Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty meriam o 7 rano ale ako mam zapisat naprilkad ked som merala 7:45 ?
@zuzannaaa kde zapisujes? Na Fertility? Tych 45minut by ale az tak rozdiel robit nemalo.pokial nejde o dolezitu teplotu.nechaj to tak
@lilienkalilina ano uz je .. uz ten prvy je
@lilienkalilina oba su ale ten druhy na 1000000000000% 🙂 drzim paste
@ereska akurat mam dilemu,že doki kazal mať sexik obdeň,a mi sme vcera mali,tak máme dať pre istotu aj dnes?baby poradte prosíííím
@lauritkatesty ahoj,posledne dni som si tu precitala par stranok,z kt.som vydedukovala ako si mnozstvu kockam spravne poradila 🙂 my sa snazime o babatko 4mesiac.v utorok som bola u dr,robila mi sono a ukazala mi folikul z laveho vajecniku,z ktoreho pravdepodobne bude ovulacia,ale sama mi poradila ze by nebolo na skodu vyskusat aj ovu testy,pre svoj pocit ci teda ovu vobec prebieha.cykly mam pravidelne 28dnove,bez haprovania.dnes je 14 den cyklu a dnes som si kupila v lekarni aj testy,ze teda vyskusam,ako na tom som.myslim,ze mi vysiel pozitivny pridu mi rovnake tie ciarky.prikladam aj foto,ci by si sa mi na to nemohla ty mrknut,bola by som ti vdacna 😉 odfotila som to teraz po asi 15min,a sa mi zda ta druha ciarka taka bledsia,prisla mi taka sytejsia po cca 5min odcitani..len este taka otazocka,mesiac beriem inofolic,myslis ze by to mohlo skreslovat vysledok?dakujem moc... 🙂
@lilienkalilina My sme na tom podobne. Vcera sme tiez mali, ale dame aj dnes. Poistime.
@lilienkalilina jasne urcite by som aj dnes aj zajtra ked som kedysi brala clostilbegyt vtedy nam doky kazal najblyzsie 3 dni myslim ze tym nic nepokazite ani tak ani obden kebo spermijky 3-5 dni preziju v tele zeny je to na vas podla chuti 🙂
@ereska no a clostilbegyt ti nepomohlo otehotniet?
@ereska dakujem,bodaj by bol fakt pozitivny 🙂 testnem aj zajtra i pozajtra,ze ci to bude blednut.a dnes teda mojkanie,a radsej aj zajtra pozajtra teda 😀 som rada,ze som to tu objavila,lebo doteraz boli tie testy pre mna spanielska dedina..este sa ich aj naucim ukazkovo testovat 🙂 🙂
@lilienkalilina raz som otehotnela ani neviem ako druhy raz po prefukovani vajcovodov a treti raz po umelom no zakazdym som potratila :(
@ereska moja,to mi je ľúto,ale viem čo prežíváš.som natom podobne 😒 ale dneska mám radosť
@anairda66 ahoj inofolic to určite neskresluje, tvair sa to pozitivne, ale este otestuj zajtra okolo obeda 😉 a snazte, predpokladam ze mas aj plodny hlien, teda bud taky mokry priesvitny alebo natahovaci. mozes potom pozorovat ze po ovulacii sa zmeni na hustejši a kremovy.
@lilienkalilina boli to stale no musime ist dalej .jasne len sa tes uzite si tie // 🙂
@ereska pekne zatial 😉
@dadka1582 Prosím? Tak podľa mňa vidíš VEĽMI ale VEĽMI dobre 🙂 🙂 🙂 Odpadnem, takéto správy mám najradšej! Držím palčeky nech sa bublinka pekne uhnizdi a nech má 9 mesiačikov kľud v brušku 🙂 🙂 🙂
@esperanzita boze moj nikdo si neviete predstavit aku radost mam v sebe. Naozaj nikto. Som taka stastna ze to az mozne nieje. Dakujem vsetkym dievcatam ktore mi radili aj ohladom ovulacie. A vsetkym drzim palceky co sa tu snazite. Musite verit ze raz to pride. 🙂 🙂 Pane boze od stastia my az slzy vysli. A nas psik nechapal co sa deje ked som ho hned obimula a povedala som mu ze budeme mat malinke 🙂
Ahojtr baby potrebujem pomoct ohladom ovu testov... Vcera som si kupila gs mamatest ovulacne testy.. Tento mesiac som dostala ms na neuveritelnych 36.dc .. Tak ovulka by mala byt na 18.dc dobre pocitam? Som si precitala pribalovy letak a bola tam taka mala tabulka pri akych cykloch,kedy by mala byt ovulka .. Dakujem 🙂
@snazilka19993 nie nemusí tak byt ja napr.mávam cyklus 31 a už sa mi stalo že ovu bola na 21. Tento cyklus som mala 34 ovu bola na 21dc inak mávam vždy na 13-14dc ovu.

@lauritkatesty aha dakujem