Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@maruska1170 testy si možeš obj od korytnacka1981 tuším. Ona ma po 0,20centov kus. Ja som spokojna
@butterfly333 dakujem.ale teraz objednavat nebudem.kedze cakam mrchu som.22 dc a dneska bola teplota 36.6 ....takze mozno bola ovu a to uz teraz nezistim ale dakujem.velmi 😉
@maruska1170 ja som podobne 21dc neviem.kedy a či bola ovu. No včera som si ovu boj.ved vyse 2roky sa snažime a nič. Dva roky meriam bt robim ovu. Raz sa zadarilo no v 6tt to skončilo. Tak neviem chcem sa nato vykašlat no dá sa to?😆
@butterfly333 no my sme na tom takisto snazime sa uz skoro rok a pol a nic chodim na vysetrenia zatial vsetko bezuspesne toez neviem kedy je ovulka akurat len podla hlienu a podla bolesti ale nemam zaruku ze folikuk praskol ...no vsak to ze sa to neda ale som sa uz skrotila lebo som minula vela penazi za testy stale som ai povedala ze idem si robit dalsi co ak bude vtedy a potom znova idem si spravit teraz mozno teraz bude atd a uz dost uz je to zavislost 😁
Baby, ako majú vyzerať ovu testy pred menštuáciou? Ja mám stále slabú čiarku po ovu. Tak ma zaujíma, či tam má byť tá slabá čiarka lebo už vôbec nič.
Ahojte. Aj ja som teraz prvýkrát začala s ovu testami..ale som z nich pomiešana .som po clostylbegite 7DC na folikumetrii 2folukuly na ľavej strane veľkosť 10mm.to bolo tento utorok..od štvrtka robím ovu testy,tak štvrtok tam bol duch ale úplne slabý a včera a dnes ranný aj poobedný vôbec nič..nechápem to 😲
Ahojte, potrebovala by som takú menšiu radu... no ja som dnes skúsila 1. ovu test v živote, som 12DC, samozrejme, ešte negatívny, zo zvedavosti som vyskúšala... cykly mávam 32-36 dňové, rozhodla som sa, že najbližšie preto skúsim až v stredu, to budem 16DC... môžem to tak spraviť, či mám teraz denne testovať? som z toho jeleň tak trochu dosť, či to vôbec má zmysel takto skoro... Ďakujem za odpoveď 🙂 a ešte, v pondelok idem na preventívku ku gyn, mám čakať asi aj na to, čo mi ona povie, či? Lebo doteraz som merala len bazalku a tá ma minulý mesiac nejako zmiatla, myslela som si, že ovu som mala cca 16DC, no bola až 28DC nakoniec...
@kakatulik ale neverím že by už ovulka bola..utorok mali 10mm iba..od štvrtka som testovala..na ľavej strane má stále pobolieva ale to doki na upozornila že má to pobolieva bude..cyklus mávam 28dnovy..tak si myslim že niekedy okolo pondelka utorka bude ovu..ak folikul praskne. ..hovorím v pondelok idem zasa na folikumetriu tak budem múdrejšia..tak uvidím..mňa doki bude isto sledovať keďže ja mám problém s krvou a 4potraty za sebou ale to bolo asi 4roky do zadu..
@kakatulik jeej tak to by bolo naozaj milé😍
Cítim sa fakt dobre,klop,klop dúfam,ze to tak ostane až do konca,stale marodim,ale už by som nevládala stáť 10hodin v robote na nohách...tak si to fakt užívam a tie dni letia neuveriteľne rýchlo.
A ty ako,uz máš všetko vybavené? Ten termín svadby je kedy presne?
@alilka ak mal folik v utorok 10mm,tak si myslím,ze ovulka bude tak pondelok,utorok.. takže testy sú ešte stale negativne. V pondelok sa to rozluskne,aj podľa toho,co povie tvoj dr.
Tak meraj ďalej bt a najlepšie vždy v ten istý čas,hned po prebudení a som zvedavá na zajtrajší ovu testik😊
Držím palceky
@denidi Ahoj, čo ty ako máš? vidím, že si nakoniec ostala tehu 🙂 boli sme spolu v snažilkách do mája 2016 tuším sa to volalo... my sme si potom dali trošku pár mesiacov pauzu, čo som si našla tie pozitívne testy a nakoniec biochem tehu... teraz od septembra trošku ideme na to zase vážnejšie, snáď sa už zadarí 🙂
@kakatulik problém otehotnieť som nemala,ale tiež som bravala clostyl lebo mávam anovulacne cyklu..nepicham si teraz nič lebo by to bolo dosť náročné pichať kym otehotnieť,ved to môže dlhšie trvať a potom ešte celé tehu a šestonedelie..áno mám hustu krv,ale predtým mi to nezistili..a kým sa to konečne zistilo s bývalým partnerom sme sa stihli aj rozísť 😎 teraz keď prebehne ovu a doki to bude vidieť na ultrazvuku určite má zavolá o týždeň na krv na HCG a budem už pichať v injekcie. Myslím že taký bude postup
@adria88 ahoojko,no jasné pamatam si ťa😊 moooc ti držím palceky,aby to už tentokrát vyslo až do úspešného konca...to bude tá najkrajšia odmena pre každú jednu z nás😃
Nám síce v CAR trošku pomohli,ale vyšlo nám to na prvýkrát a konecne po dlhej dobe som šťastná gulicka😍
Moc to prajem,kazdej jednej z vas
@alilka co ja viem a keby si si davala take nizke davky aspirinu...takých 10mg...to by preventivne zriedilo krv,ale spytaj sa na to gyndosa...ten to asi zavrhne.
Ona sa kedysi odporucalo brat nizkke davky aspirinu ako prevencia proti infarktu.....
No ale to su len take moje napady....🙂

@milos32nika21 ahoj no u mna je to tiez noc moc s ovulkou....nie nerobim si testy lebo lauritka.je v nemocnici a b lekarni stoja vela ....iba si meriam a hlien si pozorujem....no neviem.ci bola ovulka lebo graf mi to neoznacil 😕