Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Este som si spomenula,ze dr.v stredu hovoril,zevraj mam vysoku sliznicu. Co to nieco znamena netusim....
mozes od dnes alebo od zajtra počitat 1 dpo..
vysoku asi myslel, ze mozno bola okolo 8mm , co by bolo idealne pred ovulkou.. po ovulacii este rastie.. a je este vyssia.. pri tehu byva az okolo 15 mm
@cvikla12 Dakujem velmi pekne...
prvy krat to mam tak ze dajme tomu od prvej ovulky ma bolia vajecniky alebo lepsie povedane tak jemne štipkaju...
Cystu tam nemam to viem lebo naposledy co som bola u gynek nemala som tam nic 🙂
@lauritkatesty
@mokilko tu sliznicu som mala ja tusim okolo 9-10mm
@kotatko1232 ano to je vynikajuce okolo ovulacie.
@lauritkatesty CIZE vtedy som mala na 100% ovulku a preco ma od vtedy bolia vajecniky tak stipkaju a aj podbrusko??tlaky....
@kotatko1232 niekdy to tak pobolieva po ovulke.. aj mna sem tam pichne.. alebo pobolieva 🙂 ja stale hovorim, že podbruško ma svoj vlastny život 😉
pokial to nie su vyslovene krče alebo ostre pichanie. netreba si to velmi všimat
@lauritkatesty nie nie tak jemne ale stale nieco citim..cize uz len cakat ci dojde MS alebo nie...a testy az ked bude mat prist MS alebo mozem aj skor?
@lauritkatesty no urcite to bolo vyssie cislo ako 10. 11-12 urcite....
@kotatko1232. Tak cca okolo 11 dpo
@lauritkatesty len on mi uz v stredu povedal ze ovu uz bola. A ze je krasne vysoka sliznica. (Cca tych 11,12) len testy mi zacali stupat az potom.vrchol bol niekde medzi stvrtkom a piatkom. Nezastihla som ho. Ale hlien,bolesti atd by sedeli. Tak co to je? Porad
@lauritkatesty Ok.dakujem
@mokilko no mohlo sa stat, ze prehliadoj este nejaky folikul. a podla čoho usudil že bola, videl tam zlte teliesko ?
@lauritkatesty presne,uz vcera a predvcerom som sem pisala,ze videl zlte teliesko. Ze ovu na 100 pro bola ale potom prisla asi dalsia. Len potom asi z jedneho vajecnika,pretoze druhy min.mesiac zahaproval,meskala som az 10 dni a ms bolo len dva dni s dlhym spinenim pred a po. Vajecnik cystickovy,neprasknuty folikul. Tak ja neviem
@mokilko no lebo logicky, ak by bolo uz po, tak by ti zase nestupol LH hormon.. ten ide po ovulke zase prudko dole. cize jedine asi , ze tam este bol nejaky folikul.
@lauritkatesty no ved prave mi to logika nebrala. Ja uz som totiz 1x dvojicky cakala,asi je to u mna normalne toto vsetko. Len neviem co mam teraz aky DPO vlastne ratat 😇
@lauritkatesty
@kotatko1232 a sa podrzte,krcok klesa a tvrdne
@mokilko tak rataj od dnes. ano krčok uz sa posuva do nefertilnej polohy
@lauritkatesty to je aka poloha 😂 ze uz ovu bola??lebo aj ja ho mam nizsie ako vcera...
@kotatko1232 no to je neplodna poloha. krčok je uzavrety a tvrdy. a posuva sa nizsie. lahko na neho naraziš. pred ovuláciou a pred ms sa posuva vyššie a otvara sa. najprv aby ulahčil cestu spermiam a potom menštruačnej krvi..
@lauritkatesty dakujem pokladik 😍
@lauritkatesty Iha aj sa nieco naucime😉mna ro nikdy nezaujimalo ...kedze som uz myslela ze 2babo nebudeme mat ale tak nazor sa
zmenil 😊...
a nejake priznaky pri tehu asi nic ci??lebo vsade pisu nieco ine...
@mokilko
@lauritkatesty Inak dnes rano BT 36,9
@kotatko1232 ked ja nemeriam vobec.... neni ako 🙂 ku krpcovi vstavam aj niekolkokrat v noci,nikdy nemam aspon 5 hodinovy spanok nepretrzity 🙂
@kotatko1232 no príznaky skor v obdobi ked uz aj na teste niečo bude, ked telo ma signal ze je tehotne
@mokilko moja prespi celu noc od 8:00 do 7:30
@kotatko1232 no my to s tym nasim skoro 4 rocnym autistom mame tazke....
@mokilko Malinkyy...🙂
@kotatko1232 ale zlaty je 🙂 nema nic pridruzene, napreduje,aj rec sa uz pomalilinky rozbieha. Inak je to anjelik 😇

@cvikla12 dnes ako 1DPO,ze?