icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zdenkari
28. sep 2016

Ahojte baby... O bábätko sa snažíme dlhší čas ale nikdy nie pomocou ovulacnych testov... Od včera ma boli v podbrušku a niekedy tak zabolí ze zastavím pri chôdzi... A tak dnes som skúsila ovulacny test.. Čítala som rôzne diskusie o ovulacnych testoch..A preto sa vás pýtam či moj test jesť pozitívny alebo mam skúšať kým bude čiarka este silnejšia.. Ďakujem

kakatulik
28. sep 2016

@zdenkari mozno ked dnes urobis este jeden by mohla byt testovacia tmavsia ako kontrolna,ale v podstate su rovnake. Ja by som ho asi brala uz za pozitivny.

butterfly333
28. sep 2016

@kakatulik moja prosim ta može byt že ovu rok po záruke neukazuju druhu čiarku respektívne len slabunku?? To mi jedna kočka darovala. No dnes som 15dc a mokra jak slak a mala som aj krvavy vytok čiže dnes je ovu. No na teste nič.

zdenkari
28. sep 2016

No vlastne ja sa v tom vôbec nevyznám.. Čiže este silnejšia by mala byt testovacia?? Skúsila som este jeden..,

lilienkalilina
28. sep 2016

baby aj vi tam vidite niečo?ovu som mala 17,18.9

zdenkari
28. sep 2016

lilienkalilina je tam slabulilinka ale je... Gratulujem... A potichu závidím ale len v dobrom... Krásne tehulkovanie

lilienkalilina
28. sep 2016

@zdenkari dúfam,že to bude dobre.budem sa modliť každí deň 🙂

zdenkari
28. sep 2016

Za 2 -3 dni už musí byt krásna...

kakatulik
28. sep 2016

@butterfly333 to moze byt. Aj mne sa to uz stalo.

kakatulik
28. sep 2016

@lilienkalilina vidim ducha.

ikonica
28. sep 2016

antibiotika ako take asi nie... ale ta choroba ktoru nimi liecis urcite moze mat vplyv na cyklus...

butterfly333
28. sep 2016

@kakatulik no oni su 1,5roka po záruke aj kontrolná je bledšia no nikdy som s ovu nemala problém vždy sa tam niečo objavilo no a dnes som robila už ovu 2x aj 3hod som nič nepila a test biely len /. 😕 😕 😕 😕 asi skusim zasa merat bt aj ked už nemeriam,

lilienkalilina
28. sep 2016

dnes na teste iba duch,ale už teraz viem že ketchup nebudem ľúbiť 🙂

nivea777
28. sep 2016

@butterfly333 mne sa tiez stalo,ze som mala na ovu teste len /..takze to je normalne..

katarina8639
28. sep 2016

Určite pozitívny. Ja testujem už roky. Keď je testovacia čiarka približne taka ako kontrolná tak je pozitívny. Tmavo ste ovplyvní kvalita testu a veci ako ako si hydrovana - ak veľa pijes bude svetlejšie. Ale negatívny výsledok je vždy zjavne bledy. Najlepšie je jeden si testujes počas celého mesiaca a tak si určite všimneš surge...

butterfly333
28. sep 2016

@nivea777 a boli tie testy 1,5r po záruke?myslíš že to može mat vplyv ta zaruka na tie ovu testy?Lebo sa mi to ešte nestalo

nivea777
28. sep 2016

@butterfly333 nie,ja som mala "cisto" nove.. kupovane par dni predtym ako som si ich robila..aj tu tusim nejaka baba tiez pisala ze mala vzdy na ovuteste /.. moc sa nevyznam ale ked sa to stalo mne na novych testoch a tej babe tiez,tak asi sa to stava..

butterfly333
28. sep 2016

@nivea777 no a to som nechcela už robit ovu testy ani merat no dostala som tie ovu testy tak že skusim a nič 😕 😕 😕 😕

nivea777
28. sep 2016

@butterfly333 znamenie,ze nemas testovat ;) ... budem drzat palce

butterfly333
28. sep 2016

@nivea777 no ved uvidíme čo z toho bude.

saskia212
29. sep 2016

Baby prosím povedzte, že aj vy tam niečo vidíte. Robila som aj ovulacny a ten bol pozitívny hneď.

saskia212
29. sep 2016

Ešte ovulacny

barborka93
29. sep 2016

@saskia212 gratulujem 😀

ejuska2586
29. sep 2016

@saskia212 Hej. Je to tam. Tíško gratulujem...

saskia212
29. sep 2016

@ejuska2586 tak ja tiež ešte len tak opatrne, najprv som myslela, že mi mešká kvôli antibiotikám, veď sme sa ani nesnažili tento mesiac, keďže som ich brala do 15 dc, ani som neriešila meranie teploty ani ovulacne testy, tak som vôbec s tým nepocitala, žeby mohlo niečo byť. no pôjdem dnes ešte kúpiť pár testikov a urobím ešte zajtra ráno, či bude tmavší.

