Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@alilka women secret su tie testy...myslis ze tomu jednemu len tak zašibalo?? Ale aj bolesti som mala.
@milos32nika21 Fakt neviem .My sme sa ti teraz 3zisli a vsetky neskúsené s ovu testami ,😂 takže taká "rada nad zlato" baby padla každej z nas 😉
@adria88 ani ja a v tomto extra nevyznám,takže tiež to riešiť nebudem 😂
nooo o chvíľu baby ide k doki tak som naozaj zvedavá čo povie..Dnes sa už cítim fajn,BT stále hore tak či prebehla ovu sa az dnes dozviem 😉
@alilka @milos32nika21 no baby, mne dnes teplota stúpla konečne 👍 a ráno bol ale zase hlien ťaháčik 😀
@alilka 36,58 😂 z 36,48... no hrá sa so mnou ako sa mu zachce 😀 hej, snažili včera v noci...
@milos32nika21 no veď nech len stúpa, potvora jedna 🙂
A ty čo nové?
@milos32nika21
@adria88 tá už som vybavená..Predstavte si ona praskol..Tekutina tam už bola.. Juchuuu...😊😊 No len včera sme nesnažilkovali 😕 ale asi preto včera tie bolesti a ten divný pocit už od rána som mala 😁
@adria88 ja som ráno o 3tej mala 36,9 a to som sa zobudila na wc a potom ráno o 8mej keď som vstávala som mala 37,2 😁 inak mi doki vysvetľovala že ovu test je pozitívny deň prádlo ovu..Asi aj preto bol môj predvčerom pozitívny a včera večer už negatívny..Lebo ovu som asi mala zo stredy na štvrtok v noci,alebo štvrtok cez deň..Na kontru mám prísť 28.12 až
@milos32nika21 ani ja už nemám bolesti..Dnes som už úplne fit..😃 ovulka už bola,to je vlastne to prasknutie a presúvanie sa toho vajíčka..Bola tam už len Tekutina..Preto som už včera mala negatívny ten ovu test 😃 teraz už len "čakať", čo sa bude diať 😃 tysi koľky DC?
@milos32nika21 no uvidíme, čo z toho bude u mňa, či je to na dobrej ceste... malá má vyrózu teraz, večer ju chytila horúčka skoro 38, ráno tak isto, tak snáď mňa to obíjde 🙂
No tak sa žienky pridávam k vám do klubu, čo idem skúšať prvý krát ovu testy. O babo sa snažíme pol roka, zatiaľ neúspešne, doteraz sme to všetko nechávali na náhodu, ale teraz sme si povedali, že ideme postupne skúšať, čo by nám mohlo pomôcť. Dnes testujem prvý deň a som z toho taká trošku nesvoja, je to pre mňa novinka.
@lentilka0607 držím palce 🙂
@alilka takze ja ked som mala v stredu slabu ciarku a vo stvrtok nic a vcera aj brutalne bolesti dnes nic tak asi aj mne uz praskol a tiez uz mam po ovulke predvcerom sme snazili vcera nie som 20 dc....este spravim dnes test a uvidim ci tam nieco bude.
@adria88 no tak teraz jedine uz len cakat ja teplotu nemeriam tak ani neviem ako kedy mam a ty si normalne len teplotu merias? Lebo viem ze nato je aj niaky original teplomer. Ms ti chodi pravidelne? Na ktory den?
@milos32nika21 to neviem..Slabá ciarka na ovu teste znamená negatívny výsledok. Ale tak dosť čítam že tie ovu testy nič moc..Tak možno už máš po ovu..My tiež tak predvcerom sme sa snažili,včera nie. Ja som dnes 17DC..
@milos32nika21 no len teplotu, až teraz som začala s ovu a myslím, že už som s nimi aj skončila po mojej skúsenosti 😂 ja mám cykly 32-36 dní, takže ovu by mala byť teraz niekedy, som 18DC, aj podľa kalendára to tak vychádza... a teplomer mám digitálny, normál z lekárne
@alilka verím tomu... a vkútiku duše mám pocit, že by to mohlo teraz vyjsť 😉 a aj vám držím palce.. @milos32nika21
@kakatulik ďakujeeeeeeem 🙂 nepribrala som takmer nič, lebo ku koncu tehu som za týždeň vždy kilo dala dole, čiže nejakých 5,5kg dokopy. Po pôrode doma som sa postavila na váhu a mala som minus 12kg. Ale za to asi mohla aj poporodna strava nič som nechcela jesť, mohla som iba kasovitu stravu, lebo tak dobre som tlacila, ze som si roztrhla aj konecnik na jednej strane az po stehno takže som nic nechcela jesť, aby som nemusela ist na veľkú a trpieť 😀
@denidi ďakujem kraaaaasne, ale co yo vidim, ze aj tebe sa pošťastilo 🙂 tak gratulujem tfuj tfuj nech všetko dobre dopadne 🙂
@butterfly333 ďakujem kraaaasne 🙂 dúfam, že všetky choroby nás obidu 🙂
@kakatulik jaj aby som nezabudla naša prdka 🙂

@alilka ja neviem potom asi kedy je hore a kedy dole a tvrdý teda neni... ale ten ťahavý hlien tam je... kašlem asi na to, nebudem to touto metódou zisťovať... je to celé nejaké čudné s nami celkovo 😂