Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 hej mas pravdu kazda zena to preziva inak lenze vsetky priznaky su folikul sa zvacsil na 15mm tak je mozne ze sa len posunula ...zatial co som na fore citala a fost som to studovala tak strasne vela zien a to nesmierne vela zien maju bolesti pocas ovu a kto nema tak nema ...ale ostatne priznaky su
Tak baby vcera doobeda boli tie folikuly obe 15mm ak by predsa len rástli dalej dnes mohli byť kludne aj 17-18mozno do vecera ráno som.si 1x v živote nahmatala ten krcok tak je otvoreny a mäkký tym.padom este nebola asi ovu a testy trosinku tmavnu som si povedala ze verim svojmu telu a ze sa inofolicom posunula mozno podla kalkulacky ma byt ovu dnes aj minuly mesiac bola na 15dc vsetko aj bolesti hlien tak som.si.bola ista ze prebieha...dnes som.tiež 15dc jedine ak sa fakt posunula...
Takže kym nebude krcok zatvoreny a mozno test pozitivny lekarovi zatial verit nebudem 🙂 on tvrdil ze inofolic neposunie ovulku a čítala som tu uz ze kludne aj o 3-4dni moze ...
@maruska1170
@butterfly333
@lauritkatesty
@babymaminka mne inofolic neposunul ovu na neskor práve že naopak mávala som 15-20dc ovu a s inofolicom som mala na 13dc.
@butterfly333 mausy zasa posunul tak neviem moze aj nemusi byt no folikul mi este zatial nepraskol aj ked neviem ci na ten krcok sa dá spoliehat vytok mam dnes a aj bolesti krizov tak sa nechám prekvapit ved s tym nic nenarobim aj tak 🙂
@babymaminka hlavne aby ovu prišla. Ja tiež neviem na čom som. No v stredu som mala ovulacne krvacanie krčok otvorený dne tak tečiem uplne. No ovu test negat no tie ovu testy su 1,5r po záruke tak neviem či to nebude problem že mi stale ukazuju len /.lebo sa mi to ešte nestalo vzdy na ovu teste bol aspon náznak druhej a tu nič. 😨
@babymaminka zajtra, max. v nedeľu to príde... 🙂 Uvidíš, verím tomu, že áno...
@crazy_girl1 moja ja viem ze ty mi veríš no telo neoklames 🙂))
@butterfly333 ja dnes o 17.30 takto ruzovy 10tkovy pepino a 20tkovy odtial z konika neviem robim prvy mesiac ovu testy kym sa krcok neuzavrie asi ich este aj budem robit hoc moj gyndos tvrdi ze bude novinám neviem comu veriť 🙂 ta zaruka testov by asi aj mna pochybnila neviem ako to funguje po záruke ☹
@babymaminka ja som zistila že tie moje ovu po záruke su ešte aj 20 tkové
@butterfly333 asi by som.ich teda nebrala do uvahy ako pises na 10kovom vzdy aspon duch no.ktovie ako po zaruke no ja neviem co si mysliet o.svojich testoch ked som ich zacala robit 6dc uplne ze nic a teraz aj čiarky aspon nejake su a doktor tvrdi ze bude anovulacny cyklus lebo na 14dc boli obe foliky 15mm no nedal vobec moznost ze bude neskvor ovu
@babymaminka no pozri to je dnešny test
@babymaminka testuj dalej, uvidíme, či mal pravdu 🙂
@babymaminka Aj mne hovoril, ze mam anovulacne. A 2 mesiace som sa sledovala a mala som krasne ovulaciu. Este aj gynekolog potvrdil v ten 2 mesiac.
@butterfly333 uplne slabe podla mna no ja nemam skusenosti moje testy boli doteraz taketo od 6dc do toho 14teho skoro rovnake
@babymaminka ved aj ja som vzdy mala mega dve no podla mna to budu testy vadné.
@lilianna1988 mebola. Bude asi zajtra,max pozajtra,ale tertni este aj zajtra.
@kakatulik oki dakujem 🙂ale tento test sa moze povazovat za pozit?
@lilianna1988 jasne je pozitivny. Ibaze zajtrajsi by mohol byt teoreticky este pozitivnejri a tak sa tych 12-48hod. Rata odvtedy.
@babymaminka no ked je to 20tkovy tak už by mohol byt aj pozit.
@babymaminka uz lem trosku chyba.urob jeden podvečer
@lauritkatesty
@butterfly333 teraz mam strašne pichanie v podbrusku do krizov mi strieľa vcera 10tkovy takyto a 20tkovy takyto bol co myslis lauritka?inak ja mam takyto hlien ako dnes len 1den potom uz slabne tak som z toho teraz zmätená
@babymaminka podla mna sa ovu blíži
@kakatulik ahoj takze dnesny takto vyzera 🙂 ovu bude zajtra?
@lilianna1988 do 12-48 hodin od pozitivneho testu by mala byt..ale nie je iste,ze prebehne
@nivea777 dakujem..vcera som asi tiez mala pozit.test ale nie az tak ako tento..neviem ci mame ratat od vcer aalebo od dnes🙂

@maruska1170 ja nemávam žiadne oblesti a ovu mávam pravidelne.to neznamená že ked žena nemá pri ovu bolesti tak nieje ovu.