Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nina4 tak zajtra zjedz grep a dostavi sa 😉 A vecer snazilkovanie ☺️
Zeby som sa konecne dockala? Je toto pozit ovu test? Tak nakoniec az na.20 DC dva dni dozadu ma zacali boliet prsia a v podbrusku a ko pred ms....pichanie vo vajecniku...krcok zmaknuty hore a otvotreny...smazilkovli sme vcera.večer mysite ze je sanca? Dnes v den pozit testu uz ae krcok bol nizsie a tvrdsi? Co to znamená?
Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.
Tak dnes je ovu testik negativny teraz uz len cakat a veriť a este dobrzdzať do draheho 😜
@majuska72 tiez si myslim ze este len bude u mna tento.cyklus takto predosly bol rovnaky nemohla som.sa zbavit pozitivnych testov 😀
@babymaminka Áno, tvoj som videla, sranda koľko pozitívnych :D dúfam, že vám to vyšlo tento mesiac :P
@majuska72 nesnažili sme sa kedze tento cyklus bol drahy v rakusku bude doma az tento cyklus 😀 no to nevadi minuly mesiac boli este dlhsie pozitivne a nic z toho nebolo 😀
@babymaminka jaaaj no to je škoda, ale však uvidíte ako sa bude dariť. Ja teraz 1 mesiac testujem; tajne dúfam že aj posledný, ale uvidíme 16.11. Či príde mrcha alebo nie
@majuska72 ja idem buduci cyklus uz s liekmi cize uvidime 🙂 prv som.vobec nic nesledovala no 2 mesiace testujem.meriam bazalku a chodim na folikumetriu tak uvidime co z toho bude 🙂
@babymaminka ja som zatiaľ len testy skúsila A začala som brat kyselinu listovu. A verím že sa to už musí podariť

@fiora94 potom podla BT sa budes vediet lepšie orientovat 😉