Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 tak my sme nabehli nedavno na kartickovy system,zacina slabiky prve pouzivat. Sice rozumie takmer vsetko co sa mu povie a este je plienkovany. Ale to je u tychto deti normalne. Ked pojde rec,pojdu aj plienky prec 😀
@kotatko1232 joj tak moc ti to prajem 😍
@mokilko
@kotatko1232 babule ešte jeden malý poznatok 😊 ananás papate?Alebo aspoň ananasovy džús?..Sú dobré po ovu na uhniezdovanie 😊
@alilka moze byt za ten cas cakania uz 2l pijem 😂
@mokilko ja som uz 2l vypila 🙂 🙂
@kotatko1232 ja mám taký istý 😁 aj ananás má už čaká v chladničke 😁
@mokilko nevadí preto som to napísala aby si si ho "urýchlene" zabezpečila 😉😛
@alilka TEN JE ASI NAJLEPSI DZUS...
@kotatko1232 super infoskaaaa 🙂
@alilka ja som prave čitala aj jedna otim vravela v telke čo sa zaoberá problemami s otehu že ananás po ovu je somarina že obsahuje niečo nejaku latku ktorá telu skor škodi v tehu a po ovu.
@kotatko1232 a co mi to ma presne povedat ? Ospravedlnujem sa, ale nie v tomto profesional. Dakujem
@bevab ze kolko dni po ovulke mozes testovat aby si tam mala aspon ducha na teste 🙂 napr taky 10-11dpo je uz v pohode . 🙂
Aha. Dakujem 🙂 . A v ramci tych par dni ovulky. Je dobre skusat kazdy den ci radsej menej intenzivne ?
@bevab kazdy 2 den je naj...
ale dobre je aj cca 2 dni pred ovulkou
@kotatko1232 dakujem. To mam dilemu 2 dni pred mam dnes a zacali sme vcera 🙂🙂🙂
@bevab tak sup este take 4 dni a potom len cakat
Manzel si mysli, ze by sme kazdy den nemali tut mut 🙂 ze tym trpi kvalita spermii ....🙂
@cvikla12
@kotatko1232 babule mne je uz druhy den zle.... :( fuj na vracanie 😖
@mokilko Ahoj to by bolo este skoro...nemoze ti byt zleee 😀
@kotatko1232 sak nehovorim ze som tehuuu 🙂 len vravim ze zle mi je 🙂 vcera som ani tutu mutu nechcela. Je mi bleee
@mokilko sRANDOVALA SOM..teraz som sa docitala ze uz v zacinajucom 4tt ti moze byt zle 😀 mna boli velmi podbrusko
@kotatko1232 tak odkedy prestali bolesti a bolo po ovu,zostalo mi zle. Ako priznak to ziadny neberiem, mne nikdy,v ziadnom tehu zle nebolo. Prave naopak,kvitla som ako ruzicka 🙂

@mokilko tak to je super..jednu co poznam ona ma syna ktory ma 2 rocky a ani slovo nepovedal este iba zvuky vydava...