem 😀
@esperanzita fuu, 22.den som. mam cca 37dnove cykly
@kakatulik toto som chcela pocut 😀 dakujem
@ereska Kedze uz bledne,povazovala by som ten posledny za pozitivny. Cize dnes este mozete poistit,malo by to byt ok podla mna.
@ereska A 23 den bol podla mna ok, kedze spermie by mali vydrzat v tvojom tele aspon 3 dni.

@kakatulik včera sme mali tutu mutu,tak dnes dáme pauzu,a skúsime zajtra,tak odporúcal aj doky .brala som clostil od 5dc do 9 dc.dnes je 12 dc