Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tami90 to je robeny z prveho ranneho moču?
@butterfly333 nie...okolo 12tej som testovala..
@tami90 a ovu si už mala ??
@tami90 ano je.
@tami90 to je podla mna tehu. Skus tehu testik držím palce
Ahojte baby! Po dlhšej dobe sa opäť hlásim....zatiaľ bez úspechu. ☹ Posledný cyklus som vďaka duphastonu mala 38 dňový a asi aj anovulačný...teplota nad 36,5 nehrozila. Začala som s gynexom...3týždne aj s týždňovou pauzou za mnou. Pokračujeme teda ďalej v snažení. 😉
Baby uz mi je vazne do placu.Dnes som 44DC.Mrcha nikde a tehu testy negativne.Volala som dr a sestricka ma rovnako ako minuly tyzden odpalila ze aby som pockala este 1-2 tyzdne ci mi pride ta dalsia.Ze ked vynecha jeden cyklus to nic nieje.My sa ale snazime o babo a teraz neviem ci ma vobec zmysel robit si aj ovu testy.Predminuly tyzden som mala 4 dni take bolesti ako ked ma prist mrcha iba trosku slabsie no neprisla a keby som bola tehu tak by to uz testy ukazali.Asi sa rozplacem och joj ☹
@miriam111111 Tak to sme na tom rovnako. Môj cyklus bol aj vyše 60 dňový až duphastonom sa upravil na cca 38 dňový. Snažíme sa už dva roky a stále nič.
@tami90 ja som mala ovuláciu 7dní pred menzesom napríklad...
@lululka22 ano ved v pohode 😉 ovu na 15 dc-
@barborapavlikova vôbec to nemusi nejak kontinualne tmavnut.. len čakaj na silny 🙂
@lauritkatesty ďakujem za info 🙂
@zunajda a mavas aj ovu ked mas take dlhe cykly?
este ma trosku udivuje moja BT,je pravda ze som si ju nemerala cely cyklus takze z jedneho tyzdna nic nevyplyva ale mam uz tyzden 37,1 tak som toho zmätena.

Je to bezne mat ovu test takyto na 28DC ? 🙂