Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@cvikla12 dakujem 😉.Od septembra sa snazime a nic,tak som si povedala ze skusim testovat,tak snad pomoze.
@lulululienka nám pomohli držím palčeky 😉 >:D<
Robím ovu testy 1-krát ..... testujem od 10-teho dňa cca o 13.00 hod ..... na ten 13-ty den som mala najsilnejsiu čiarku, inak stále uplne slabulinka (nie je vidiet dobre na foto) ...... ale čiarka nie je rovnako silna ako tá testovacia ..... dokedy treba testovať ? nevyznam sa v tom .... podla ovulačnej kalkulačky by som mala mať plodné dni od 1 do 5 februára .... ale čiarky tomu vobec nenasvedcuju :(
@lulululienka myslím že pozitívny ešte nieje
@tuqanqa Dufam aj ja :D

@miroslavap veď pokiaľ si 13dc mala ovu test pozitívny,tak už nemusíš testovať..Už si po ovu 😁😁
Ahojte baby. Prosim vas o radu. Robila som si ovulacny test 11DC slaba ciarka, 12DC slaba ciarka, 13DC som mala ovulaciu mala dom aj krv a test neukazal nic. Ako je to mozne?
@mirusa a ako vieš že si na 13dc mala ovulku?

@butterfly333 podla kalendara a podla bolesti a plus sa k tomu pridala aj krv...
@mirusa ale to neznamena že bola ovu. Ja som mala ovu krv na 14dc ovu test negat. No dnes som 16dc a až dnes mam ovu test uplne pozit čiže ovu ešte len nastane do 12-48h tak to byva. A podla kakendara sa to neda určit treba robit ovu testy a aj bt merat.
Ahojte dievcata nemate na predaj ovulacne testy? Ktore ste kupovali cez ebay? Ako dlho to trvalo?
@tuqanqa nebol ešte pozitívny. Pozitívny bol na druhý deň (včera), a to som si už bola istá že je pozitívny. Bola vážne tmavšia testovacia čiarka. Bol aj keksik, a poistíme to snáď aj dnes ešte, tak dúfam že tento mesiac už mrcha nepríde.
@lulululienka treba poistiť mi sme aj dva dni pred aj dva dni po ovu poistovali 😉 Držím palčeky 😀 aby sa podarilo 👶
@monka_brumka ano je.
niekedy mozes mat aj dva dni pozitivny. presne urcit kedy bude ovulacia by sa dalo az meranim BT.
ale ked nemeriaš. tak este pocitaj dalsie dva dni ako plodne. ak berieme ze bol vcera vrchol, tak ovulacia prebehne do 48 hodin.

@lulululienka ešte mu chýba skús zajtra.