Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty dakujem si poklad❤
@maruska1170 Nas sa sestricka hned pytala ci chceme ist spolu.Uvidite,dvom ti ide vzdy lahsie 😁
Baby moze byt ovu aj v den pozitivneho testu? Podla hlienu by mi to tak vychadyalo, na druhy den a aj ten potom uz testovcie ciarky poslabnute a hlien podla mna vobec nie ovulacny... Dik
@lauritkatesty 29.1.som mala pozitivny test. Vcera zbledla ciarka a dnes zase zosilnela(posledny test dole). Co to znamena?
@fiora94 no mozno mas dva folikuly, je to ojedine ale moze sa stat 🙂 v takom kratkom casovom rozpati dve ovulky.
@nata308 jj u niekoho moze prebehnut.. ale mne sa uz tiez napriklad kazi hlien v den ovulky.
@lauritkatesty takže ešte som plodná a dalších 48 hod.mám prirátať? Či čo teraz?
@fiora94 meriaš aj Bt či nie?? pocitaj este dalšie dva dni ako plodne
@lauritkatesty nemeriam, ale uz by som mohla konecne zacat. Musim si dat ptedsavzatie ze od dalsieho menzesu uz zacnem, no nejako sa toho bojim, neviem preco.
Tak nám sa nezadarilo, zaciname odznova. Od zajtra skúsim aj teplotu merat.
@cvikla12 ak uz si mala na 100% ovulku tento mesiac, tak ano moze sa jednat o tehotenstvo, nemaš foto tehu testu ?
@lauritkatesty ovulku som mala na 100% aj podľa hlienu aj podľa ovu testov. A nie foto nemám.
@majuska77 no moc dúfam že som tehotná. A ďakujem 🙂
@cvikla12 tak rano treba ciknut zase na tehu testik 😉
@lauritkatesty zajtra ešte nie až v piatok 😉
@cvikla12 jasna tehulka 😉 bol vam poslaný anjelik z neba...
@lauritkatesty to nám zariadil anjelik ktorého máme v nebičku náš malí synček ktorého veľmi ľúbime
@cvikla12 ano

som 9 DC
a folikul ma dnes 22 mm
Ahojte dievčatá chcela by som sa spýtať či je možné mať skoro ovulaciu (10deň) napriek tomu že mám 33dnovi cyklus!Včera som si robila dva ovulacne testy a vyšli pozitívne aj dneska!pred troma dňami boli negatívne.Je možné mať tak skoro ovulaciu napriek tomu že mám taký dlhý cyklus ?

@myskahryzka fuu tak to neni bohvie čo