Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty dakujem 🙂
Ahojte kto tu predaval ovu testy prosim? Vdaka
@lauritkatesty
Baby je možné mať dva dny pozitív. ovu test?
Včera na obed, 13 DC super pozitív. večer už menej ale to som úplne nie na 100% dodržala menej tekutín.
A dnes na obed zase pekne pozitiv. ovu test.
Teplota stále dole.
@tuqanqa ahoj.ano..mozes mat vyssie hladinu lh hormonu.kym klesne
@lauritkatesty
Ja som bola v tom ze zesilnie,potom je jeden deň top a ihneď klesá. Ja uz mám v podstate tretí deň pekne čiarky.
😲
@tuqanqa stava sq.merias aj teplotu ze.stava sa to. Snazte kym nestupenes.
@kakatulik teraz majú nové prirodzené metódy, že nenastrihavat, ale radšej masírovať hrádzu mne moc nepomohlo. Ale aspoň, že ma ten lekár krasne zaštopkal 🙂 ano inak vypytala sa na svet na tvoje meniny. Vtedy bolo asi niečo v ovzduší, lebo v ten deň bolo 16 pôrodov 🙂 a ty Katuška ešte nič?
@denidi uz aj viete, co to bude? 🙂
@miska_hryzka nie moja. Akoze potesilo by,ale do svadby to nechame na nahodu...
Denidi bude mat maleho princa
@scandinavia ani jeden nie je pozitívny, skús testovať ešte pár dní
@scandinavia dobre by bolo meriat. inak tie modre testy su nejak pofiderne zafarbene
Co mi pomoze na plodny hlien uz som za tie roky vyskušala všetko nič nepomaha 😡😡😡
@butterfly333 grepovy dzus si skusala?Ja som z neho mala hlienu ze az... 🙂
@miriam111111 ano skoro kazdy mesiac ho pijem no nič aj grepy jem.
@miriam111111 a to kedy treba ten grepovy džús piť?Stačí zopár dňa pred ovu?Ja som dnes 9DC tak že či ešte stíham 😛😛
@lauritkatesty
Tak ja už iba čakám na dve koľajnice - dúfam.
S ovu testami som zistila ze mam ovu okolo 15-16 DC, aj hlienik bol.
1,5 roku sme skúšali úplne v Jine dny a to okolo 10-13 DC, keďže cyklus mám 21-24 dní tak som bola v tom ze aj ovu je skorej a synček sa nám tiež podaril na 12-13 DC.
Len teda mi bolo divne že ovu testy mám pozitívne 4 dni (na foto už je to trochu vyblednute).
Podľa teba bola kedy ovu? Apka mi ju hodila na 12 DC.
@butterfly333 skoda tak potom neviem ja som nic ine neskusala ked toto pomohlo
@alilka staci par dni pred ovu.Nie kazdemu chuti lebo je kysly ale ja ho zboznujem.Vzdy som pila tak 3-4 dni pred ovu a 1-2 pohare denne 🙂
veru 17 dc 🙂
a 15 dc vrchol LH--- 18 dc si uz stupla, uz by sa to malo drzat hore
Ahojte baby,
uz som pisala vyssie-davnejsie a pridavala aj foto ovu testov. V skratke- snazime sa cca 5-6 mesiacov. Ovu testy mi vychadzaju pozitivne 15-16 dc tento cyklus vysiel 14 dc. Ked som ale bola u DR na folikulometriu, tak 12,13 DC nevidela nic, sliznica vraj nie je ovulacna. Pisem, lebo akurat idem z vysetrenia stitnej zlazy-sonografia, zlaza je uplne v poriadku. Cykly mavam 31 dni. Je mozne, ze ovulacia je po 19-20 DC a dr naozaj ten 13,14 den nic vidiet nemohla? Alebo je mozne, ze mam v poriadku hormony a napriek tomu nedozrievaju vajicka? Menstruaciu mam pravidelne, vajcovody v poriadku...zacinam byt zufala, ci mam naozaj problem alebo sa len neviem trafit do ovu....

@majuska77 teoreticky aj po, niekedy sa uz aj v den ovulacie kazi.. ale to by si musela mat presne odsledovane meranim BT. takto priblizne urcit sa to neda, u kazdeho je to individualne. Radsej sa treba ale snazit ked je hlienu dost.