Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

@tami90 vacsinou je pozitivny cca 48 hodin pred ovulkou, samozrejme vajko moze prasknut aj skor, na druhy den po pozitívnom , ked uz slabne
A je lepsie mat sex den pred ovulkou asi aby tam uz spermie cakali na vajko. Tie by mali vydrzat 2-3 dni v tele. Nie? Ci ako to je?
Baby,dnes rano som mala pozitivny ovu test,ale nemam ziaden hlien ☹,normalne skoro az sucho.Myslite ze mozem aj tak otehotniet alebo je to bez toho marne?
@majuska77 hlavny je na krclu.niekto ho nemava vela
@lauritkatesty hmm,tak asi je niekde dobre zašity 😀
@majuska77 neboj boli tu aj kočky , čo hlien skoro vôbec nemali a otehotneli 😉
@cvikla12 ja som potratila 5x a tiež som v 22tt prišla o dieta rodila som normálne no žial zomrelo. No verim že sa to tento rok podarí.
@butterfly333 aj ja som rodila. A mam malý zomrel v brušku :'( bol to najhorší pocit aký som v živote zažila
@cvikla12 to poznám aj mne sa narodilo už mrtve. No život ide dalej verim.že sa to konečne podarí a do stastneho konca.
@butterfly333 bude to trochu ťažšie lebo nám diagnostikovali nepríjemnú diagnozu ☹ budem musieť chodím každý týždeň má infúzie do nemocnice :'( ale to dám kôli bábätku všetko len aby bolo zdravé
Dobry vecer prajem,chcela by som poradit.Neviete mi niektora povedat preco mi testy este nikdy nevysli pozityvne? Ani slabucka ciarka.
@mishi147 ako dlho už testujes ?? kazdy cyklus kazdy den ?? nepiješ predtým ?
@lauritkatesty Od 10 DC po ten 20DC,testujem uz asi rok a za ten cas mi vysiel raz pozitivny.Nie nepijem a vzdy v rovnaky cas.U doktorky som zdrava.Citim ked ju asi mam mat boli ma brucho aj hlien ako taky mam len tie testy nic
@mishi147 a ake dlhe su cykly ?
@cvikla12 a aka diagnozu ak sa smiem spytat?? A na tie infuzky až ked budeš tehu?
@butterfly333 neonatalna hemochromatoza sa to volá a áno keď budem tehu

Chcem sa opytat...moze byt ovulacny test v den kedy ma byt ovulacia pozitivny?? Alebo uz ma byt v den ovulacie negativny? Bt nemeriam.... diky 😉