icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
10. dec 2016

@kakatulik perfektný dátum ste si vybrali😊
Tie šaty potom chcem vidieť,bozinku ty budeš urcite taká krásna nevesta😊

denidi
10. dec 2016

@adria88 ďakujem aj ja 😍
Áno našťastie všetko v poriadku a ja si naplno uzivam tehulkovanie...
Ale počkaj,zachvilku si to budeš tiež užívať 😃

kakatulik
10. dec 2016

@denidi no to prave neviem,lebo som s tych vsetkych vitaminov trochu pribrala(teda nie z nich,ale som z nich zrava)😵
Takze do prvého merania musim trochu schudnut😝

Ale vies co,uuplne jednoche,nic extra. Vlastne cela svadba skor taka normalna ludova veselica,ziadne woow..my chceme aby sa ludia dobre zabavili,citili faj a oslavili s nami nas velky den🙂

alilka
10. dec 2016

@kakatulik zamietla by to si myslím..po týchto skúsenostiach čo nám už by som ani ja nechcela riskovať..aj keď som bola operovana tak som musela pichať fraxiparim ešte mesiac po operácii..kvôli tej krvy ono sa to nejako volá tá choroba ale neviem presne ako 😀

kakatulik
10. dec 2016

@alilka Ja viem,mna to len tak napadlo.Trombofilia,ale tak nieco....

alilka
10. dec 2016

@kakatulik tak tak..no uvidíme ako to celé bude a čo sa bude teraz diať 😀

adria88
10. dec 2016

@denidi juuuuj, mi hovor 😀 ja som teraz začala natvrdo aj s ovu testami, ideme na to jednoducho, doteraz sme to len tak na náhodu a užívanie, ale ma to tak už nebaví, som kúpila prvýkrát ovutesty, síce bazalku som merala no min cyklus ma zmiatla dosť, ovu bola úplne inokedy podľa konečného grafu, ako som predpokladala, no vtedy akurát sme nemali ťuťu muťu,došla neskôr a aj ms bola neskôr, teraz mám dostať 6.1. a 7.1. mám narodky, tak by to bol najkrajší darček nájsť si 2 čiaročky na tehu teste 🙂 a ešte o to krajšie, že prvú dcérku sme splodili na moje narodeniny... to som si viac, než istá 🙂

denidi
10. dec 2016

@kakatulik tých pár kileciek dáš dole...No a keby aj nie,aj tak budeš dobré vyzerať,si stále stihlucka určite😉
A presne také svatby sú tie pravé orechové.... také akoby dedinské veselice a hlavne nech sa všetci dobre zabavíte

kakatulik
10. dec 2016

@denidi poslem ti foto siat do IP...do tych musim byt fakt schlank💃

denidi
10. dec 2016

@adria88 tak teraz keď budeš aj testovať aj merať bt,tak už by ťa ovulka nemala zmiasť a budeš si ústa,kedy prebehne😊
Alebo pre istotu majte sexik každý druhý deň a verím,ze to klapne a ty budeš mať najkrajší narodeninový darček😃

denidi
10. dec 2016

@kakatulik naaadherneee...ty ale pravdu máš,ani deko navyše😊

kakatulik
10. dec 2016

@denidi no ved tooo,zajtra zacinam!!!!
Aj ked idem na kolaudaciu bratovho domu...nuz ale veceru vyradim a basta...a rano si privstanem a zacvicim si.😀

adria88
10. dec 2016

@denidi no veď neboj sa, ja ho už nenechám len tak, každý druhý deň bude musieť byť free 😅

adria88
10. dec 2016

@denidi a ready 😉

denidi
10. dec 2016

@kakatulik koľko ti treba dať dole? Radšej pomaly a po troške,nech to neprezenies.. ale budeš vidiet,ze tie dva týždne pred svadbou kilá aj samé pôjdu dole,co uz budete finišovať s prípravami😂

