Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 áno aj ja som to čítala preto som kontrolovala aj krčok. A mne to sedí.
@kotatko1232 tak mne este zostava hore ale pomaly tvrdne. Z toho mi vyplyva,ze by uz malo byt po ovulke len testy hovoria opak...
@cvikla12 moj je hore a ten hlien je biely a hustne ..
ja by som mala byt 5-6dpo
@mokilko tak tak treba znasilnit aby sa zadarilo...moj ma Poobednu tak cakam kedy dojde a tiez planujem znasilnovacku 😀
@kotatko1232 no ak ovu estelen bude,to sa mi fasa natiahne cyklus...
@kotatko1232 tak moc moc moc držím palčeky nech to vide ja som mala ducha 10 DPO

@mokilko
@kotatko1232 tak baby treba stále skúšať môj pracuje na tri smeny a zakaždým sa dal ukecat

@cvikla12dakujem no dufam ze nam to vyjde...obom@mokilko
Tak skusim spravit testik v Utorok alebo stredu..Lebo vo stvrtok planujem nastupit do novej praci...jaj dufam ze nebudem musiet 😀
@cvikla12 Moj tiez na 3 smeny
@mokilko inak pozeram ze tvoj maly je o 2 mesiace starsi ako moja mala 🙂
@kotatko1232
@cvikla12 baby zacal ma pichat statne teraz ten lavy vajecnik co minuly cyklus vynechal. Zlte teliesko videl mudr v stredu na pravom. Tak by bolo mozne ze sa zobudil a ovulka bude teraz podla testov z tohto? Kokos,snad mi nesibe.
@kotatko1232 no vidis to 🙂
@mokilko mna tak bolel pravy v Nedelu uplne az som sa musela predklonit a po chvilke som sla na WC a mala som na papieri uplne husty hluk taky velky kus ako ked su gumene cukriky 😀
ALE SOM DALA PRIROVNANIE..Ospravedlnujem sa baby
@kotatko1232 je to na nič že?
@kotatko1232 prirovnanie uplne na mieste 🙂 akoze aj ja pravy zevraj na sone,tak to by bola bomba 🙂 vsetko narovnako 🙂
@cvikla12 ja som mavala stale taku bolestivu ovulku😠
@kotatko1232 ja až po pôrode nášho nebohého synčeka som začala cítiť ovulaciu pred tým vôbec nič.
@kotatko1232
@cvikla12
Tak kocky vrchol uz asi bol... ide to dolu

@cvikla12 sa neboj,este mam slusnu zasobu 🙂 este to poistim a dnes manzela znasilnim 🙂 <3