Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ano, pre istotu .
@lauritkatesty dakujem🙂
@cvikla12 no tak snáď sa podari aj dnes aj zajtra ešte.... takéto plánovanie keksiku sa mi moc nepozdáva, ale keď to bez toho nešlo :(
a ďakujem a tebe gratulujem
@lauritkatesty ahoj moja chcem sa opytat včera poobede bol ovu pozit sex bol vo štvrtok piatok sobota a dnes. Dnes bt 36,9 a dost ma bolí podbruško to znamena že ovu prebieha že už prasklo vajko?? Kedy možem nasadit duphaston dnes ci až zajtra?
@butterfly333 ahoj a 36.9 je uz tvoja poovulacna?
@lauritkatesty ano čiže už je po ovu?? A čo tie bolesti dnes v podbrušku teda vaječnik.
@lulululienka aj mi sme tento mesiac mali naplánované kedy bude mojkanie lebo dva mesiaca predtým sme naplánovali a nepodarilo sa. Tak sme sa rozhodli to skúsiť takto a podarilo sa. No ešte je pred nami dlhá cesta a dúfam že bude všetko v poriadku.
@butterfly333 ano, niekedy aj po ovulke ete mozu byt bolesti, ze vraj to sposubuje ta tekutina, čo sa vyleje z praksnuteho folikulu.
@lauritkatesty čiže dnes sme poistili to snad bude stačit a ten duphaston dnes či zajtra si mam nasadit?
@butterfly333 od zajtra stači
@slniecko4 Ja presne koli tomuto radsej pouzijem ked uz teda ovu testy, tak tie digitalne Clear Blue. Su sice drahsie o dost, ale ukazu ti iba 1-2 dni (nikdy nie viac) a tie najplodnejsie a myslim si, ze su aj najspolahlivejsie. Tymto tycinkovym by som az tak neverila a presne, potom sa sleduje, ci je ta palicka teda dostatocne silna a ci nie je....no slahlo by ma z toho asi. a ci je to mozne no neviem, v kazdom pripades a mi to zda byt trochu divne. Kolkaty DC si?
@slniecko4 na tychto tycinkovych su takmer vzdy 2 ciarky. Tu je dolezite kedy je druha rovnako tmava alebo aj tmavsia ako kontrolna. Vtedy je cas ist na vec a ovu je do 24 az 48 hodin. Podla toho co mas nafotene... na zaciatku sa mi zdaju celkom tmave a teraz ta dolu posledna. Mozno si mala aj 2 vajicka? Kazdopadne ta dole uz je fajn tmava celkom. Ak je dnesna... tak cca streda stvrtok je ovu podla mna.. moj nazor.
@janula12345 dakujem krasne. Ja v tom mam chaos,kedze testujem prvy mesiac. ☺a ano,posledny je dnesny.
@dadulka271 ono keď takto tmavne a mešká ti menzes môžeš byť tehu. Tehu test si neskúšala?
@cvikla12 skúšala ale bol negatívny
@dadulka271 možno máš len málo hcg hormónu. Aj ja som mala pozitívny ovu test a potom mi aj tetu test ukazal //
@slniecko4 stale je slabšia ako kontrolna, len to fotiš opačne 😝
ale stale nie je pozitivny.
@lauritkatesty aha..to som nevedela,ze opacne. 🙂 dakujem. 🙂
Baby, tak mne sa dva dni po sebe ukazoval ovu test negatívny, ale tá druhá čiarka bola ako tak silná, no nie až tak ako kontrolná a dnes (13DC) mi čiarka zoslabla ☹ Viete mi to niekto vysvetliť?? Ovu som ešte určite nemohla mať.
Mavam 27, 26 dnovy cyklus, ovulacne priznaky boli vsetky, hlien ako ma byt, bolest,dokonca aj ovulacna krv a 2 dni po ovulacii zmena hlienu...

@lauritkatesty cize plodne dni este dnes zajtra pozajtra?