Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Kočky v nedelu som mala negativny ovu test a dnes uz aj zavrety krcok tvrdy dole..znamena to ze ovu uz prebehla....????Pozitivny bol v sobotu 😲
@zunajda a ktory DC si teraz?
@miriam111111 dnes 26dc....cyklus mám teraz s duphastonom 38dňový
@zunajda a mala si uz ovu?Lebo toto mi skor pride ako predovulacna teplota ako po ovu.Robila si si aj testy?
@zunajda to je teda zaujimave preco ti to tak skace
@miriam111111 ja nemám vysoké teploty...meriam o 5:30.
Babule prosim vas otazocka, teraz poobede ma zacalo trochu boliet lavo dole ako vajecnik no ovu test je negativny.Moze to takto boliet aj pred tym ako pride ovulacia?
Ahojte teraz budem za blbu ale prosim vas od kedy sa pocita DPO je to od pozitivnehu ovu testu alebo az od toho nadledujuceho kedy uz je negativnu .prikla ovu test som mala pozitivny 2.11 tak dnes by to bol kolky DPO .vopred Vam tu dakujem
Ahojte dievcence, snad poradite aj mne, asi mi uz totalne blbnu hormony. Podla mojich vypoctov, cyklus mam 35-39 dnovy, mi mala prebehnut ovulka minuly vikend, avsak ovulacne testy mam stale negativne. Ale, koncom oktobra som mala cervikalny hlien taky isty ako pri ovulacii a tento tyzden cca 5 dni mam bolesti v podbrusku a taky isty hlien ako v plodnych dnoch. Mohlo sa to nieako poposuvat? Necestovala som nikde, len som trosku schudla. Vdaka vopred za odpoved.
Ahojte dnes som 21DC A test ešte nebol pozitívny. Mám testovať ďalej alebo už nie? Mám 28d cyklus. Vďaka
@nina4 najlepšie to zistíš keby meriaš bt.
Ahojte. Chcem sa opytat minuly mesiac som mala ovulaciu na 17den. Mam 28dnovy cyklus a je mozne ze teraz mam ovu uz na 9 den. Je to divne nie? Bazalna teplota vyskocila zo dna na den z 36.76 na 36.98 a som zmetena z toho.
@miriam111111 tá prvá fotka mi príde, že je ovulácia...
@laydy7777 všetko je možné, ja som mala ovuláciu 8 dní pred menzesom...
@kata011 krásne koľajničky, išla by som na to...!
@nina4 ovu nastava do 12-48hod.od pozit testu.teplotu nemerias ta by ti to potvrdila. Ale ak si mala bolesti,alebo hlien a vies urcite ze ovu bola podlamna si tak 8DPO. Drzim palce.
@majuska72 ahoj lf by mala byt tich 10-14dni tak bud si ovu nezachitila a uz bola alebo mas anovulacny cyklus alebo este len bude ale to sa ti aj cyklus predlzi drzim palce.
@laydy7777 a je to uz tvoja poovulacna teplota ci nie? Ak hej je to jasne a tym padom sa ti cyklus asi skrati,alebo testud a meraj dalej a uvidis co graf. Ale neni to az taky velky skok dva stupne su pohoda este. Drzim palce.
@miriam111111 skus test este neskor a uvidi sa.ale teplota ti to potvrdi tak sa mozte dnes potom snazit a potom asi obden alebo ako uznate za vhodne. Drzim palce
@nina4 my sa snazime viac ako rok .vcera som bola na preventivnej zevraj som pred ovu tak uvidime ak sa nezadari idem na hormonalny profil a uvidime co dalej. Test mi popravde nikdy neukazal ovu uplne pozit. Ale podla teploty som vzdy vedela ze ovu prebehla. Tak uz posledne mesiace viem ake mam pred ovulacne teploty a ake po. A minuly cyklus som skusila tiez inofolic skratil mi strasne cyklus a tehu niesom. Tak skusaj dalej a drzim palce,nech sa nam zadari
@lululka22 prosim ta a ak bol dnes pozitivny ovu test tak BT sa kedy asi zvysi?

@majuska72 ak mavas 28dnove a si 20DC tak si ovu uz musela mat alebo mas anovulacny cyklus lebo by si mala kratku lf .ta byva aspon 11-14dni.