icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nikusiak9
2. feb 2017

@mlenna15, treba ovulacne testy kupit tu 🙂 ja som kupila 0,20 centov kus..
@cvikla12 a tebe sa uz podarilo? na ktory mesiac v poradi?

rula
2. feb 2017

@mlenna15 ten smejo je pozitivny a prazdny kruh uz nie.... ci ako... co bolo v navode ? ja neznasam zasa kazetove.
objednaj si od bab na MK, tie su spolahlive. obycajne pruzky a lacne.

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 mi sme sa mohli snažiť až od decembra lebo v septembri na umrel synček v 25tt a tento mesiac teda január som použila aj ovu testy. Predtým som kontrolovala len krčok maternice a hlien. No a vyzerá to tak ze sa zadarilo som 11DPO a už je vidno slabú čiarku na tehu teste robený nebol z ranného moču kuk vyššie dala som foto a ovu test je úplne krásne pozitívny ovulku uz isto nemám tak to môže znamenať len tehu. Takže nám ovu testy pomohli.

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 ja takým digitálnym testov nechapem ja som mala Woman secret v balení 20 prúžkov za 12€ a sú super

nikusiak9
2. feb 2017

@cvikla12, aj zistili preco sa to stalo? to mi je luto, coraz viac potratov vsade citam :( a kedy ti ma/nema prist menstruacia?

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 áno zistili tehotenstvo budem mať ťažké a zložité ale kôli dieťatku to zvládnem. Ja mam 30 dňový cyklus a dnes som 28DC

mlenna15
2. feb 2017

@rula áno ten prvý je pozitívny a druhý negatívny..... Ma porazí za toto som vysolila 40euro 😈presne tak tie pruzkove sú lepšie...alebo tento mesiac mi nič iné neostáva ako každé dva dni sexovat pre istotu 😀

rula
2. feb 2017

@cvikla12 ach, presla si si utrapy❤si statocna. Ja som si povedala , ze rie testy skusim len tento cyklus pred rokom mi neukazali poriadne pozit tak som si povedala ze zacnem hnes od 3DC Testovat a bum...prudko pozitivny. nikdy som ho taky nemala.

cvikla12
2. feb 2017

@rula ja som tiež nechcela nič zmeškať tak som robila od 5DC a prudko pozitívny 15DC som sa tešila 😉 a na plný plyn sme snažilkovali od 14až po 19 DC 😀

rula
2. feb 2017

@mlenna15 no, to vie nastvat...objednaj si nošu estov u bab z MK, poslu aj do zahranicia vo velkej obalke.

mlenna15
2. feb 2017

@cvikla12 tak to ma veľmi mrzí!!!😢ja som potratila tiež v septembri, potom som bola na laparke a teraz dúfam že sa podarí a už so šťastným koncom. Ja som dostala deň pred potratom horúčku... a zistili mi že mám krv 0negativ a priateľ 0pozitív že to mohlo byť aj tým 😠

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 aj mi mame tak ja 0negatívna.a manžel 0 pozitívny ale o nás to vedeli tak mne dali polrotilatky už pred tehu. Preventívne a teraz ti dali protilátky?

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 u nás je iný problém teda u mňa.

rula
2. feb 2017

@mlenna15 ach, zenicky, mate za sebou tazke veci, 😢, Treba verit, ze to dotiahneme az do porodu vsetky ako sme tu. 🙏

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 čítam vás tu baby a píšeš o protilátkach to sú aké?Aj prednison?Ja mám tiež problém aj s krvou..4X som v minulosti potratila ..Teraz sa snažíme 3ti mesiac a každý deň picham fraxiparin..Už teraz má z toho boli brucho,ale čo neurobíme 😊

mlenna15
2. feb 2017

@cvikla12 mne tiež dali protilátky ale ja som čítala že by to mali dať do 72hodín a mne ho pichli 9dní po potrate !!!dúfam že to nevadí !

cvikla12
2. feb 2017

@alilka už ani neviem hovorili iba o protilatkach mne ho dávali po pôrode nášho mŕtveho synčeka. Ono sa v tele ženy kt 0negatívna tvorí nejaká látka a telo bi ináč odmietalo plod preto sa to dáva. Aspoň tak mi to bolo vysvetlené

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 fuuu mňa upozorňovala moja gynekologička že musí byť podaná protilatka do 72 tak neviem spýtaj sa gynekologičky. Pre istotu.

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 no áno myslím že na to je aj prednison ja ho aj teraz beriem..Aby telo nezabijalo plod pokiaľ by sa zadarilo 😉 je mi veľmi ľúto že si prišla o dieťatko..Musela si si prejsť peklom..Držím palce aby si to mala teraz bez problémov 😉

mlenna15
2. feb 2017

@cvikla12 no do paroma:(

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 mala si aj kiretaz?

cvikla12
2. feb 2017

@alilka ďakujem si zlatá tehu budem mať ťažké ale zvládnem kôli drobcovi 😉

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 a prečo ťažké?Čakajú ťa nejaké liečby alebo niečo?Čo vlastne zistili?

cvikla12
2. feb 2017

@alilka áno infúzie každý týždeň počas celého tehu. . Z pitvy zistili neonatalnu hemochromatozu.

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 ani neviem čo to je .Jedna baba tu minulé o takom niečom písala ale ona písala že každý deň bude musieť infúzie..😊 ale tak zasa raz do týždňa infuzijka nieje až tak hrozne..😊 ja fraxiparin picham už druhý mesiac a to sme v štádiu snaženia..Ak by som otehu tak picham ďalej 9mesiavov+šestonedelie..

cvikla12
2. feb 2017

@alilka juuj a to co máš hustú krv?

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 áno trombofilny stav a k tomu nejaké mutácie krvy..Už teraz beriem fraxiparin,prednison,anopirin. Ešte aj clostylbegit. Tak ja som ako chodiaca lekáreň 😁😁

cvikla12
2. feb 2017

@alilka juuj chuďatko ale neboj bábo bude OK a zdravučke

alilka
2. feb 2017

@cvikla12 tak verím tomu že to teraz vyjde už zo šťastným koncom .Predtým keď som 4X potratila nevedeli mi zistiť kde je chyba..Potom to zistili tak preto ma už teraz rovno nasadila na liečbu,aby som znova nepotratila aj by sa to podarilo 😊

cvikla12
2. feb 2017

@alilka joooj moc ti to prajem tehotenstvo je tá najkrajšia vec co môže žena zažiť.