Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Pozri sa, pokial mozes, tak si urobte aj dnes tutu-mutu a mas po probleme 🙂 a ked tak si to este zajtra a pozajtra skus spravit a uvidis, aka bude ciarka. ale ja osobne si myslim, ze sa netreba az tak upinat na tie ovulacne testy a ked uz (ako som vyssie uz spomenula), tak si kupit tie digitalne clear blue a tie ti ukazu na 99,9% ci mas ovulaciu alebo nie keďže tam nesledujes žiadne čiaročky a pod.....
ja som si tie testy robila dlhsi cas, ale zistila som, ze je zbytocne sa tym zaoberat - mne nakoniec lekarka povedala, ze bude ovu napr. v piatok (a ta ovu bola, aj prebehla - mala som to sledovane lekarom) a test mi vysiel pozitivny az v pondelok, takze ja hovorim iba zo svojej skusenosti 🙂
Mm nieje doma,tak asi nic dnes vecer 🙂 nevadi,pokial je tak ako mudr povedal tak len dobre,lebo tutu mutu bolo vcera vecer a 3 dni dozadu.tak ked tak sme sa snad trafili 🙂 dcerka strasne pisti po zdravej sestricke. Ma skoro 4 rocneho auti braceka, snad jej sen splnim. Aj sebe konieckoncov 🙂
@mokilko cvikla12 veď to baby že by som mala mať ovulaciu včera normálne (mám 33dnovi cyklus) čiže ak by tehotenske testy boli pozitívne tak by som mala otehotnieť po menštruácii.... Ouf iba ma zmiatli tie testy :/boli ma v podbusku ako pred menstruaciu len ma napadlo že dúfam že sú to nie cysty !
@mlenna15 zial aj cysta moze ukazat pozitivne HCG - moj pripad to bol..
dievcata, chcem sa s vami podelit o moju skusenost a zaroven zistit, ci ma aj niekto iny taku...mavala som cca pravidelny cyklus od 26 po 28 dni, ovulku tak as 15/16 den bolesti a kopec ovulacneho hlienu..nemerala som testami...od kedy sa snazime o babo a nedari sa, tak som samozrejme zacala viac googlit a zacala som pit cajiky - malinik, alchemylka a kotvicnik...celkom dost - kazdy den do ovulky po 2 salky z kazdeho...posunula sa mi ovulacia ukazkovo na 13 den - pozitivny test a 14 den na zaklade vysetrenia bolo po ovulke...cyklus ucebnicovo 28dnovy...avsak cajiky nepomahali a navyse hlien ovulacny zmizol uplne a to som pila aj grepovy dzus aj jedla cervene grepy...vykaslala som na cajiky a dalsi cyklus sa mi to brutal posunulo vsetko - pozitivne ovu testy 19 a 20 den, ovulka prebehla asi az 21 alebo 22 a hlien znovapritomny...ma niekto skusenost, ze tie bylinky dokazu takto moc ovplyvnovat cyklus? sorry za dlzku prispevku
@cvikla12 to bolo asi pre
@monka_brumka 🙂
@kotatko1232 no co ja viem 🙂 u dokiho v stredu zevraj uz prasknuty folikul,zlte teliesko,zevraj ovu bola v pondelok alebo v utorok. A mrk na ovu testy stale tmavnem,dnes som 19DC.

@mokilko môžeš mať aj dve ovulky dve dozrete vajíčka. Môže to byť v rozpätí dvoch dní. Možno tvoj prípad tak šup šup na to.