icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
24. sep 2016

@ereska ahoj este si stale relativne hore, dnes si netestovala ?

jaana47
24. sep 2016

ahojte baby, viem ze tato otazka tu nepatri ale potrebovala by som poradit. Dostala som na upravu cyklu estrimax (od 1DC na 15dni)+ duphaston (od 16DC na 10dni) ale ten estrimax blokuje ovulaciu, takze darmo mozem testovat. Chcem sa opytat, mozem si dat Fytosoju od 3DC tak ako Clostilbegyt, ci to nema vyznam????? dakujem vam velmi pekne ak mi viete niektora poradit 😉

ereska
24. sep 2016

@lauritkatesty Ahoj skusala som ale skor vizera ze nic ale ani menzes zatial tak uvidime zajtra ci stupne ;) dnes som sa budila celu noc spala som nepokojne

kakatulik
24. sep 2016

@jaana47 a aky problem mas s cyklom?

tamisi
24. sep 2016

Čakala som, že ešte zosilnie... takže bola 21.9.?

lauritkatesty
24. sep 2016

@tamisi no ani jeden nebol pozitivny, teplotu nemeriaš ? aky je hlien ?

ereska
24. sep 2016

@lauritkatesty len sa mi zda ze som nejaka unavena a nic sa mi nechce

lauritkatesty
24. sep 2016

@ereska ani mne a to som asi 2 dpo 😀

jaana47
24. sep 2016

@kakatulik ahoj mavam nepravidelny cyklus mavala som uplne v pohode kazdych 28dmi a v poslednom roku bez tabletiek a vyvolavaciek nemam poriadne kramy a snazime sa otehotniet. tak po mesiacoch neuspesnych pokusov s clostilom a nasledne injekciami Merinal mi v Heliose dali pauzu na 2-3mesiace ale s tym ze teraz mi daju na upravu cyklu estrimax s duphastonom a potom skusime znovu injekcie ci to vyjde.
po tabletkach mi nabehne ovulacia to je v poriadku, len mavam nizku sliznice predtym 3-4mm a naposledy som mala 5,6mm tak asi to kvoli tej sliznici nevyslo. dali mi teraz ten estrimax ze by mal pomoct tej sliznici tak neviem uvidim, len problem je ten ze blokuje ovulaciu, takze pokusy su zbytocne, a tak ma napadlo ci by ta fytosoja nepodporila ovulaciu ale neviem ci sa to vobec smie alebo ozaj treba pockat djik za odpoved 77

tamisi
24. sep 2016

@lauritkatesty keď zasa obledol po 21.9. ...tak som čakala, že bude tnavnúť...ale však testujem ďalej...😘

tamisi
24. sep 2016

@lauritkatesty teraz tmavší😉😉tak to príde☺ďakujem☺

kakatulik
24. sep 2016

@jaana47 jani,neviem ci by som v takomto pripade experimentovala s fytosojou,lebo podla toho co pises mas asi vseobecne nizku hladinu hormonov. Ten estrimax je uz sam od seba umely estrogen a fytosoja rastlinny. Aby ti to nejako neublizilo. Preco vlastne ten estrimax blokuje ovulku? Ja by som sa co sa sliznice tyka skor asi sustredila na VMK,akchemilku,vitamin E a Q10 a mozno dala tomu snazeniu na tie tri mesiace pokoj. HP si mala aky?. AMH a tak.

jaana47
24. sep 2016

@kakatulik vies moja, z HP co mi robili naposledy som mala vysledky celkom ok zevraj, zodpovedajuce dnu cyklu len zas (aby toho nebolo malo) mi vyslo nizke TSH cize stitna zlaza hypotyreoza, a tam zistili trosku nizsie hormony. ale moj zdravotny stav je cely akysi rozhodeny, zle travenie, vyrazky, padaju mi vlasy, neplodnost, laktozova intolerancia, a pravdepodobne aj celiakia no uuuuuzas 😖
O estrimaxe som citala na nete ze blokuje ovulaciu a co som skusala robit testy to aj potvrdili, tak neviem ako to je.
Alchemilku som pila skoro rok a vobec mi nepomohla na sliznicu, E vitamin beriem uz tiez vyse roka aj s kyselinou listovou, zinok, skusala som aj dlhodobo Inofolic, Sarapis a nic. ale na tu VMK som uz pozerala tak asi to vyskusam. velmi pekne ti dakujem za odpoved po dlhej dobe som tu napisala si zlata dik za rady

kakatulik
24. sep 2016

@jaana47 bohuzial som ti velmi nepomohla,ale vies co si myslim,ze to tie umele hormony ta tak rozhadzali. Asi sa od nich potrebujes skor ocistit. Pories tu nahod bezlepkovu a nizkolaktozovu dietu. Celiaka je svina. Zahod hormony a ocisti si telo. A aj stitna zlaza vie rozhadzat cely hormonalny system...
Jasne ze ti nemoze rast sliznica ked sa netvori.

