Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi no to prave neviem,lebo som s tych vsetkych vitaminov trochu pribrala(teda nie z nich,ale som z nich zrava)😵
Takze do prvého merania musim trochu schudnut😝
Ale vies co,uuplne jednoche,nic extra. Vlastne cela svadba skor taka normalna ludova veselica,ziadne woow..my chceme aby sa ludia dobre zabavili,citili faj a oslavili s nami nas velky den🙂
@denidi juuuuj, mi hovor 😀 ja som teraz začala natvrdo aj s ovu testami, ideme na to jednoducho, doteraz sme to len tak na náhodu a užívanie, ale ma to tak už nebaví, som kúpila prvýkrát ovutesty, síce bazalku som merala no min cyklus ma zmiatla dosť, ovu bola úplne inokedy podľa konečného grafu, ako som predpokladala, no vtedy akurát sme nemali ťuťu muťu,došla neskôr a aj ms bola neskôr, teraz mám dostať 6.1. a 7.1. mám narodky, tak by to bol najkrajší darček nájsť si 2 čiaročky na tehu teste 🙂 a ešte o to krajšie, že prvú dcérku sme splodili na moje narodeniny... to som si viac, než istá 🙂
No baby som zvedavá dnes na ovu test..mám pocit že sa mi začína už objavovať hlien..do teraz bolo "sucho" 😀 BT som ráno nemohla merať keďže som spala len hodinu..síce som zmerala ale ukázalo mi 36,7 o tretej ráno. Takže to asi nebudem brať do úvahy 😎
Tak už som si robila ten ovu test a predstavte si že tam nieje nič ale že vôbec nič..ja som už z toho jeleň..dnes som 12DC..celý deň má pobolievalo v podbrušku,n nehovorím o krížoch hlavne na ľavej strane..nechápem to celé čo to vôbec znamená..och jooo 🙄
@kakatulik Ahoj, vieš, čo som robila ten ovutest v sobotu a bol negatívny ( testovacia čiarka tnavšia, ako tá druhá)... dnes som bola u gyn na preventívke, 13DC a vraj ovulka prebehla... v noci som mala aj tlaky a pichanie, ako pri ovu, dnes som robila znova test a snehobiely... je možné, že to je chybná sorta? Prepáč, pýtam sa, lebo som prvýkrát testovala ovu... ďakujem 🙂
@kakatulik ahoj citam tvoj koment ze sa ti zda ze si pribrala pri vitaminoch a ja presne to iste myslela som si ze si to len nahovaram ale kazde rano sa vazim a zrazu o 2 kg na vahe viac ide ma porazit.
@milos32nika21 tak ono hlavne tie Bckove podporuju chut do jedla. Ja citim ze som zravejsia. Inak moze aj byt,ze sa pri nich aj voda zadrzuje v tkanivach,ale to neviem potvrdit. To len taka moja uvaha.🙂
@kakatulik a ake vitaminy beries?? Ja beriem inofolic dva krat do dna a vzdy rano ked si ho dam dokedy idem do prace zozeriem aj kona vola 😅😅😅 a moj stale a to nevadi ale jasne ze my to vadi....akoze mohla hy som sa zacat aj troska hybat keby sa chce
@milos32nika21 no,aktualne Inozitol,k.listova,vit D3,DHEA.
Sem tam Q10 a omdga3.

@kakatulik perfektný dátum ste si vybrali😊
Tie šaty potom chcem vidieť,bozinku ty budeš urcite taká krásna nevesta😊