icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zdenkari
2. okt 2016

@butterfly333 u každej je to naozaj individuálne ale tvoja ovu zaskočila aj mna.. 😉
Myslela som ze mas 3-4 dni po ovu tak ze sa ti uhniezďuje ale teraz ma to zmiatlo.. Ja som dnes 4 dni po ovu ale ja necítim nic..len mi je strašná zima už od druhého dňa po ovulácii...

butterfly333
2. okt 2016

@zdenkari ved ani ja tomu nejak nechápem v stredu to špinenie len na jednej intimke to mávam cez ovu no aj bt 37,0 a dnes toto ovu pozit. No ved nechám sa prekvapit. Podbruško bolí aj vaječníky tak uvidím o 2týždne 😆

babymaminka
2. okt 2016

@butterfly333 ja som.ti uz písala že ovu este len bude a asi je to tu 🙂 prajem nech to vyjde inak sexikujete obden ci každy deň?

zdenkari
2. okt 2016

@babymaminka niekde som čítala ze dobre je každý druhý...pre regeneráciu... Ale keď vieš presne kedy mas ovu tak jasne skúsila by som... 😉 😉 😉

butterfly333
2. okt 2016

@babymaminka sex sme mali v pondelok streda piatok a dnes. Samozrejme aj predtym ale takto nejak.

laydy7777
2. okt 2016

ahojte. chcem sa opytat ked mam vyse tyzdna bazalnu tepotu vyse 37 a je to 23 den dnes od zaciatku menzesu cot o moze znamenat? vzdy som mavala teplotu okolo 36.8 a teraz to je 37,2-37,48 som maa najviac. dakujem za kazdu radu

butterfly333
2. okt 2016

@laydy7777 skus tehu test

laydy7777
2. okt 2016

@butterfly333 toho sa celkom bojim uz som ich tolko robila a vzdy som bola skalmana, mala by som mat pred menzesom tak cakam ci dostanem alebo nie ale taku vysou bazalnu teplotu stale po sebe som este nemala preto ma to zmiatlo.

butterfly333
2. okt 2016

@laydy7777 ja mávam taku bt od ovu až do ms. Ja tiež netestujem až ked ms bude meškat.

laydy7777
2. okt 2016

@butterfly333 ja som mavala vzdy okolo37 a teraz to je stale 37,2-37,48 to je dost vysoka si myslim. som z toho nervozna lebo by sme velmi chceli babetko a uz nevieme co tomu dopomoze ....

butterfly333
2. okt 2016

@laydy7777 držím moooc palčeky.

laydy7777
2. okt 2016

@butterfly333 dakujem velmi pekne aj ked moc nedufam uz ☹ ☹

babymaminka
2. okt 2016

@zdenkari vieš povedat kedy mám.ovu je tazke dnes o.11.00 bol pozitivny no fóliou praskne kedykolvek do 48hodin plus este 12hodín odvtedy moze byt aj 50hodin tak tazko je sa trafit do.Ovu 😀

ria294
2. okt 2016

@butterfly333 tak to je super, ty mávaš ovu pravidelne 😉 Trošku ti aj závidím, ja som ovu posledné dva mesiace pravdepodobne nemala 😔 Dnes som začala so stimulaciou, rano som pichla prvú injekciu....

ria294
2. okt 2016

@kakatulik a ty ako, teraz asi mate iné starosti 😉 Už ste začali vybavovať veci okolo svadby ?

butterfly333
2. okt 2016

@ria294 no čo meriam robim ovu už dva roky tak vždy som ovu mala.od mája beriem.inofolic . No 2.9 som nastupila po ročnej pn do prace čiže už nemám tolko času na sex ani na ocu testy a metat bt. Takže kolko krat ani neviem kolko dc som. Takze verím za sa do konca rka zadarí. A ty ideš na IVF?

ria294
2. okt 2016

@butterfly333 ano idem, skúsim to, lebo pri mojom nízkom AMH sa mi nepodarilo a asi ani nepodarí prirodzene otehotnieť . A času nie je tiež veľa, mám 39, tak čo budem čakať. A ty si nespomínala , že pôjdete na iui, alebo si to mýlim ? A v praci ako, dúfam, že dobre 😉

butterfly333
2. okt 2016

@ria294 ano chceli sme ist v septembri no že ešte to skusime do konca roka a potom sa uvidí. V praci faj až na to že som cely den na nohách.

ria294
2. okt 2016

@butterfly333 tak prajem, aby sa to do konca roka podarilo 😘 A chrbát ťa neboli, lebo stáť na nohách ....

butterfly333
2. okt 2016

@ria294 chrbát ani nie ale nohy ano teda hlavne ta pravá čo ju mám operovanu aj koleno. No nejak musím vydržat.

zdenkari
2. okt 2016

@babymaminka áno to som si vedomá ze ovu môže prebehnúť od 12 do 48 hodín..ale spermie v tele ženy si nájdu miesto kde prežívajú 3 až 5 dni a putujú keď praskne...stačí ze sa uchytí jedno a si v tom... Viem ze najhoršie je čakanie... Tiež to prežívam... Najlepšie je skúšať pred ovuláciou... Nemusíš presne čakať ... Je tažko zistiť kedy fakt prebehne..ale ak si mala test pozitívny kľudne by som skúšala,pretože neskôr už môže čiarka len slabnúť...držím palčeky...

babymaminka
2. okt 2016

@zdenkari mne čiastka uz slabne cize je potrebne dat teraz?

butterfly333
2. okt 2016

@babymaminka nam ked sa zadarilo tak sex bol den pred pozit.ovu testom v den pozit.ovu testu nie až na další den.

zdenkari
2. okt 2016

@babymaminka vždy sa snaž keď čiarka je čoraz silnejšia na ovu teste alebo približne keď vieš kedy mas plodne dni tak sa už snažiť ..otehotnieť môžeš aj pár dni pred ovuláciou..ja som mala sexik den pred ovuláciou a to tak ze som videla ze mam silnejšiu čiarku a na další den som si urobila znovu ovu test a čiarky boli úplne rovnaké takze pozítivny test..bolesti v podbrušku.. Večer som mala hrozne bolesti cize som vedela ze ovulácia a na další den žiadna bolesť.. Skúsila som ovu test a iba jedna čiarka úplne negatívny ovu test... Ale aj tak som este poistila sexikom.. Vedela som ze ovu prebehla keď som mala silne bolesti.. Dnes som 4 dni po ovu a už len čakať...

babymaminka
2. okt 2016

@butterfly333
@zdenkari baby bolesti uz ziadne jedine hlien test o 17.30 takyto

crazy_girl1
2. okt 2016

@babymaminka krasne kolajnice... Ja ze ste uz na to vhupsli, co ty tu? 😜😉

zdenkari
2. okt 2016

@babymaminka a mas odfotený test pred tým co si robila?

babymaminka
2. okt 2016

@zdenkari ano dnes 11.00 tento 20tkovy

babymaminka
2. okt 2016

@crazy_girl1 mala nespí zlatníkov teplota zasa ☹

zdenkari
2. okt 2016

@babymaminka tak ten o 11 je krásny...na tom večernom ti to už zbledlo..takze už sa nespoliehaj na testíky...Ale radšej poisti... 🙂