Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ejuska2586 jaj tak.to.som netusila ze.to uz moze ukazovat.
@ejuska2586 dakujem krasne.. ja len ze uz 3 dni mam taky isty test. 🙂
Ovulácia býva často v strede cyklu( 14 deň pri pravidelnom 28 daňovom cykle) Čiarka musí byť rovnako silná ako kontrolná to značí že od 12-48hod prebehne ovulácia. Takže na tvojom mieste skočím na partnera 😁 lebo máš krásne silné ciaročky. Tu na konikovi je veľa stránok o ovulaciu a skúsenostiach. Držím palce.
@slniecko4 hod foto. Pozrieme
@ejuska2586 ja uz neviem.. :(
@slniecko4 Tak toto je fakt divne. Ani ja neviem urcit, ktory je ozaj pozitivny. Zda sa mi ich aj 5 rocnako silnych. U mna takto:
@slniecko4 Zabudla som dat foto. Pozitivny bol vcera vecer a dnes doobeda. A prave mam ovulku z kaveho vajecnika-citim to.
@ejuska2586 aj podla mna mas vcerajsi druhy a dnesny prvy pozitivny. 🙂
@slniecko4 u teba sa mi zda 5 a 6 od dola a posledne dva pozitivne. Preto tento krat fakt neviem poradit...
@slniecko4 podla mna ani jeden este nie je pozitivny. su to zrejme citlivejšie testiky, preto ukazuju silnejšie čiarky, počkaj si na poriadne silnu, teda obidve rovnake. pripadne testovacia este silnejšia.
Ano
Zdá sa mi že dnešný máš ešte viac tmavý ako včera. Držím palce v snažilkovaný 😝 Daj vedieť. Držím palce
@gabcca ja počas ovulky mám kŕče a bolesti. Skusaj ovu testy do konca mesiaca nech máš v tomto prehľad. Mne napriklad...Dnes som 8dní po ovu a ovulacne testy mám stále silné a baby mi písali že keď budú 3 dní po sebe také silné môže to byť tehu. Skúsila som tehotenský test a mali pravdu 😁
Kocky tak ja 31dc,zacala som spinit tak asi ta svinucha hnusna prichadza.... :(
@gabcca Az ten druhy test je pozitivny. A spermie vydrzia v tele tak 3 dni. Ale pre istotu by som este dnes poistila sexom, ak sa da.

@slniecko4 Podľa mňa mu ešte kúštiček chýba - skúsila by som večer. Isto už bude totálne pozitívny.