icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nata308
15. nov 2016

Žienky ste tu také čo si merate bt a kojite? Ja by som sa chcela zorientovať v cykle, ale čítam že by mal byť pred meraní súvislý 6hodinovy spánok. Niekde uvádzajú že stačia 3hodiny. Ja kojim na požiadanie... cez deň je to už viac-menej rekreačné ale v noci vie byť mala niekedy vampir. Máte niektorá skúsenosť?
Dikyyy 🙂

maruska1170
17. nov 2016

Zacina sa dalsi cyklus 😟 ach jaaaaj a najhorsie je to ze som.mala vcera bazalku 36.6(asi) a mrcha dneska sa uz rozbehla 😣 dakujem moja za vsetko za podporu za pomoc (lauritka) zaciname odznova 😣

patka33
20. nov 2016

baby prosim poradte mam 7 dni pred ms a mala som ruzovy vytok ako keby sa mi mala spustit ms po jednom dni to skoncilo co to moze byt? dik

miriam111111
20. nov 2016

@patka33 to mohlo byt uhniezdenie.Niekedy sa to vraj moze prejavit kratkym spinenim 🙂

patka33
20. nov 2016

@miriam111111 kedy mozem testovst

sibalka21
20. nov 2016

@patka33 Najprv vyckaj ci dorazi MS... Ak bude meskat, tak testuj.... Mohlo to byt uhniezdenie ale ani nemuselo...

miriam111111
20. nov 2016

@patka33 presne mohlo to byt ono ale aj nemuselo.Co sa aj ine baby bavili tak po uhniezdeni by mohlo byt nieco vidiet na teste tak za 2-3 ale ale ci je to naozaj tak neviem.Asi najlepsie pockat do terminu ms no ja sama som nedockava takze by som to isto nevydrzala ani ja 🙂

patka33
20. nov 2016
patka33
20. nov 2016

@miriam111111 ani ja nevydrzim :D

miriam111111
20. nov 2016

@patka33 uplne ti rozumiem.To by som ani ja nevydrzala 🙂 Daj potom vediet ako dopadol test.Ja chcem skusit zajtra rano lebo budem 10DPO 🙂

patka33
20. nov 2016

@miriam111111 ja neviem kedy mam testovat

miriam111111
20. nov 2016

@patka33 pockaj 2-3 dni a vyskusaj

honey_123
21. nov 2016

Caute baby tak ovu test stale nic 😒 ..... vytok sa my zmenil na husty biely zatial je slabsie bez zapachu alebo svrbenia, bolia ma celkom dost prsa obcas citim take stipkanie ( ako keby som si ich na slnku spalila) a bradavky mam ako keby nadrzane :D neviem ako inak to mam opisat :D..... dnes je 24DC takze ku koncu tyzdna by mala prist MS.
som zmätena ☹

monka_brumka
21. nov 2016

Neviem ci sa to tu uz rozoberalo-ak ano, tak sa ospravelnujem..ak je pozitivny ovulacny test, moze sa stat, ze ovulacia aj napriek tomu nenastane? Bola som na prehliadke u doky kde i nasla velke vajko ale to bol zaciatok cyklu,teda po menstruacii.Povedala,ze vajko zrejme neodislo v minulom cykle a teraz sa to zmenilo na cystu a ze niekedy praskne a odide.Uz mi odislo s menstruaciou.Ja som vsak ten mesiac mala tedt pozitivny,dokonca som aj citila ovu bolesti..tak tomu nerozumiem..

lauritkatesty
21. nov 2016

@monka_brumka mohla a nemerala si bazalku ?? stat sa to moze vynimocne

monka_brumka
21. nov 2016

Nemeriam si..robim si len testy a kazdy mesiac mam pozitivne a aj bolesti..zarazila ma ten folikul..bol to nejaky 9DC a folikul obrovsky, ona povedala ze neodisiel..tak som zmatena..

laauraa
21. nov 2016

Ahojte moje pekne 🙂 .. potrebujem poradit robila som ovu testik na 13dc (prva fotka) a 14dc boli rovnake viem ze nie su pozitivne ale na 15dc som nerobila a robila som dnes na 16 dc a testik takyto (druha fotka ) ale hlien som mala na 11dc ... tak teraz som z toho mimo 😀 ovu este len pride alebo bola vcera ked som netestovala ? Co myslite uz nemam ovu testy .. ☹ a milovali sme a vcera dnes pauza a zajtra mame zas ? Len potom neviem kolko budem dpo :-\ ach

majuska77
22. nov 2016

Baby,ako to je?ked sme mali sex a na druhy den som si robila ovu test a ukazal mi ovulaciu,tak by som mohla otehotniet,vsak?ovulku som mala az na 17den.

