Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 ja uz som bola tolkokrat tehu,ze by mi to bolo divne ak by bolo tentokrat ina 😉
@mokilko ano??
ved uvidis....ja som tiez zvedava na buduci tyzden..
@kotatko1232 5x presne. A dve deticky mam 🙂
@alilka no pretoze v stredu som bola na gynde, mudr videl zlte teliesko,ovu cca dva dni dozadu (pondelok asi??)
A mne zacali tmavnut ovu testy, v noci zo stvrtka na piatok pravdepodobne vrchol, v piatok hrozne bolesti, hlien plodny. V piatok vecer po tutu bolesti vajka zmizli a odvtedy mi je zle.
Zienky som v tomto novacik. Dnes mam 29DC zvycajne mavam 33dnove cykly. Viem ze je este asi skoro na testovanie ale tehu test samozrejme negativny ale ovu test celkom pekny, dokonca kontrolna ciarka ovela vyraznejsia ako napr pred tyzdnom ked som mala podla mna ovu, lebo som mala aj hlien a to uz poznam na sebe ze vtedy niekedy je ovulka. Otazka: mohol mi tehu test nezachytit tehotenstvo ale ovu ano? A aky tehu test je podla vas najcitlivejsi? Dakujem

@mokilko No pri prvom ani mne nebolo zle....ale tak pri tomto ti moze byt zle pokial sa zadarilo 🙂