Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@123choco123 od januára, ale s prestávkou kvôli mojim zdravotným problémom, je to približne polroka. Z toho 3 mesiace si meriam bazálnu teplotu a teraz som zapojila aj ovu testy, tak uvidíme, snáď to bude víťazný mesiac. Konečne som si prvýkrát snáď istá, že dnes je OVU, svedčí o tom teplota, aj včerajší pozitívny test. Snáď teda motyka vystrelí... ani ty sa nevzdávaj a ver na zázraky. Ako to, že máš taký dlhý cyklus? 45DC, 46DC....
@crazy_girl1 no mam problemy so stitnou zlazou + PCOS..jedno s druhym..ale my sa nesnazime nejako aktivne 🙂 a povedali sme si ze od tohto mesiaca si uz budu davat pozor lebo v septembri planujeme svadbu tak aby som na svadbe nerodila :D ak by motyka vystrelila 🙂 a potom po svadbu na to pojdeme tak aktivne...ale robim i ovu testy aby sm vedela ci vobec ovu mam a kolky den cyklu atd 🙂 nech po svadbe uz dokonale poznam svoje telo hihi 🙂 ... urcite sa podari!
@123choco123 dobre robíš, aspoň sa budeš poznať ako hodinky. My obaja s drahym zatiaľ žiadne problémy nemáme, tak snáď to čoskoro príde... sme však spolu už viac ako 10 rokov, takže aj to môže byť kameň úrazu. 😀
@crazy_girl1 tak 10 rokov je fakt dost 🙂 ale myslim si, ze to nijako nevplyvni pocatie 🙂 urcite sa to podari v najblizsom case...ja si myslim, ze ked to ma prist tak to pride 🙂 my sa zatial nemame kam ponahlat, ale tiez by sme co najskor chceli 🙂
@123choco123.... ktovie, možno to chce fakt len ten správny čas. Dúfam, že čoskoro príde to naše malé, voňavé a vytúžené...❤
Držím aj vám päste, aj so svadbičkou, aj s bábom.
@crazy_girl1 dakujem si zlata 🙂 potom daj vediet ci sa podarilo :P
@evina57 Vyzera to tak, ze zajtra bude pozitivny... Ovulka potom prebehne do 12-48 hodin. Cize sa mozete kludne uz aj dnes lubit. Ak mas vodnaty vytok, alebo konzistencie vajecneho bielka, spermijky si na ovulaciu v Tebe pockaju.
@ejuska2586 ďakujem 😉 trošku ma pobolieva podbruško, to tak každý mesiac vnímam ako plodné dni 👍
@ejuska2586 ahoj,predposledny je zo včera. Dneska už slabucka ciarka. Takže ovulka prebieha?
@evina57 No, ovulka moze nastat kedykolvek v case 12-48 od pozitivneho testu. Cize uz mohla prebehnut, alebo moze teraz prebiehat. Urcite by som este dnes mala sex.
@simusiacik Dnes uz bude pozitivny, podla mna.
@ejuska2586 aha takýto je dnes... Ten dolný 🙂) tak sa asi budeme snazit dnes ❤
@simusiacik Hej, ten je krasny. Tak uz len "zamiesit"...
@ejuska2586 dakujem za info 😊 zmenila som značku a pekne ukazuje... Skusim este podvečer testnut a budeme sa snazit dnes zajtra a pozajtra asi 😬
@simusiacik Tak tak, aj my sa vzdy tak snazime a raz to uz bolo aj uspesne...
Baby idem tento mesiac prvy krat robit ovu testy len taka otazocka ked ratate dni ako 1 DC je to od zaciatku ms alebo az ked skonci?
@milos32nika21 1DC je prvy den menstruacie.
@ejuska2586 tak k úspešnému pokusu blahozelam ☺️ Snad bude aj dalsi! Ja este potom poslem vecer dalsi test na porovnanie... Ach nerada by som to prepásla,je to inak cista alchymia 😄
@ejuska2586 a je testy lepsie robit rano alebo vecer?
@simusiacik Dakujem, ale nie je k comu - bol z toho spontanny potrat v 5. tyzdni.
@milos32nika21 ja robievam tak okolo 11
@ejuska2586 tak to prepac mrzi ma to velmi,netusila som 😞 podari sa zasa! 😊 ono mozme tomu dopomôcť,ale nieco je na prírode hold...
@simusiacik To je v pohode. Pevne verim, ze coskoro budem opat tehotna. Teraz mi ostava len cakat. Drzim palce, aby sa zadarilo, tebe aj @milos32nika21
@ejuska2586 ahojkaj tak ja som na tom asi rovnako.Dnes som bola u dr a povedal ze sliznica je velmi nizko a na sone nic nevidel takze povedal ze to bude asi tak ze sa aj uhniezdilo co mi ukazali aj testy no neudralo sa.Zobrali mi aj krv a zajtra budu vysledky.Dnes som zacala aj spinit takze asi cakam len na ms. ☹
@miriam111111 Joj, to ma mrzí. V ktorom týždni si mala byť? Tak v tvojom prípade to potom asi bude biochemické tehotenstvo, keďže sa neuhniezdilo.
Fakt mi je to ľúto. Ale zas na druhej strane, ak to odíde samo, môžete sa hneď začať pokúšať nanovo a vraj je tam vtedy aj väčšia pravdepodobnosť, keďže maternica je "pohnojená"...
@ejuska2586 Asi to bude to biochemicke no uvidi sa az z krvi ci bude hladina HCG klesat.Teraz som mala byt asi v 5tt podla ms aj ovu.Ak to aj bude ono tak dufam ze dostanem cim skor ms az nemusim ist na cistenie.Och joj po tych dlhych anovulacnych cykloch som mala konecne ovu a sa aj zadarilo a nakoniec takto.
@miriam111111 Este nevesaj hlavu, uvidis, co bude. Na cistenie by som urcite nesla - v takomto skorom stadiu ma telo tu uzasnu schopnost samo sa vycistit... U mna to bolo za 8 dni, z toho 4 spinenie a 4 normalna mrcha s kuskami sliznice.

@crazy_girl1 :D no to by sa musel v mojom pripade stat zazrak 🙂 ale tebe drzim velmi palce 🙂 uz dlho sa snazite?