Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lilienkalilina Ja som bola takto. OVU bola od piatku rana do soboty rana.
@ejuska2586 u mna sa taško meria teplota,lebo robím na zmeny.tyzden meriam o pol piatej a druhý tyzden okolo 7 ej
@lilienkalilina Robíš na 3 smeny? Ja by som to potom asi merala, až keď sa vyspím po nočnej. Lebo by si mala aspoň 3hodiny spať predtým. Ći?
@ejuska2586 na dve zmeny robím,ale teplota by sa mala merať rovnaký čas
@lilienkalilina Hej, ale keď robíš na dve smeny - to je ranná a poobedná, alebo ranná a nočná? Predpokladám, že ranná a poobedná. Tak prečo si nenastavíš budík aj keď máš poobednú? Zmeriaš si teplotu a spíš ďalej. Ja to tak robím cez víkendy. Bábatko mi za to stoji... A to vstávam každý deň o 5tej. A cez víkend zmeriam o piatej, pretočím sa na druhý bok a ešte spím, čo sa mi dá.
baby tak tomu uz vobec nerozumiem, idem na wc utieram sa a spinenie ..., ? to akoze uz predzvest ms 21dc?
@happymia Kedy si mala OVU? Ktorý DC?
@esperanzita noo podla ovu testu neviem nerobila som si ale bolesti uz mam od 15dc ztym ze cez vikend ziadne uz a dnes zas zacali a dnes som 21dc
@lauritkatesty Dnes zas test negativny, ja som uz pomaly presvedcena ze nebude pozitivny nikdy:( Mohla som to aj premeskat? Robim kazdy den test priblizne v rovnakom case od 11 DC a stale je druha ciarka uplne slabunka.... Diky moc
@llaurita nemusis premeskat.ovulka sa moze posunut
@dadka1582 to gratulujem!!! 😍😍😍❤❤ tesim sa, neviem si ani predstavit co prezivas, to musi byt uzasne ❤ ja som dnes 25DC, cca 11DPO (ak som teda ovulu vobec mala) a dnes som bola na konzultacii na gyn. Mam 8mm endometrium, buduci cyklus mam prist na vysetrenie na folikulometriu. Dnes mi tiekla z nosa krv, dasna mi krvacaju uz cca dva dni, hnusna chut krvi, zeleza v ustach. Kolena aj mna boleli. Ale podbrusko ma boli ako keby som mala dostat mrsku. Co asi teda aj dostanem. Dnes som robila test a bol negat. Hlava ma boli, pery mam suche popraskane, citim sa ako keby som mala sto rokov 😔
Fuu baby nahodne som objavila tuto temu obdivujem vas ktore sa v tych testoch a grafoch vyznate pre mna je to uplne spanielska dedina ja ked som bola tehu tak som ani nemala sajnu ze cosi take existuje :D vedela som ze je tehotensky test ale ze je aj ovulacny som fakt ani netusila fakt klobuk dolu kto tomu rozumie
@katy1986 ahoj ja som kupovala tu cez mk . Predava @korytnacka1981 alebo @lauritkatesty 🙂
@ereska bodaj by 🙏🏻🙏🏻 nechapem jednemu ak mi mozte poradit , vrchny ovu test je robeny vcera okolo 16hod je tam maly naznak ciarky a ten spodny som si z recesie spravila dnes rano z ranneho mocu ..., to akoze sa mi rozbieha ovulka ci ako ? a dalej stale mam to spinenie , a dnes vytok zltobielo s ruzovkastym nadychom ...
dievcata, ako je to u vas s ovulacnym testom a tehotenstvom. zistili ste niektora prave pomocou ovu testu, ze ste tehotna? a je to vobec mozne? citala som vselico, no neviem....
@zuzanita123 Podľa mňa to vyzerá dobre. Počkala by som ešte pár dní a ak bude teplota vysoko, testla by som.
@magdushhh ano...ja som tak dostala nadej, ze sa konecne stal zazrak...v stvrtok poobede som iba tak z dlhej chvile testla ovu testom a bol pozitivny, tak na druhy den z prveho ranneho mocu som testla znova a ovu bol mega pozitivny a uz aj tehotensky mi vysla ciarka...a to som mala este 4 dni do mrchy 🙂
@ejuska2586 😉dik
@zuzanita123 Vraj od 24 DC sa uz moze testovat.
@ejuska2586 no to budem 10dpo tak mozno, ale nechce sa mi verit. Pijem caj L. Mojzisovej tento mesiac tak mozno aj ten skresluje. Ale sak uvidim ...
@zuzanita123 Ved uvidis. Treba mysliet pozitivne, ale zas sa na to moc neupinat....
Baby co znamena zvyseny testosteron? Resp co na to?
A anti-TPO <0,50?
PDW zvyseny 18,5 (hranica je 16)
Dakujem

@lilienkalilina No, ja som tento mesiac nemala take teplotne rozdiely, stale sa motam medzi 36,3 a 36,5.