icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lululka22
7. nov 2016

@majuska72 ak mavas 28dnove a si 20DC tak si ovu uz musela mat alebo mas anovulacny cyklus lebo by si mala kratku lf .ta byva aspon 11-14dni.

majuska72
7. nov 2016

@lululka22 no vyzerá to tak že už bola. Nevadí, uvidíme či sa podarilo keďže sme sa snažili milovať dosť často A keď nie tak ďalší cyklus začnem asi od 1DC testovať ;D

kata011
7. nov 2016

Kočky v nedelu som mala negativny ovu test a dnes uz aj zavrety krcok tvrdy dole..znamena to ze ovu uz prebehla....????Pozitivny bol v sobotu 😲

lululka22
7. nov 2016

@majuska72 drzim palce nech to vide.ja skusam uz dlhiu dobu a nedari sa,ovu mi malokedy ukazolo pozitivny ale meriam teplotu a podlanej viem ze ovu bola. Stredu idem gyn,tak uvidime ci daco poradi,a pomoze 😀😀

majuska72
8. nov 2016

@lululka22 ja som prvý krát V živote testovala, teplotu nemeriam lebo nevstavam každý deň V tu istú hodinu. My budeme ešte skúšať do konca roka A keď nic; tiež sa chystám K Dr. Držím vám palce

zunajda
8. nov 2016

Čo si mám myslieť o tomto grafe? Doteraz ma každý cyklus od ovu po ms boleli
bradavky...tento cyklus nič. A prečo ten pokles?

miriam111111
8. nov 2016

@zunajda a ktory DC si teraz?

zunajda
8. nov 2016

@miriam111111 dnes 26dc....cyklus mám teraz s duphastonom 38dňový

zunajda
8. nov 2016

Tento je z minulého cyklu...

miriam111111
8. nov 2016

@zunajda a mala si uz ovu?Lebo toto mi skor pride ako predovulacna teplota ako po ovu.Robila si si aj testy?

miriam111111
8. nov 2016

@zunajda to je teda zaujimave preco ti to tak skace

miriam111111
8. nov 2016

Babule tak ja tento mesiac pokracujem takto.Ovu zatial nebola tak sa modlim az pride, nechcem zase skoncit ako minuly mesiac anovulacnym cyklom.😢

zunajda
8. nov 2016

@miriam111111 ja nemám vysoké teploty...meriam o 5:30.

miriam111111
8. nov 2016

Babule prosim vas otazocka, teraz poobede ma zacalo trochu boliet lavo dole ako vajecnik no ovu test je negativny.Moze to takto boliet aj pred tym ako pride ovulacia?

nina4
9. nov 2016

Ahojte teraz budem za blbu ale prosim vas od kedy sa pocita DPO je to od pozitivnehu ovu testu alebo az od toho nadledujuceho kedy uz je negativnu .prikla ovu test som mala pozitivny 2.11 tak dnes by to bol kolky DPO .vopred Vam tu dakujem

janie7
9. nov 2016

Ahojte dievcence, snad poradite aj mne, asi mi uz totalne blbnu hormony. Podla mojich vypoctov, cyklus mam 35-39 dnovy, mi mala prebehnut ovulka minuly vikend, avsak ovulacne testy mam stale negativne. Ale, koncom oktobra som mala cervikalny hlien taky isty ako pri ovulacii a tento tyzden cca 5 dni mam bolesti v podbrusku a taky isty hlien ako v plodnych dnoch. Mohlo sa to nieako poposuvat? Necestovala som nikde, len som trosku schudla. Vdaka vopred za odpoved.

majuska72
9. nov 2016

Ahojte dnes som 21DC A test ešte nebol pozitívny. Mám testovať ďalej alebo už nie? Mám 28d cyklus. Vďaka

butterfly333
9. nov 2016

@nina4 najlepšie to zistíš keby meriaš bt.

laydy7777
10. nov 2016

Ahojte. Chcem sa opytat minuly mesiac som mala ovulaciu na 17den. Mam 28dnovy cyklus a je mozne ze teraz mam ovu uz na 9 den. Je to divne nie? Bazalna teplota vyskocila zo dna na den z 36.76 na 36.98 a som zmetena z toho.

miriam111111
10. nov 2016

Baby co myslite este to asi nieje pozitivne ale snad sa to blizi 🙂 Meriam si aj BT tak uvidim ci v najblizsich dnoch stupne.Ja som z toho normalne rozklepana.Po tych mojich anovulacnych cykloch vidim prvykrat taku silnu druhu ciarku na ovu teste 🙂

bale1rinka
10. nov 2016

@miriam111111 tá prvá fotka mi príde, že je ovulácia...

bale1rinka
10. nov 2016

@laydy7777 všetko je možné, ja som mala ovuláciu 8 dní pred menzesom...

bale1rinka
10. nov 2016

@kata011 krásne koľajničky, išla by som na to...!

lululka22
10. nov 2016

@nina4 ovu nastava do 12-48hod.od pozit testu.teplotu nemerias ta by ti to potvrdila. Ale ak si mala bolesti,alebo hlien a vies urcite ze ovu bola podlamna si tak 8DPO. Drzim palce.
@majuska72 ahoj lf by mala byt tich 10-14dni tak bud si ovu nezachitila a uz bola alebo mas anovulacny cyklus alebo este len bude ale to sa ti aj cyklus predlzi drzim palce.
@laydy7777 a je to uz tvoja poovulacna teplota ci nie? Ak hej je to jasne a tym padom sa ti cyklus asi skrati,alebo testud a meraj dalej a uvidis co graf. Ale neni to az taky velky skok dva stupne su pohoda este. Drzim palce.
@miriam111111 skus test este neskor a uvidi sa.ale teplota ti to potvrdi tak sa mozte dnes potom snazit a potom asi obden alebo ako uznate za vhodne. Drzim palce

nina4
10. nov 2016

@lululka22 dakujem moc moc pekne .Veru teplotu nemeriam este sa len ucim v tomto a zrovna som zacala testami a Inofolicom .

laydy7777
10. nov 2016

@lululka22 nie je to praveze 8 den od mrchy tu som mala len 2 dni a teraz toto. Skusim ovu test poobede a uvidim co to zase je...

lululka22
10. nov 2016

@nina4 my sa snazime viac ako rok .vcera som bola na preventivnej zevraj som pred ovu tak uvidime ak sa nezadari idem na hormonalny profil a uvidime co dalej. Test mi popravde nikdy neukazal ovu uplne pozit. Ale podla teploty som vzdy vedela ze ovu prebehla. Tak uz posledne mesiace viem ake mam pred ovulacne teploty a ake po. A minuly cyklus som skusila tiez inofolic skratil mi strasne cyklus a tehu niesom. Tak skusaj dalej a drzim palce,nech sa nam zadari

nina4
10. nov 2016

@lululka22 ja som mavala cyklus 35 az 40 dnovi.a ovulku bohvie kedy nesledovala som predtym nikdy.Az tento mesiac s Inofolicom 12DC ovu test pozitivny testovacia ciarka poriadne silna tak uz len cakat.A ak nic tak zas dalsi mesiac.

miriam111111
10. nov 2016

Tak dnes som na tom takto.Hore je ovu test z rana a dole robeny teraz vecer.No zda sa mi ten vecerny svetlejsi.Je mozne ze by bol vrchol rano a vecer to uz zacalo klesat?

miriam111111
10. nov 2016

@lululka22 prosim ta a ak bol dnes pozitivny ovu test tak BT sa kedy asi zvysi?