Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Prosim vas kto mi poradi ako mam rozumiet ovu testom. Vcera som si robila bola slabinka ale dnes som iba 6 DC test skoro pozitivny o 13:00 , pre istotu som si urobila aj o 15:30 no ciarka bola slabsia ako na obed ale silnejsia ako vcera. , neviem ci to este stmavne ci ako to je kolko dni by som. Myslite ze by prist ovulka tak skoro? Vceta ma pichalo v lavom vajecniku, preto som si robila vcera prvy.Ja mam absolutny chaos v tuch testoch, neviem ci sa mame ppsnazit ci pockat alebo ako by mali spravne vyzerat ovuu testy pocas cyklu????
Prva je dnesny o 13:00 druha vcerajsi o 18:00
Ahojte baby. Prosím vás, kedy je najlepšie robit ovu testy? Ráno alebo cez den? Myslím, ze tu na MK som čítala, ze cez den a zas v pribalovom letáku je uvedené, ze z prvého ranného mocu... 😒 Lebo napr. včera poobede som mala druhu čiarku silnejšiu (ale nie pozitívnu) ako dnes ráno. Tak kedy testovať podľa vás?
@lauritka
Ahoj Lauritka, co myslis? Akysi mam ten graf cudny, minuly mesiac som. Ala teploty krasne pravidelne. Nemeriam sice kazdy den v tu istu hodinu ale obden mi to vychadza. Dnes rano som mala 36.4 co vobec nechapem preco mi tak klesla, vyzera to akoby ani ovu tento cyklus nemala byt 😢
@besnota ano mam, kuk bazarik. 🙂
nie stale to presne sedi takto teoreticky ;) skus si pozriet moje grafy v albume.plusko je pozitivny testik.. potom ked stupne BT je uz po ovulke.. ciarka a teste zacne byt slabsia po vrchole.. neriadi sa to teplotou..
tam je len dolezite, aby Bt stupla po pozitivnom teste cca do dvoch troch dni.. a drzala sa hore, vtedy sa potvrdi, ze ovulka prebehla.
Ahojte, cykly mavam 25-26 dnove, ovulaciu okolo 10-12 DC, tohto mesiaca 10 DC som mala dost silnu ciarku na ovu teste, potom to zacalo slabnut. Dnes som 18 DC a uz 4 dni mam ciarku na ovu teste rovnaku az tmavsie sfarenu ako kontrolnu. Doteraz sa mi to nestalo ani raz. Vie mi niekto poradit preco je to tak?
@lauritka
Tak som testla. Takto vyzera moj uzasny Predictor test po 15 minutach, skoro nevidno ani kontrolnu ciarku.
To ma privadza k myslienke, ze tieto testy asi stoja za nic, lebo ked namocis pruzkovy, tak asi nemusis cakat neviem ako dlho ci tam nieco bude. Ved napr. aj tehotenske pruzkove - ponoris na par minut a proste vysledok sa ukaze a je nemenny; ako je mozne, ze tento test vecer ked urobim, pomaly nic nevidiet a do rana tak strasne zosilnie, to je uplny nonsens. Tak som sa rozhodla, ze zajtra dam prec tu umelinu a testnem ponorenim. Na kolko sekund to mam ponorit? Lebo ine ovu testy ako tieto som este neskusala.
@malatamara pisem ti IP.
@leiria 4 dni mas uplne rovnake ?? nie si nahodou tehu ? skus aspon tehu testy. alebo potom sa ti posunula ovulacia.. ale zda sa mi to dlho 4 dni rovnako silne.
mavas pravidelen cykly ?

@sara32 drzim palceky, nech Vam to vyjde 🙂
Len neviem co sa mi zblaznili hormony lebo posledny rok som mala mrchu po 26 max 32 dni a to s troj az pat dnovym spinenim pred tym, takze tento mesiac bud nebola vobec ovu a som zvedava kedy dorazi mrcha alebo bola velmi velmi neskoro. ☹
Takze ak dorazi mrcha Lauritka objednam od teba tie testy 😉