icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
29. dec 2016

@majuska77 teoreticky aj po, niekedy sa uz aj v den ovulacie kazi.. ale to by si musela mat presne odsledovane meranim BT. takto priblizne urcit sa to neda, u kazdeho je to individualne. Radsej sa treba ale snazit ked je hlienu dost.

majuska77
29. dec 2016

@lauritkatesty dakujem 🙂

epelino
29. dec 2016

Ahojte kto tu predaval ovu testy prosim? Vdaka

korytnacka1981
Odpoveď bola odstránená
nina4
30. dec 2016

@vejula ahoj ja mam dve ciarky stale nikdy nemam len jednu az ked mam ovu tu testovaciu mam silnu .

tuqanqa
30. dec 2016

@lauritkatesty
Baby je možné mať dva dny pozitív. ovu test?
Včera na obed, 13 DC super pozitív. večer už menej ale to som úplne nie na 100% dodržala menej tekutín.
A dnes na obed zase pekne pozitiv. ovu test.
Teplota stále dole.

tuqanqa
30. dec 2016

Ešte foto 📷 som zabudla..

lauritkatesty
30. dec 2016

@tuqanqa ahoj.ano..mozes mat vyssie hladinu lh hormonu.kym klesne

tuqanqa
30. dec 2016

@lauritkatesty
Ja som bola v tom ze zesilnie,potom je jeden deň top a ihneď klesá. Ja uz mám v podstate tretí deň pekne čiarky.
😲

lauritkatesty
30. dec 2016

@tuqanqa stava sq.merias aj teplotu ze.stava sa to. Snazte kym nestupenes.

miska_hryzka
3. jan 2017

@kakatulik teraz majú nové prirodzené metódy, že nenastrihavat, ale radšej masírovať hrádzu mne moc nepomohlo. Ale aspoň, že ma ten lekár krasne zaštopkal 🙂 ano inak vypytala sa na svet na tvoje meniny. Vtedy bolo asi niečo v ovzduší, lebo v ten deň bolo 16 pôrodov 🙂 a ty Katuška ešte nič?
@denidi uz aj viete, co to bude? 🙂

monolulik
3. jan 2017

@epelino aj ja mám,kludne napiš ip

kakatulik
3. jan 2017

@miska_hryzka nie moja. Akoze potesilo by,ale do svadby to nechame na nahodu...
Denidi bude mat maleho princa

scandinavia
4. jan 2017

Ahojte baby.. pls aky je vas nazor na moje ovu testy- prebehla ovulacia podla vas a len som nevystihla vrchol alebo ani nebola? Priznakovo mi to sedelo, tam kde bol testik najtmavsi tak som mala vecer silne bolesti a aj vela cireho ovu hlienu. Len toe testy sa mi nezdaju:(

jajoda
4. jan 2017

@scandinavia ani jeden nie je pozitívny, skús testovať ešte pár dní

lauritkatesty
4. jan 2017

@scandinavia dobre by bolo meriat. inak tie modre testy su nejak pofiderne zafarbene

butterfly333
4. jan 2017

Co mi pomoze na plodny hlien uz som za tie roky vyskušala všetko nič nepomaha 😡😡😡

miriam111111
4. jan 2017

@butterfly333 grepovy dzus si skusala?Ja som z neho mala hlienu ze az... 🙂

butterfly333
4. jan 2017

@miriam111111 ano skoro kazdy mesiac ho pijem no nič aj grepy jem.

alilka
4. jan 2017

@miriam111111 a to kedy treba ten grepovy džús piť?Stačí zopár dňa pred ovu?Ja som dnes 9DC tak že či ešte stíham 😛😛

tuqanqa
4. jan 2017

@lauritkatesty
Tak ja už iba čakám na dve koľajnice - dúfam.
S ovu testami som zistila ze mam ovu okolo 15-16 DC, aj hlienik bol.
1,5 roku sme skúšali úplne v Jine dny a to okolo 10-13 DC, keďže cyklus mám 21-24 dní tak som bola v tom ze aj ovu je skorej a synček sa nám tiež podaril na 12-13 DC.
Len teda mi bolo divne že ovu testy mám pozitívne 4 dni (na foto už je to trochu vyblednute).
Podľa teba bola kedy ovu? Apka mi ju hodila na 12 DC.

miriam111111
4. jan 2017

@butterfly333 skoda tak potom neviem ja som nic ine neskusala ked toto pomohlo

miriam111111
4. jan 2017

@alilka staci par dni pred ovu.Nie kazdemu chuti lebo je kysly ale ja ho zboznujem.Vzdy som pila tak 3-4 dni pred ovu a 1-2 pohare denne 🙂

131313
4. jan 2017

@tuqanqa Ovu si mala na 17DC. Ale ms by mala tento cyklus prist neskor ako na 21-24DC, pretoze ak mas lutealnu fazu kratsiu ako 10 dni, oplodnene vajko sa nemusi stihnut zahniezdit.

lauritkatesty
4. jan 2017

veru 17 dc 🙂
a 15 dc vrchol LH--- 18 dc si uz stupla, uz by sa to malo drzat hore

tuqanqa
4. jan 2017

@131313
Aha takže pokiaľ aj k oplodnení došlo ale neuhnizdi sa,odíde s menštruáciou, ak to dobre chápem.
Už ted me bolia prsia ako pred mrchou tak mam pocit ze to nevyšlo.
Kolko dní potrebuje oplodnene vajko k uhniezdeniu?
Nejaké babské rady ako o pár dní predĺžiť cyklus?

131313
4. jan 2017

@tuqanqa k uhniezdeniu dochadza najcastejsie na 7-10. den po oplodneni. Ale moze to byt aj 1-2 dni skor alebo neskor. Na predlzenie LF mozes brat pyridoxin.. ale mozno ju mas dostatocnu, uvidis, kedy pride ms.. ak pride 🙂

tuqanqa
8. jan 2017

@131313
No podľa ovu ( pokiaľ som ju dobre určila) tak mam LF iba 7-8 dní. 😒😨😢
Vieš mi prosím aj poradiť ako béčko užívať? Už mám kúpený pyridoxin a objednanou včelí materskou kašičku.

tuqanqa
9. jan 2017

@131313... Myslela som ze ci užívať nepretržite celý cyklus alebo iba do ovu či po ovulacii..???

simusiacik
9. jan 2017

Ahojte baby,

uz som pisala vyssie-davnejsie a pridavala aj foto ovu testov. V skratke- snazime sa cca 5-6 mesiacov. Ovu testy mi vychadzaju pozitivne 15-16 dc tento cyklus vysiel 14 dc. Ked som ale bola u DR na folikulometriu, tak 12,13 DC nevidela nic, sliznica vraj nie je ovulacna. Pisem, lebo akurat idem z vysetrenia stitnej zlazy-sonografia, zlaza je uplne v poriadku. Cykly mavam 31 dni. Je mozne, ze ovulacia je po 19-20 DC a dr naozaj ten 13,14 den nic vidiet nemohla? Alebo je mozne, ze mam v poriadku hormony a napriek tomu nedozrievaju vajicka? Menstruaciu mam pravidelne, vajcovody v poriadku...zacinam byt zufala, ci mam naozaj problem alebo sa len neviem trafit do ovu....