icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ignorantka
14. okt 2016

@babymaminka a rano si netestovala? 🙂

lululka22
14. okt 2016

Ahojte prosim vas myslite ze je rozdiel v testoch alebo ked je ovu tak kazdy test ukaze??? Dnes som robila a po vcerajsom duchovi su riadne palice ale skusila som o tri hod.neskor s inym testom a tam zase len duch. A nieje to dost skoro uz v takyto DC aby bol pozitivny??? Dakujem

butterfly333
14. okt 2016

@lululka22 ešte skus ešte teraz ale tym istym testom može to by zo dna na den.

ereska
14. okt 2016

@lauritkatesty predtym m

ereska
14. okt 2016

@lauritkatesty mamina mi zavolala a odoslalo mi bedopisanu spravu pred dvomi mesiacmi bola ovu na 28 dc minuly mesiac na 24dc a teraz zatial este nic tak uvidime len tie vykyvy ma vylakali ze to moze byt aj anovulacny ze tozvie kedy potom pride menzes lebo zacunam potom stimulku 🙂

ereska
14. okt 2016

@lululka22 druhy test mohol nat inu citlivost a este to nezachytil preto su lepsie rovnake testy ;)

barborka93
14. okt 2016

@lauritkatesty takže až keď BT trošku vystúpila tak prebehla ovu?a nevieš ako má byť krcok pri prípadnom tehotenstve hore či dolu?

laura1994
14. okt 2016

Baby som úplne mimo. Horný teste je onestep z rána. Teraz som si robila 2 z toho istého moču. Stredný je dr a posledný zas onestep od lauritka. Čomu veriť? ☹

laura1994
14. okt 2016

@laura1994 dr max je stredny

lucky14
14. okt 2016

@lululka22 ahoj. Ja mavam ovulku na 12 DC moj cyklus ma len 24 dni. Takze kazda sme ina. Skoro to isto nie je. Mas tam pekne kolajnicky.

lauritkatesty
14. okt 2016

@laura1994 posledny je klasicky pozitivny

lauritkatesty
14. okt 2016

@babymaminka no nedojde, ked sa posunula 😉 a testik ? robila si ?

lauritkatesty
14. okt 2016

@barborka93 no musi sa drzat hore v druhej fazi aspon o 0,2 viditelny rozdiel, medzi predovulacnymi a poovulacnymi.. krcok je po ovulke DOLE../ to znamena lahsie si ho nahmatas... a taky zostava aj v tehu, je tvrdy a uzavrety./ HORE jed pred ovuláciou- cize treba ist hlbsie s prstom.. je maky a otvoreny, a aj pred ms sa posuva vyssie a otvara sa.
logicky pred ovulkou aby lahsie presli spermie a pred ms aby lahsie odtekala krv.

barborka93
14. okt 2016

@lauritkatesty ďakujem za vysvetlenie ja ho mám dole do ms mám 4dni ale bola posunutá ovu tak cca za týždeň by mala prísť no nemusela by 😃

butterfly333
14. okt 2016

@barborka93 s tym krčkom to nieje u každej rovnako. Ja mám pred ms a je hore a tvrdy zavreti.

lauritkatesty
14. okt 2016

@barborka93 ale ako pise buterfly. toto čo som pisalao krcku je akoze teoria, prax je taka, ze on sa aj cez denn meni 😝 a to musis mat fakt perfekt odsledovane, aby si len podla neho vedela posudit "stav" 🙂

barborka93
14. okt 2016

@butterfly333 no veď uvidíme ako dopadnem

barborka93
14. okt 2016

@lauritkatesty jasné netipujem nato nie som skúsená a nesledujem ho dlho len podľa neho viem kedy sú plodné dni

lululka22
14. okt 2016

@butterfly333
@ereska
@lucky14 mne dako domotalo foto a ten poobedny test neukazalo . asi ozaj mali kazdy inu cytlivost dnes uz som dost pila vody necham to na zajtra a uvidim na teplotu. Ideme tutu mutu a uvidime 😁😁 ci o vikend postarane alebo este bude ovu neskor .cykli mam rozne postupne sa mi z 55 zacal konecne skracovat posledny bol 30dnovi tak uvidim dakujem vam... A zacala som s inofolicom a to pisali ze oddialuje ovu tak neviem. Ostava len skusat a cakat.

lululka22
14. okt 2016

@laura1994 ja dnes tak isto na obed som myslela ze uz pozit. A o 16.20som skusila dr max test a tam slabota. Tiez nechapem,neva idem zajtra skusat dalej. Drzim palce

kudusko
14. okt 2016

@lululka22 dievcata nato vam dam hned odpoved po tolkych skusenostiach s maxoma one stepom a ruzovych co som narobila de max ukaze ked uz priklad vecer je ovu o par do max 12 hod ale tieto ukazu uz o 48 hod ze bude chapete tu je moj testik one step a max z toho isteho mocu drzim palce 😉
@laura1994

laura1994
15. okt 2016

@lululka22 ja chcem tiež ešte dne s testnut. Ale máli sme aj včera sexik pre istotu

laura1994
15. okt 2016

@kudusko ďakujem za tvoju radu 🙂

lululka22
15. okt 2016

@laura1994 tiez sme sa vcera mojkali a test (ruzovy) sa mi zdal dnes bledsi ako vcera ale Bt mam este pred ovulacnu cize testujem dalej

saskab
15. okt 2016

BT stale dole, obu testy negativne, den cyklu 16. Koniec hlasenia 😁
Mavam cyklus 29 az 30 dnovy, myslela som ze ovulaciu mavam skor...@lauritkatesty snad testujem spravne...

lauritkatesty
15. okt 2016

@saskab nepiješ predtým aspon hodiNkU, nech nie je zriedený MOč.

saskab
15. okt 2016

@lauritkatesty dodrziavam vsetko podla pravidiel preto ma matie...no uvidim este zajtra...ale pride.mi to cudne, viem co ovulaciu mavam, aj dr mi uz dvakrat potvrdila okolo 15dna cyklu, tak teraz ked mam tie testy som si to chcela overit, mozno sa len moc sledujem 😕

lauritkatesty
15. okt 2016

@saskab no mozno sa posunie, aj to sa stava. a just ked si to sleduješ 🙂

saskab
15. okt 2016

@lauritkatesty presne to tak je ze nahoda je blbec, no uvidime 😁

saskab
16. okt 2016

Tak dnes takto,dockala som sa 😁