jaana47
24. sep 2016

@kakatulik dakujem ti este raz velmi pekne, kazda rada vie pomoct a podporit 😉 tiez si myslim ze by som sa mala ocistit zvnutra a dat sa doporiadku trochu no dufam ze na tom poradi vsetkym raz drzim palce aj vam 😉

ereska
25. sep 2016

@jaana47 ahoj tiez som skusala vsetko mozneeee a nic boli sme 2x na umelom no potratila som mam pco nepravidelny menzes anovulacne cykly ,...... no poradili mi vitaminy na prirodnej baze phase3 od dr.Nony a po 3 mesiacoch mi nabehla ovulacia najskor na 60 den potom na 28 den a teraz som mala ovulku uz na 25 den ja co som ju nemavala vobec
@lauritkatesty dnes klesla na 36,6 takze dnes dostanem urcite ale som rada aj za tu ovulkuuu uz len skusat ked nic cakame na schvalenie 3 ziadosti a ked nic tak sme v zozname ziadatelou na adopciu takze raz ho mat urcite budeme 🙂

ereska
25. sep 2016

@lauritkatesty tak ja som uz dostalaaa:(

lauritkatesty
25. sep 2016

@ereska do rici.. to ma mrzi ☹

majdus
25. sep 2016

@tea333 vidis,to je zaujimave s tou kontrolou krcka.dik za info.a je to ozaj take jednoduche zistit,teda nahmatat?

gurags
26. sep 2016

Ahojte, myslite ze zajtra pride ovulacia? Nerobila som testy skor, ale dnes citim bolest vo vajecniku, tak som urobila...len dufam, ze vajko pocka do zajtra vecera 🙂

kakatulik
26. sep 2016

@gurags veru,vyzera to slubne. 🙂

ikonica
26. sep 2016

otazocka: je mozne ze napriek silne pozitivnemu ovulacnemu testu ovulacia nenastala? moze to takto zblbnut?

babymaminka
26. sep 2016

@ikonica ano môže dnes gynekológ povedal ani teplota ani ovu testy.bolesti a hlien nezaručuju ovulaciu ze moze puknut skvor folikul ako je schopny oplodnenia

ikonica
26. sep 2016

@babymaminka boze.. priroda je fakt mocna carodejka... beriem teraz inofolic 2* denne... hlien bol aj pozit ovutest ale mam pocit ze vajicko sa neuvolnilo... neviem.. je to len pocit.. a priatel bol akurat doma z turnusu... len sa nam nepodarilo viac snazit len raz... tak ak sa to podarilo, tak to budem povazovat za zazrak 😀 😀 😀

miriam111111
27. sep 2016

@korytnacka1981 tie zelene neviem ake su nedocitala som sa na krabicke ale tie ružove su 20tkove.Aspo to tak bolo pisane na obale.

lilienkalilina
27. sep 2016

@ejuska2586 ahoj,ako sa mas,uz vies ako si dopadla?

ejuska2586
27. sep 2016

@lilienkalilina Ahoj. No, zatial som "cakatelka". Menzes by som mala dostat v sobotu, bolia ma prsia, podbrusko, som zduta jak koza a dnes som aj 1x zvracala. Otazne je, ci je to PMS, alebo priznaky tehotenstva...

lilienkalilina
27. sep 2016

@ejuska2586 a test si si nespravila?ja mam pocit,ako keby som mala vačšie prsia.a stale mam výtok,musim si davať aj int.vložku. z čoho to može byť?

ejuska2586
27. sep 2016

@lilienkalilina Robila. Ale zatial negativny. Vytok moze byt priznakom tehu. A aj zvacsene prsia...

saskia212
28. sep 2016

Ahojte žienky. Chcem sa vás opýtať, či môžu mať antibiotiká vplyv na cyklus? Lekárka mi povedala, že vraj nie, že antibiotiká sú na liečbu bakterialnych infekcií a že teda s cyklom nemajú nič spoločne. Totižto 4 dni mi mešká, inak mám pravidelne 29 dňový cyklus, a tak rozmýšľam či to predsa nie je tými antibiotikami. Ďakujem za vaše názory 😉