Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lululka22 ešte skus ešte teraz ale tym istym testom može to by zo dna na den.
@lauritkatesty predtym m
@lauritkatesty mamina mi zavolala a odoslalo mi bedopisanu spravu pred dvomi mesiacmi bola ovu na 28 dc minuly mesiac na 24dc a teraz zatial este nic tak uvidime len tie vykyvy ma vylakali ze to moze byt aj anovulacny ze tozvie kedy potom pride menzes lebo zacunam potom stimulku 🙂
@lauritkatesty takže až keď BT trošku vystúpila tak prebehla ovu?a nevieš ako má byť krcok pri prípadnom tehotenstve hore či dolu?
@laura1994 posledny je klasicky pozitivny
@babymaminka no nedojde, ked sa posunula 😉 a testik ? robila si ?
@barborka93 no musi sa drzat hore v druhej fazi aspon o 0,2 viditelny rozdiel, medzi predovulacnymi a poovulacnymi.. krcok je po ovulke DOLE../ to znamena lahsie si ho nahmatas... a taky zostava aj v tehu, je tvrdy a uzavrety./ HORE jed pred ovuláciou- cize treba ist hlbsie s prstom.. je maky a otvoreny, a aj pred ms sa posuva vyssie a otvara sa.
logicky pred ovulkou aby lahsie presli spermie a pred ms aby lahsie odtekala krv.
@lauritkatesty ďakujem za vysvetlenie ja ho mám dole do ms mám 4dni ale bola posunutá ovu tak cca za týždeň by mala prísť no nemusela by 😃
@barborka93 s tym krčkom to nieje u každej rovnako. Ja mám pred ms a je hore a tvrdy zavreti.
@barborka93 ale ako pise buterfly. toto čo som pisalao krcku je akoze teoria, prax je taka, ze on sa aj cez denn meni 😝 a to musis mat fakt perfekt odsledovane, aby si len podla neho vedela posudit "stav" 🙂
@butterfly333 no veď uvidíme ako dopadnem
@lauritkatesty jasné netipujem nato nie som skúsená a nesledujem ho dlho len podľa neho viem kedy sú plodné dni
@butterfly333
@ereska
@lucky14 mne dako domotalo foto a ten poobedny test neukazalo . asi ozaj mali kazdy inu cytlivost dnes uz som dost pila vody necham to na zajtra a uvidim na teplotu. Ideme tutu mutu a uvidime 😁😁 ci o vikend postarane alebo este bude ovu neskor .cykli mam rozne postupne sa mi z 55 zacal konecne skracovat posledny bol 30dnovi tak uvidim dakujem vam... A zacala som s inofolicom a to pisali ze oddialuje ovu tak neviem. Ostava len skusat a cakat.
BT stale dole, obu testy negativne, den cyklu 16. Koniec hlasenia 😁
Mavam cyklus 29 az 30 dnovy, myslela som ze ovulaciu mavam skor...@lauritkatesty snad testujem spravne...
@saskab nepiješ predtým aspon hodiNkU, nech nie je zriedený MOč.
@lauritkatesty dodrziavam vsetko podla pravidiel preto ma matie...no uvidim este zajtra...ale pride.mi to cudne, viem co ovulaciu mavam, aj dr mi uz dvakrat potvrdila okolo 15dna cyklu, tak teraz ked mam tie testy som si to chcela overit, mozno sa len moc sledujem 😕
@saskab no mozno sa posunie, aj to sa stava. a just ked si to sleduješ 🙂
@lauritkatesty presne to tak je ze nahoda je blbec, no uvidime 😁

@babymaminka a rano si netestovala? 🙂