icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ejuska2586
19. sep 2016

@lilienkalilina No, ja som tento mesiac nemala take teplotne rozdiely, stale sa motam medzi 36,3 a 36,5.

ejuska2586
19. sep 2016

@lilienkalilina Ja som bola takto. OVU bola od piatku rana do soboty rana.

happymia
19. sep 2016

@jajoda hmm zaujimave ..., ja zvyknem mavat pozitivne aj bolesti .., takze viem kedy priblizne ... len divny pocit , ze po par dnoch kludu znova bolesti a test negativny , uvidime

lilienkalilina
19. sep 2016

@ejuska2586 u mna sa taško meria teplota,lebo robím na zmeny.tyzden meriam o pol piatej a druhý tyzden okolo 7 ej

ejuska2586
19. sep 2016

@lilienkalilina Robíš na 3 smeny? Ja by som to potom asi merala, až keď sa vyspím po nočnej. Lebo by si mala aspoň 3hodiny spať predtým. Ći?

lilienkalilina
19. sep 2016

@ejuska2586 na dve zmeny robím,ale teplota by sa mala merať rovnaký čas

ejuska2586
19. sep 2016

@lilienkalilina Hej, ale keď robíš na dve smeny - to je ranná a poobedná, alebo ranná a nočná? Predpokladám, že ranná a poobedná. Tak prečo si nenastavíš budík aj keď máš poobednú? Zmeriaš si teplotu a spíš ďalej. Ja to tak robím cez víkendy. Bábatko mi za to stoji... A to vstávam každý deň o 5tej. A cez víkend zmeriam o piatej, pretočím sa na druhý bok a ešte spím, čo sa mi dá.

happymia
19. sep 2016

baby tak tomu uz vobec nerozumiem, idem na wc utieram sa a spinenie ..., ? to akoze uz predzvest ms 21dc?

esperanzita
19. sep 2016

@happymia Kedy si mala OVU? Ktorý DC?

happymia
19. sep 2016

@esperanzita noo podla ovu testu neviem nerobila som si ale bolesti uz mam od 15dc ztym ze cez vikend ziadne uz a dnes zas zacali a dnes som 21dc

llaurita
19. sep 2016

@lauritkatesty Dnes zas test negativny, ja som uz pomaly presvedcena ze nebude pozitivny nikdy:( Mohla som to aj premeskat? Robim kazdy den test priblizne v rovnakom case od 11 DC a stale je druha ciarka uplne slabunka.... Diky moc

llaurita
19. sep 2016

@anairda66 ja by som radsej ten pozitivny ovu test, nevymenime? 🙂

lauritkatesty
19. sep 2016

@llaurita nemusis premeskat.ovulka sa moze posunut

clarkova
19. sep 2016

@dadka1582 to gratulujem!!! 😍😍😍❤❤ tesim sa, neviem si ani predstavit co prezivas, to musi byt uzasne ❤ ja som dnes 25DC, cca 11DPO (ak som teda ovulu vobec mala) a dnes som bola na konzultacii na gyn. Mam 8mm endometrium, buduci cyklus mam prist na vysetrenie na folikulometriu. Dnes mi tiekla z nosa krv, dasna mi krvacaju uz cca dva dni, hnusna chut krvi, zeleza v ustach. Kolena aj mna boleli. Ale podbrusko ma boli ako keby som mala dostat mrsku. Co asi teda aj dostanem. Dnes som robila test a bol negat. Hlava ma boli, pery mam suche popraskane, citim sa ako keby som mala sto rokov 😔

sunny8
19. sep 2016

Fuu baby nahodne som objavila tuto temu obdivujem vas ktore sa v tych testoch a grafoch vyznate pre mna je to uplne spanielska dedina ja ked som bola tehu tak som ani nemala sajnu ze cosi take existuje :D vedela som ze je tehotensky test ale ze je aj ovulacny som fakt ani netusila fakt klobuk dolu kto tomu rozumie

ereska
20. sep 2016

@katy1986 ahoj ja som kupovala tu cez mk . Predava @korytnacka1981 alebo @lauritkatesty 🙂

ereska
20. sep 2016

@happymia spinenie to moze byt aj uhniezdovanie 🙂

happymia
20. sep 2016

@ereska bodaj by 🙏🏻🙏🏻 nechapem jednemu ak mi mozte poradit , vrchny ovu test je robeny vcera okolo 16hod je tam maly naznak ciarky a ten spodny som si z recesie spravila dnes rano z ranneho mocu ..., to akoze sa mi rozbieha ovulka ci ako ? a dalej stale mam to spinenie , a dnes vytok zltobielo s ruzovkastym nadychom ...

katy1986
20. sep 2016

@ereska dakujem🙂

magdushhh
20. sep 2016

dievcata, ako je to u vas s ovulacnym testom a tehotenstvom. zistili ste niektora prave pomocou ovu testu, ze ste tehotna? a je to vobec mozne? citala som vselico, no neviem....

dadka1582
20. sep 2016

@clarkova boze moj to ma teda mrzi ☹ ale pevne verim ze sa s toho dostanes 🙂 uvidis hlavne netreba prestavat verit... ja som verila ze sa to podari... a podarilo sa 🙂 drzim palceky aj nadalej

jajoda
20. sep 2016

@magdushhh niekde som tu čítala a boli aj foto pridané že ked si tehotná, tak aj ovu test je pozitívny. Ale či to musí byť pravidlo, neviem.

zuzanita123
20. sep 2016

Co myslite? Meriam prvy mesiac tak ze naozaj. Podla bolesti ovulka prebehla 13teho v noci. Zvyknem mat 30 dnovy cyklus. Odvcera zacali bolesti v podbrusku a kremovy hlien.

ejuska2586
20. sep 2016

@zuzanita123 Podľa mňa to vyzerá dobre. Počkala by som ešte pár dní a ak bude teplota vysoko, testla by som.

sylvine
20. sep 2016

@magdushhh ano...ja som tak dostala nadej, ze sa konecne stal zazrak...v stvrtok poobede som iba tak z dlhej chvile testla ovu testom a bol pozitivny, tak na druhy den z prveho ranneho mocu som testla znova a ovu bol mega pozitivny a uz aj tehotensky mi vysla ciarka...a to som mala este 4 dni do mrchy 🙂

zuzanita123
20. sep 2016

@ejuska2586 😉dik

ejuska2586
20. sep 2016

@zuzanita123 Vraj od 24 DC sa uz moze testovat.

zuzanita123
20. sep 2016

@ejuska2586 no to budem 10dpo tak mozno, ale nechce sa mi verit. Pijem caj L. Mojzisovej tento mesiac tak mozno aj ten skresluje. Ale sak uvidim ...

ejuska2586
20. sep 2016

@zuzanita123 Ved uvidis. Treba mysliet pozitivne, ale zas sa na to moc neupinat....

janulka_1
20. sep 2016

Baby co znamena zvyseny testosteron? Resp co na to?
A anti-TPO <0,50?
PDW zvyseny 18,5 (hranica je 16)

Dakujem