Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@alilka pozitivny ten dolny 🙂
@miska_hryzka gratulujeeem a prajem vela zdravíčka 😘😘😘😘
@lilianna1988 noo pozitívny a ovu ešte nebola 😃 ale BT už zvýšená je..Nechápem to prečo ťa by je už hore
Baby ja tomu nechapem robim obu testy pd 5 dc vcera bol 18 dc bolo na teste vidiet druhu ciarku myslela som ze bude silniet a teraz som si spravila a ciarka nikde bolesti mam stale ako pri ms myslite ze bude anovulacny cyklus
@milos32nika21 ja to mám tiež zvláštne, v sobotu večer čiarka síce na ovu teste bola, no slabučká, aj ja som myslela, že bude silnieť a z nedele na pondelok ovu bolesti, v pondelok ráno u Dr. že ovulka už prebehla a teplota sa mi stále drží akoby ani neprebehla... ja som tento mesiac nejako mimo tiež 😒
@adria88 inak vidis keby idem k doktorke tak mi p0vie ci bola alebo nebola odkedy beriem inofolic mam strasne bolesti pri ovulke na vracanie mi je hlava brucho vsetko ma boli...a v nedelu si si nerobila ovu test ze aka bola ciarka a ktory den si??;tak mozno aj umna uz prebehla
@milos32nika21 robila som si v pondelok, čiarka ešte slabšia a včera už skoro žiadna... ale pichanie a tlaky som mala aj včera a dosť výrazné + aj pocit mokra, ako mávam pri vou a teplota sa stále drží nízko... 17DC som a ovu mávam tak okolo 20DC, minulý mesiac napr okolo 28 DC bola až a takto skoro to u mňa nie je zvykom, ale tú teplotu nechápem...
Baby to aj ja som mimo akosi..Teplota zvýšená,ovu včera ešte nebola,testy pozitívne..A dnes??Zvláštne sa cítim..Boli má tá ľavá strana kde mám tie 3folikuly,mám pocit akoby mi chcela maternica "vypadnúť",neskutočne ma nafukuje..To čo toto je??Ach jaj 😎😎 salena som zo svojho tela..Večer ešte urobím zasa ovu test čo ukaze 😕
@miska_hryzka heeej,gratulujem k princeznicky a prajem veeeela zdravicka😊
@milos32nika21 no snažili, ale až v utorok a včera, tak neviem, či tak skoro uhniezďovanie a predtým 8DC sme mali lásku a to neviem, či rybičky vydržali až do 12 DC, o tom pochybujem... no veď necháme sa prekvapiť, každopádne každý druhý deň sa budem pokúšať nenechať mužíka len tak ❤😀
@milos32nika21 viem to lebo som včera boli u doki na folikumetriu a mám tam 3folikuly..28mm,26mm a 25mm..Ešte včera tam boli a ovu test už bol pozitívny .Ona mi to vysvetlila tak že keď už je ovu póz.tak že telo už začína produkovať ten hormón čo vlastne on dopomáha prasknutiu folikulov..Ale tak dnes som celá divná 😂
@adria88
@alilka no baby takze ak sa nic nezmeni tak mozeme ale o 5 dni testovat ci?? Ja si tiez este vecer spravim jeden ovu test kedze vcera som ai robila az vecer a bollo vydno my sme pre istotu snazili aj vcera aj pred vcerom a asi aj dnes dufam ze budem mat chut 😅😅 inak ja tiez som nikdy nemala taketo bolesti pri ovulke a teraz si ma uplne nalakala a tymi cystami ale dufam ze nie
@milos32nika21 veď skús ísť ku gyn.. ja si dávam záväzok testovať až na Štedrý deň 🙂 možno predsa bude darček v podobe // pod stromčekom, ak sa nám teda podarilo trafiť 😀 nechcem skôr pre istotu... ale včera to pichanie bolo desné, keď som sedela v kľude, na pravej strane dole, neviem, čo to mohlo byť, veď uvidíme 😅
@milos32nika21 testovať čo o 5 dní?😁😁
@alilka no ja al som mala vcera ovulku a aj sme snazili tak o 5 dni by aspon dusik mohol ukazat...a prosim ta daj vecer ovu test aspon porovnam z mojim aj ja si spravim
@adria88 k doktorke sa mi teraz nepodari ist asi az na buduci tyzden pojdem ak to neprejde ale beriem inofolic a myslim ze ten mi robi take bolesti pri ovulke
@adria88 inak aj ja som hocorila ze budem az na vianoce testovat ale asi nevydrzim a keby su dve tsk to dam manzelovi pod stromcek....ale zase sa bojim ze budem aj na vianoce troska sklamana
@milos32nika21 ja som si povedala, po tom, ako mi doki oznámila, že som po ovulke, a je možné, že sme nestihli lásku, že nechcem sa stresovať teraz pred Vianocami a som viac-menej zmierená s tým, že to nevyšlo, ale zase v kútiku duše by som aj chcela, aby to nejakou zhodou okolností vyšlo a keď to vyjde, bude to fajn a ak nie, ťažkú hlavu si z toho teraz robiť nebudem... preto chcem až na Vianoce, bolo by to fakt prekvapčo 😍

@miska_hryzka jeeej Misickaaa,to ma tesiiii.Akurat som vcera na teba myslela,ze co a ako.
Asi mam telepaticke schopnosti😉
Gratulujem z celeho❤.To je skveleeee.Akoby to bolo len tot,led sme sledovali fotky zo sona a aha...uz mate 2tyzdnovu paradnicu.A ty si prosim ta kolko pribrala pocas celého tehu?
Inak narodila sa na moje meniny😘