Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ejuska2586 dakujem dufam i ked v stredu si ideme podat 3 ziadost na ivf no nemavala som ovulaciu a teraz mam treti cyklus po sebe tak to chceme vyskusat 🙂 mozno motyka vystreli
@ejuska2586 ahoj.som 13dc.aky dlhy?kedy ako od 30 do40
@lilienkalilina Tak ešte testuj. Podľa mňa ovu ešte len príde....
@zuzanita123 no predsa pozitivny 😊....gratulka 😊
@ejuska2586
@lauritkatesty uz aj teplotka stupla 🙂
@ereska 😉
@zuzanita123 mne sa zdaju rovnake či ? jak to naživo vidiš, na fotke je to trošku vyblednutte
@clarkova nemusi to vadit, len pi čaj a vitaminy.. prave choroba moze byt takym prvotnym priznakom tehotenstva
@lauritkatesty sak to ze rovnake, preto neviem ci ano alebo nie....
@mimka11111 dakujem ale to je len ovulacny 😊
@zuzanita123 ja to ale viem 😊
@zuzanita123 tak ked su rovnake tak snazte 😉
@lauritkatesty tak asi nic z toho, uz ma pobolieva podbrusko, podla mna do piatka isto dostanem MS. Ale som iba 19.DC ale tak mozem mat rozhadzane hormony 😔
@clarkova no uvidis .. snad nie 😉
@clarkova ahoj. Vies co ja asi ja som mala pred par dnami teplotu 38. A stradne ma kolena boleli. Myslela som si ze normalne umriem.... strasne som sa citila. Na druhy den uz som bola bez teploty nic mi nebolo iba nadcha mi ostava. Mala som aj ovulku na 11ty DC a snazili sme sa o male. Teraz v sobotu by som mala dostat mrsku. Tak uvidime. Ci to bolo kvoli tomu ze som tehu alebo to bol len nejaky vyrus... takze je to 50 na 50.... netrpezlivo cakam lebo test si robit nechcem... a tehotno sa necitim ☹ tak uvidime 😣😣
@ereska Drzim palce, nech to vyde 😉
@ejuska2586 dakijeeeem krasne dufam ak nie ziadost na 3 ivf podanaa 🙂
@lauritkatesty dala som grag co myslis
@zuzannaaa tvari sa to ako 1dpo ✌
@ereska 😉 pekne
@lauritkatesty preco @zuzannaaa je 1DPO a nie 2DPO? ovu bola ked teplota bola 36,42 nie? ci ovu az na 36,5? po ovu musi byt narast teploty min. o tych 0,2?
@lublub ovu je posledny den nízkych teplot, nie najnizsej 😉 cize posledny den pred zvyšenim NAD uroven posledných 6-tich merani- ano aspon o o0,2 stupna a musia to potvrdit este dalsie teploty.

@lilienkalilina Ktory den cyklu si a aky dlhy cyklus mas?