icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monka_brumka
6. feb 2017

@lauritkatesty cize plodne dni este dnes zajtra pozajtra?

lauritkatesty
6. feb 2017

ano, pre istotu .

monka_brumka
6. feb 2017

@lauritkatesty dakujem🙂

lulululienka
6. feb 2017

@cvikla12 no tak snáď sa podari aj dnes aj zajtra ešte.... takéto plánovanie keksiku sa mi moc nepozdáva, ale keď to bez toho nešlo :(
a ďakujem a tebe gratulujem

butterfly333
6. feb 2017

@lauritkatesty ahoj moja chcem sa opytat včera poobede bol ovu pozit sex bol vo štvrtok piatok sobota a dnes. Dnes bt 36,9 a dost ma bolí podbruško to znamena že ovu prebieha že už prasklo vajko?? Kedy možem nasadit duphaston dnes ci až zajtra?

lauritkatesty
6. feb 2017

@butterfly333 ahoj a 36.9 je uz tvoja poovulacna?

butterfly333
6. feb 2017

@lauritkatesty ano čiže už je po ovu?? A čo tie bolesti dnes v podbrušku teda vaječnik.

cvikla12
6. feb 2017

@lulululienka aj mi sme tento mesiac mali naplánované kedy bude mojkanie lebo dva mesiaca predtým sme naplánovali a nepodarilo sa. Tak sme sa rozhodli to skúsiť takto a podarilo sa. No ešte je pred nami dlhá cesta a dúfam že bude všetko v poriadku.

lauritkatesty
6. feb 2017

@butterfly333 ano, niekedy aj po ovulke ete mozu byt bolesti, ze vraj to sposubuje ta tekutina, čo sa vyleje z praksnuteho folikulu.

butterfly333
6. feb 2017

@lauritkatesty čiže dnes sme poistili to snad bude stačit a ten duphaston dnes či zajtra si mam nasadit?

lauritkatesty
6. feb 2017

@butterfly333 od zajtra stači

mirusa
6. feb 2017

@jajoda áno? Super... Rychlo...A poštovné koľko vychádza?

slniecko4
6. feb 2017

Ahojte dievcata.. je to ok,ze mam dtale na ovu testoch 2 ciarky? Uz som z toho jelen. :(

jajoda
6. feb 2017

@mirusa ja som mala free shipping, v balení bolo myslím 40 ovu testov a 20 tehotenských a spolu aj s poštou ma to vyšlo okolo 8eur

magdushhh
6. feb 2017

@slniecko4 Ja presne koli tomuto radsej pouzijem ked uz teda ovu testy, tak tie digitalne Clear Blue. Su sice drahsie o dost, ale ukazu ti iba 1-2 dni (nikdy nie viac) a tie najplodnejsie a myslim si, ze su aj najspolahlivejsie. Tymto tycinkovym by som az tak neverila a presne, potom sa sleduje, ci je ta palicka teda dostatocne silna a ci nie je....no slahlo by ma z toho asi. a ci je to mozne no neviem, v kazdom pripades a mi to zda byt trochu divne. Kolkaty DC si?

janula12345
6. feb 2017

@slniecko4 na tychto tycinkovych su takmer vzdy 2 ciarky. Tu je dolezite kedy je druha rovnako tmava alebo aj tmavsia ako kontrolna. Vtedy je cas ist na vec a ovu je do 24 az 48 hodin. Podla toho co mas nafotene... na zaciatku sa mi zdaju celkom tmave a teraz ta dolu posledna. Mozno si mala aj 2 vajicka? Kazdopadne ta dole uz je fajn tmava celkom. Ak je dnesna... tak cca streda stvrtok je ovu podla mna.. moj nazor.

slniecko4
6. feb 2017

@janula12345 dakujem krasne. Ja v tom mam chaos,kedze testujem prvy mesiac. ☺a ano,posledny je dnesny.

alilka
6. feb 2017

@slniecko4 podľa mňa aj tomu dnešnému este chyba..Skúšaj možno zajtra už bude pozitivny 😁

slniecko4
6. feb 2017

@magdushhh to tazko povedat jolky dc,ja mam velmi nepravidelnu ms. Preto chcem mesiac vkuse testovat.

slniecko4
6. feb 2017

@alilka no uvidime zajtra.☺

dadulka271
7. feb 2017

Ahojte menzes mi mešká tretí deň a ovulacne si skúšam robiť a mám ich takéto mne sa zdá že každým dňom tmavnu poraďte že by ďalšia ovulka ten posledný je robený dnes

cvikla12
7. feb 2017

@dadulka271 ono keď takto tmavne a mešká ti menzes môžeš byť tehu. Tehu test si neskúšala?

dadulka271
7. feb 2017

@cvikla12 skúšala ale bol negatívny

cvikla12
7. feb 2017

@dadulka271 možno máš len málo hcg hormónu. Aj ja som mala pozitívny ovu test a potom mi aj tetu test ukazal //

slniecko4
7. feb 2017

Dievcata,dnesny test..uz,ci este nie?

lauritkatesty
7. feb 2017

@slniecko4 stale je slabšia ako kontrolna, len to fotiš opačne 😝
ale stale nie je pozitivny.

slniecko4
7. feb 2017

@lauritkatesty aha..to som nevedela,ze opacne. 🙂 dakujem. 🙂

darling16
7. feb 2017

Baby, tak mne sa dva dni po sebe ukazoval ovu test negatívny, ale tá druhá čiarka bola ako tak silná, no nie až tak ako kontrolná a dnes (13DC) mi čiarka zoslabla ☹ Viete mi to niekto vysvetliť?? Ovu som ešte určite nemohla mať.

mirusa
8. feb 2017

Ahojte dievcata...viete mi vysvetlit tieto moje testy? Ja im uz nechapem. Preco to opat silnie? A v den ovu ked som mala aj priznaky tak skoro ziadna druha ciarka?

mirusa
8. feb 2017

Mavam 27, 26 dnovy cyklus, ovulacne priznaky boli vsetky, hlien ako ma byt, bolest,dokonca aj ovulacna krv a 2 dni po ovulacii zmena hlienu...