Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kata011 urcite nebude neskoro veddokonca od pozitivneho testu ovulka do 24-48hodin 🙂 tak si to uzijte 😀
@babymaminka a po ovu koľko vydrzi vajíčko?
@kata011 vajicko ma zivotnost 12hodin preto je dobre ked tam nejake spermijky uz aj cakaju lebo kedy sa pusti na cestu to je tazko povedat 😀
@babymaminka vcera bol test taky ako na prvej fotke myslis ze uz bol vcera pozit?a dnes silnejsi takze az od dnes mam brat ze je pozit?a ked je po ovy test vtedy slabne?
@kata011 pozitivny je az ten dnesny takze pocitaj oddnes ked zoslabne ale neznamena ze uz ovu prebehla ono zachycuje ten vrchol na teste toho hormonu a folikul pod vplyvom toho hormonu praskne ako som pisala do 48 hodin
@dzuliett Ahoj. Mas ho pozitivny.
@ejuska2586
Ďakujem 🙂 Po pár mesiacoch snaženia zisťujem, že ovuláciu mávam asi skor ako 14-15 DC napriek tomu, že mám cyklus na hodinu presný ako hodinky. Hurá 😀
@janulka_1 zaujimave, musim kuk😉 kolko stoji ? lebo hlienu mam veru biedne
@milagrosss20 ano tu druhu mozes mat stale počas celého cyklu.
Ahojte kočky ked som mala včera pozitivny ovulačný test a dnes rano uz nie znamená to že ovu uz bola??? 😨
Myslim ze hej
@kata011 ovulacia je DO 48 hodin po pozitívnom teste
@lauritkatesty fu, dost to bola podla mna drahe, okolo 18€ a je to na 8 pouziti
@janulka_1 aha
Ahojte🙂tak dnesna folikulometria dopadla tak ze folikul ma 2,08cm cize ovu bude podpa doktora pravdebodobne zajtra cize zajtra stredu budeme tutu mutu a snad to klapne🙂

Dnes robený na obed...myslite ze staci na mmho skocit večer?nebude neskoro?