ejuska2586
29. sep 2016

@saskia212 Skôr radšej pozajtra. HCG vraj stúpa obdeň.

zdenkari
29. sep 2016

Ahojte.. Včera som mala strašne bolesti v podbrušku...nikdy predtým som to nemala... Je pravda ze som prvý raz brala clostyl..ovulácne testy včera pozítyvne a dnes už negatívne.. Či bola ta bolesť normálna? A mam brat ze vsetko je v poriadku? Žijem v zahraničí a tu to nefunguje ako na Slovensku.. A či ovu test je pozitívny len nejakých pár hodín alebo jeden deň? Ďakujem za odpovede...

pipka89
29. sep 2016

Ženy, čo poviete...Včera a dnes robený ovu test. Spodný je dnešný. Podľa všetkého by ovu mala každú chvíľu prísť, avšak dnešná bazálna teplota ukázala 36,71, čo vyzerá byť skôr tesne po ovu ako pred (predovulačné mávam bežne 36,4-36,5 a po ovu 36,9 a >) . Podľa vás je už po tom, alebo ešte má zmysel spraviť si maliníkový čaj na podporu ovu hlienu 😅

maruska1170
29. sep 2016

Ahojte.Ja mam taky problem ze: Pred rokom som si vysadila Hak.Menstruacia bola rozhodena nepravidelna. Od januara tohto roku sa mi upravila s pitim caju Alchemilky ...dostavala som vzdy (aj ked mi meskal 1 alebo 2 dni) cyklus mam 30DC ...ovulaciu som vedela podla hlienu a krcku maternice...ale nezadarilo sa..kazdy mesaic som si kontrolavala krcok, aby som vedela kedy a ako si meni tvar.Vsetko sedelo pocas ovu som mala hore makky otvorenyy pocas neplodnych dni dole zatvoreny a tvrdy ...ale tentoraz to bolo zvlastne...vo februari som mala ms od 9,2 do 14.2 zvycajne mavam ms 7 dni ale vtom mesiacisa mi ms objavila aj v 17,2 ale to bolo lentake slabulinke a trvalo to jeden den...v aprili som mala 9.4 az do 22.4 vtedy som si pomyslela ze som potratila co je celkom mozne, potom ms bola normalna vzdy 9teho dosla a 7 dni trvala...alev auguste som mala ms pozde od 13.8 az do 14,8 a ktomu som mala zapal mandli a brala som ATB...teraz v septembri som nedostala ms prikaldam fotky tehu testov ....testy som robila dokopy 8 od meskania ms co je viac ako dvy tyzdne si myslim....a tu sa zacina to zvlastne.... 9.septembra som mala ruzovy vytok 13.septembra som mala tehu priznaky nevolnosti bolesti hlavy bolesti krizov unava atd lenze to nesedelo s krckom maternice bol hore makky a otvoreny azdo 17.septembra .....17.9 sme mali aj styk na druhy den 18teho bolkrcok hore tvrdy a uzatvoreny pri prvom tehu som mala tiez cervix hore takze som si myslela ze sa zadarilo....tehu priznaky boli ajzmizli a znova sa vratili ...vcera bolitehu priznaky strasne silne v aute som odpadla a bolo mi na vracanie ...myslim ze bud ovulacia bola posunuta a este bolo skoro robit test kedze vsetky boli negativne a sa mi zdalo ze somsi ciarky len namyslala no neviem...spravila som si test pepino ten lacny co sa predavav bille alebov tescu a z lekarne som robila test WOman Secret chcela som Clear Blue digitalny co aj ukazuje tyzdne ale zial nemali ....najprvtest Woman Secret bol negativny a na pepino teste bola slabucka ciarka ...teraz je to naopak vcera som si robila test Woman secret vecer a bola tam slabucka ciarka a kedze vo woman secret boli dve tehu testy tak som si pravila druhy rano a bol negativny a pepino rano takisto prikladam foto aj v negative ciarka nesilnie takze ratam stym ze plod nezije alebo zamlknuty potrat ...ale tehu priznaky su nechapem...pri prvom tehu som mala hcg 5 ...tiez bolo takisto malasom dostat 5,oktobra 2013ale som nedostala a dva tyzdne po ms mi na teste ukazalo jasne dve ciarky aj bolo potvrdene doktorom takze aj vtedy musela byt ovulacia presunuta... na tom testiku naktorom vidno ciarka aj ked slabo som spravila vcera vecer a ostatne dve su dneska rano ...utorok mam ist ku gynde ale neviem ci je nadej alebo nieje :( dakujem za kazdu informaciu ahlavne dakujem za vase skusenosti 🙂

bale1rinka
29. sep 2016

@tamisi to čo sú tie skratky DC?