denidi
10. dec 2016

@adria88 presne tak,vzdy pripravený😂😂😂

kakatulik
10. dec 2016

@denidi ja to velmi nechcem na kyla,ale na cm....no tak uz davno som sa nevazila,ale takých 5 bude stacit urcite.
Ved to je ten problem,ze ja ked mam nervy,tak tiez chudnem rychlo...aby mi potom velke neboli....🙂

adria88
10. dec 2016

@denidi no, len u neho to je ťažko, robí od rána do polnoci, no niekedy príde domov až okolo 2 v noci... takže len ľahne a buvá 😂 ale ja to tntokrát nenechám len tak 😝

alilka
11. dec 2016

No baby som zvedavá dnes na ovu test..mám pocit že sa mi začína už objavovať hlien..do teraz bolo "sucho" 😀 BT som ráno nemohla merať keďže som spala len hodinu..síce som zmerala ale ukázalo mi 36,7 o tretej ráno. Takže to asi nebudem brať do úvahy 😎

alilka
11. dec 2016

Tak už som si robila ten ovu test a predstavte si že tam nieje nič ale že vôbec nič..ja som už z toho jeleň..dnes som 12DC..celý deň má pobolievalo v podbrušku,n nehovorím o krížoch hlavne na ľavej strane..nechápem to celé čo to vôbec znamená..och jooo 🙄

adria88
12. dec 2016

@kakatulik Ahoj, vieš, čo som robila ten ovutest v sobotu a bol negatívny ( testovacia čiarka tnavšia, ako tá druhá)... dnes som bola u gyn na preventívke, 13DC a vraj ovulka prebehla... v noci som mala aj tlaky a pichanie, ako pri ovu, dnes som robila znova test a snehobiely... je možné, že to je chybná sorta? Prepáč, pýtam sa, lebo som prvýkrát testovala ovu... ďakujem 🙂

kakatulik
12. dec 2016

@adria88 moze byt...ake pouzivas....?
No ale niekedy to jednoducho nevystihnes....
Ak ste sa snazili,tak je to fuk🙂

adria88
13. dec 2016

@kakatulik pepino... no práveže nesnažili, lebo nebol manžel doma, tak som bola spokojná, že ovu nebude a takto to je nakoniec... 😒

kakatulik
13. dec 2016

@adria88 hmmm,tie pepino ovu testy vobec nepoznam.
Tak skus buduci mesiac. A ako to mas s BT?

adria88
13. dec 2016

@kakatulik no teraz som 3 dni nemerala práveže, naposledy v sobotu ráno, lebo nemohla som poriadne spávať, tak som ju neriešila... nebudem tlačiť už na pílu ani ovu testami, nevydalo to a minule zase bazalka ma zmiatla s ovu... asi sa na to vykašlem 😂

milos32nika21
13. dec 2016

@kakatulik ahoj citam tvoj koment ze sa ti zda ze si pribrala pri vitaminoch a ja presne to iste myslela som si ze si to len nahovaram ale kazde rano sa vazim a zrazu o 2 kg na vahe viac ide ma porazit.

kakatulik
13. dec 2016

@milos32nika21 tak ono hlavne tie Bckove podporuju chut do jedla. Ja citim ze som zravejsia. Inak moze aj byt,ze sa pri nich aj voda zadrzuje v tkanivach,ale to neviem potvrdit. To len taka moja uvaha.🙂

milos32nika21
13. dec 2016

@kakatulik a ake vitaminy beries?? Ja beriem inofolic dva krat do dna a vzdy rano ked si ho dam dokedy idem do prace zozeriem aj kona vola 😅😅😅 a moj stale a to nevadi ale jasne ze my to vadi....akoze mohla hy som sa zacat aj troska hybat keby sa chce

kakatulik
13. dec 2016

@adria88 inak BT treba merat min.dva mesiace aby si sa vedela orientovat. A ak si ovutesty oajednas tu na MK od bab,tak vyjdu isto lacnejsie ako tie z lekarne.

kakatulik
13. dec 2016

@milos32nika21 no,aktualne Inozitol,k.listova,vit D3,DHEA.
Sem tam Q10 a omdga3.