Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ria294 Dakujem. Ja vsak uricte nemam v plane ho brat. Min rok mi narobil velku galibu s cyklom na niekolko mesiacov. Nebrala by som ho ani keby bol zlaty. 😀 len sa pytam, ked je taky drahy, ze v com je iny.
@myskahryzka mam jedno dieta a druhe sa nam nedari zial ...inofolic som brala aj predtym ale teraz vraj tieto su lepsie ale.o dost drahsie ....
@maruska1170 Su drahsie, ale mas to 60ks, ak som dobre videla.
@myskahryzka iný je v cene 😂😂😂 niekomu pomohol , len ja medzi tie tiež nepatrím 😉
@ria294 Mne sa zda, ze viac zenam uskodil, ako pomohol, ked to tu tak citam vsade.
@myskahryzka
@ria294 mne lekarka predpisala femibion babyplan a inofolic combi ale.led to zratam vsetko lieky skoro za 70e ...chcem babatko ale financovat kazdy mesiac tolko je vela
@maruska1170 A mas nejake konkretne problemy s cyklom, ked ti ho predpisala?
@myskahryzka to máš pravdu, aj ja som sa viac dočítala, že rozhádzal cykly. Ale zase veľa sa piše, že pomohol ženám s PCO, tym upravil cyklus a navodil ovu. Ale my dve sme príkladom toho, že inofolic už nechceme 😋
@ria294 To je asi jediny pripad, kedy pomoze. Ale tu staci, aby jedna napisala, ze je tehotna a brala inofolic a vsetky si ho nakupime 😀 a uskodime si. To je tak, ked uz nevieme, ako by sme si pomohli. Topiaci sa aj slamky chyta. 🙂
@ria294
@myskahryzka ano mam velke problemy s cyklom....pred rokom a pol som vysadila HAK menstruacia zacala meskat stale mala som 60 dnove cykly minuky rok som vymenila lekara a teraz mam gynekologicku ....predpisala mi duphaston potom ako som mala falosne tehu testy a menstruacia nikde nebola...potom mi prisla mrcha a na druhy mesiac prisla samo ale potom uz nedorazila kebyze nejdem na vyvolavacku mrchu nedostanem ...po vyvolavacke som dostala na 19.1 mrchu ...problemy s cyklom som.mala aj vtedy led som mala nejakych 13 15 rokov nemala sim.menzes cele leto
@maruska1170 Vcera tu @nina4 opisovala tusim podobne problemy a pomohol jej Gynex energy. Je to na prirodnej baze.
@myskahryzka nepocula som o tom este cenovo sa ako pohybuju?
@maruska1170 okolo cca 15-18 eur.
daj si do vyhladavačov, heuréka a najde najlepšiu cenovu ponuku 🙂
@maruska1170 cca 20 €. Je toho vela popisaneho na tete o tom. popozeraj si to. No je to liek, ktory ti lekarka nepredpise, pretoze je to alternativna medicina.
@maruska1170 Ahoj, uz si skusala brat agnus castus (vitex jahňací extrakt)? Je to prirodny liek na upravu cyklusu. Vacsinou sa berie v kombinacii v alchemikovym cajom pripadne cajom z maliniku. Mozes si o tom precitat viac tu - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/prirodne-lieciva-bylinky-na-podporu-pl-mktisu/
@lauritkatesty
@myskahryzka
@bienennest dakujem velmi pekne baby ☺ akurat citam na nete len recenzie neviem najst
@maruska1170 ahoj nechcem robit Gynexu reklamu ale z mojej skusenosti nam pomohol pri prvych dvoch tehu sice nie hned prvy mesiac ale na 2 som tehu ostala a teraz ho beriem tiež ako myslim ,že tehu nebudem aj ked dufam no aspon tu MS nech upraví a moooožno dalši mesiac bude prekvapko 😉😊
@nina4 uz som nad nim rozmyslala tato sprava od teba mi len pomohla vtom ze si ho mam kupit...da sa kupit aj v lekarni?
Zienky dodali ste mi nadej lebo som to uz chcela vzdat a nechat to tak ..venovat sa dietatu ktoreho mam a nech pride co pride ale dali ste mi silu dalej ist 😉😘 dakujem estraz vsetkym
@milos32nika21
@laydy7777 da ale je drakši ja som objednala cez net.MojaLekaren a tam z dopravou okolo 17-18 € vinde
@nina4 @crazy_girl1 tam chcela objednat a vedia to expedovat az o vyse dva tyzdne tusim.
@myskahryzka aj ja son odtial objednavala a mala som to tu skor..asi tyzden na to..ale tak ma sa brat od 1DC ako @nina4 mi poradila 😇 tak ja som uz zasobena,keby to tento mesiac zas nevyslo 🙄
@lauritkatesty ahoj prosim ta pozrela by si mi ovu testy dakujem vrchny zo vcera spodny dnes dakujem velmi pekne
@janulino Aj ja to mam tak v plane. Ale ja si to viem kupit tu bez objednania, takze vyckavam do poslednej chvile. 🙂 dufam, ze to potrebovat nebudeme ani jedna.
@lubi1984 ahoj ked mysliš spodny ten napravo, tak je megapozitiv 😉

@maruska1170
@myskahryzka inofolic obsahuje myo inozitol a kyselinu listovú . Niektorým ženám pomohol, ale už tu bola taká téma, že viacerým rozhádzal cyklus, v mojom prípade skrátil . Myslím, že inofolic pomôže viac ženám, ktoré majú PCOS.