Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Boze tento Baby boom to je pre mna revacka kazdy utorok 😂
@kotatko1232 to aj mne vsak nabuduci tyzden bude veselo :D :D
@monikasel dnes si rovnako tmave
@cvikla12
@kotatko1232 prepadlo ma palenie zahy 😲 pri oboch detoch som ho mala az do porodu cele tehu
https://www.babyhopes.com/articles/cervix-posit...
Zaujimavy clanok. Kto nevie po anglicky, dajte si prelozit stranku v prehliadaci 🙂
@tuqanqa ovulka podla testu bude cca 11 dc plus 14 dni..takze to je ok
Ahojte kočky, chcem Vas poprosiť o radu, kto sa vyzna...
Moja perioda bola naposledy 18.12...v january sme sa začali snažiť o bábo. Mali sme ale havárku + smrť v rodine, proste stresy, obrovske...bola som na vyšetreni... Som uplne zdrava ale kvoli tomuto stresu som nemala ovulaciu, a tym padom ani menzes. Gynekologička mi predpisala Duphaston na upravu cyklu...dobrala som ho sobotu,periodu som stále nedostala...avšak som si skušala robiť včera aj dnes ovulačny test , boli pozitivne... myslite že je to vplyvom tichto liekov? Alebo skutočne prebehla ovulka?
@matkakes určite nie 😉 duphaston nie je na ovulaciu. super, tak ti zrejme ani neblokuje ovulaciu a dojde až teraz
@lauritkatesty dakujem za odpověď 🙂 čiže nemusim byť v strese že ešte neprišla perioda hoci som dobrala Duph.?
@mokilkoahoj, tymto clankom si mi dala nadej 😊dakujem
@zuzanita123 no ja som tiez v pomykove,pretoze davno po ovulke mam a krcok hore a zavrety... tak ja sama neviem 🙂 baby tu na mk svorne hovoria,ze po otehu je krcok dolu,lahko nahmatatelny a zavrety. Cim viac zahranicnych stranok kukam,tak tym viac citam ze je to naopak. 😲

@mokilko asi po celom dni vieš aj podprsenka a tak. Ja tiež citim prsia tak večer po sprche.