ejuska2586
22. nov 2016

@majuska77 Mohla, ale poistila by som to este aj den po pozitivnom teste. Odporuca sa sex kazdy 2-3 den.

laydy7777
22. nov 2016

@laauraa ahoj. Mne sa zda dost slaba aj ta druha ciarka. Ja ked som mala pozitivny ovu test som mala obe ciarky rovnako silne. Vyskusaj dalsi cyklus si odsledovat kazdy den a budes vediet presnejsie. Ja som si tiez vzdy myslela ze mam ovu 13sty den a mam 17 az. Treba skusat alebo bez doktorovi na sono aj ja chodim .

laydy7777
22. nov 2016

@monka_brumka bolesti si mohla citit z tej cysty vtedy su bolesti tiez.

laauraa
22. nov 2016

@laydy7777 ahoj, dakujem za odpoved , prave idem od dr ,.. tak nevidi tam ani zlte teliesko ☹ ja uz neviem zacinam mat depku ☹

laydy7777
23. nov 2016

@laauraa ja som to mala zo zaciatku tak isto na 13sty den som mala 14mm folikul mala som prist o 4 dni a uz nic tam nebolo. Zaniklo to. Hladali sme priciny a poslal ma diabetikovi na odbery hyperinzulinu. Samozrejme sa mi to potvrdilo. Teraz mam 7 mesiacov co uzivam metformin a vysledky su uplne super. Mam clostylbegyt.na 13den sono a krasny 17mm folikul pridem na 17 den na sono a uz 24mm .pichne mi pregnyl a tak sa snazime pokial to nevyjde. Nezufaj. Aj ja som mala depky z toho ale to ti len zhorsi. Mysli pozitivne a chod na vysetrenia a uvidis. Mna to tiez nebavilo stale chodit aj 3 krat do mesiaca ale teraz mam vysledky dobre tak to nebolo zbytocne. Drzim palceky.

lululka22
23. nov 2016

@laauraa ahoj musis testovat kazdy den ak stym len zacinas a nevies kedy biva ovulka. Alebo skus merat teplotu a ta ti potvrdi ze ovu bola. Drzim palce a nedepkuj aj ja depkujem 😀😀ale zistujem ze si tym nepomozem tak co sa zbytocne stresovat. A ak sa snazis dlhsie sup k lekarovi a hadam daco poradi 😀 ja od vcera cakam na ms a nic,teplota mi zas stupla tak nechapem a mala som ist zajtra na horm.profil a kedze dnes ms nikde tak uvidime co dalej. 😀drzim palce

monka_brumka
23. nov 2016

@lady7777 ako potom vysvetlim ten pozitivny ovu test? ide mi o to, ze neviem ci spravne chapem, ale na mojom priklade s cystou mi z toho vyplyva, ze aj ked je test pozitivny (druha ciarka mega silnejsia ako kontrolna), ovulacia nemusi nastat - odmeralo mi len vzostup LH hormonu...

crazy_girl1
24. nov 2016

Kocky, co mate skusenost s ovu testami.... Pozitivny ukazuje cely den alebo treba vystihnut par hodin? Snad to nepremeskam...

123choco123
26. nov 2016

Ahojte baby, testujem prvy cyklus.... kedze mam poblemy s nepravidelnou MS kvoli stitke, mam dlhe cykly. chcem sa spytat, testy su zo vcera vecera a z dnes rana...moze to byt pozitivne? dakujem 🙂

crazy_girl1
26. nov 2016

@123choco123 ten prvý je pozitívny, ja som mala takisto včera 25.11. pozitívny ovulačný test, to znamená, že ovulka je dnes/zajtra... radšej poistite dnes 🙂

123choco123
26. nov 2016

@crazy_girl1 a nevadi ze dnes je to uz svetlejsie? 🙂

crazy_girl1
26. nov 2016

@123choco123 nieee, nevadí, tak to má byť. Jeden, max. dva dni by ti malo ukazovať pozitívny testík, čo znamená, že ovulka príde do 24-48 hodín. Dnes sa posnažilkujte a uvidíte... o 2 týždne si tu snáď budeme už tehu čiarky obdivovať 😉